не платить, більше того, він нічого взагалі не платить, а коли приїжджає сюди, то кожні 10 днів катається туда-сюда на кордон, і отримує на 10 днів безкоштовну транзитну декларацію
Ну тодi зезiнформуеш. Ти ж писав що приiжджае на 1-2 мiсяцi, тепер кажеш, що мотаеться туди-сюди кожнi 10 днiвё Про 10 днiв я давно вкурсi
VOVA$ - "...Даними варіантами цю машину на Україні ти не зареєструєш, хіба тільки перевариш номера кузова, що як правило, закінчується штрафплощадкою." Взагалі то задумка Така. Нафіг гнати машину щоб розмитнити її за 7000баксів. Краще купити іншу. От і Шукаю Дизеля. Нам потрібен Донор який поділиться своїм кузовом під наші номера. Я бачів продають машини по 500-900 доларів. Прийнятна ціна. Підскажіть що небуть. В мене Батько не одноразово бував в Польші, до того як ввели Візи, от і подумав - може самим пригнати. Тай цікавлюсь...
він приїжджає на 1-2 місяці, і поки тут, то кожні 10 днів катається на кордон. Але він , посилаючись на інформацію від митників на кордоні, каже, що можна не кататися , заплативши офіційно 200 доларів за довгострокову транзитну декларацію (3 місяці). Він собі порахував шо краще робити безплатну 10-денну транзитну декларацію і пару разів з"їздити на кордон, ніж платити такі гроші
Так багато людей їздить, правда авто продавати страшнувато буде, але срерівно авто потрібне. На Жигулях не хочеться юзать. А по грошам шо так шо так 2000баксів виходить. Знайомий робить такі справи - не разу не скаржилися на його роботу.
Варіанта 2 - або хтось тобі приганяє машину додому, або їдеш сам за кордон, переганяєш машину в Україну і на протязі 10 днів шукаєш варіант погашення декларації, тобто даєш митникам троха баксів щоб вони проставили виїзд твоєї машини за межі України. Провтикаєш цей термін за тебе візьметься податкова і впаяє такий штраф, що за нього можна буде нового Гольфа купити. На 100% не впевнений чи ця схема в даний момент працює, але можу прозондувати в дружбана, як він тільки вернеться з Німеччини.
Сьогодні Батько звонив до Луцька - мужик каже шо є 3и добрі варіанти, через декілька днів сфоткає. Каже що у нього є Гільєтина (чі щось таке) привизе до гаражу. За бабки казав що в 1000 вліземо, але за перегон требу буде думать, соляркою віддамо.... Ось так. Самому машину гнати є резон тоді - коли шлях "протоптаний", провірений. А як в "сліпу" - то брати файну машину розмитнювати її по людські та й їздити, а так страхово та є ймовірність пролетіти...
пригнать гольф абайдёца гдет в 1000-1200 убитых енотав, из них баксав 800 уходит на дарогу, пагашэние дикларацыи и перегонщику в карман. схема праста, инастранный гражданин, приганяет вам дамой заказаный авто, забирает дакументы, намера, и спакойна пакидает нашу страну, гася на таможне дикларацыю (всё впалне афицыальна), если он дикларацыю не пагасит, то больше не сможэт въехать на машыне в Укаину. Цэны привидины до кризиса.
сорі за оффтоп, але важко читати. ти б хоча якимось редактором скористався... аж на умняк садить це я про орфографію
"....схема праста, инастранный гражданин, приганяет вам дамой заказаный авто, забирает дакументы, намера, и спакойна пакидает нашу страну, гася на таможне дикларацыю (всё впалне афицыальна), если он дикларацыю не пагасит, то больше не сможэт въехать на машыне в Укаину..." Получается что человек должен иметь Польское или Германское гражданство - тогда все Официально получается. А как же найти необходимого человека? МОж кто то подскажет? Я покупал товары на аукционах ebay.de впринципе все просто. Вот бы так легко и машину купить!!!
це все було до кризи, зараз я хз як там воно, раніше німці платили за те щоб утилізувати машину, тепер німцям за утилізацію доплачють. Можна і литовське громадянство, знайомому пригнали рік назад з латвії БМВ 5 1994 р.в. за 700 у.ё.(олінклудед таксказать). На авторинку (принаймні в Луцьку) є люди які можуть перегнати авто. З.Ы. нипривыкаити, я так нивсигда буду писюкать не 200-400, а 100-бисканечьнасть. Г60 за 1000 у.ё в ахвигитильнам састаянии, сматрел и плакал, какое гафно в украине мы пакупаим и за какии деньги токашо гаварил с чилавечькам каторый занимался перегонам машын, аказываица паляки теперь марозяца вести машыну в Украину, у них тама в польше нада на сибя машыну афармлять, афчинка вычинки нестоит. ищим литофца или немца
є ще інший варіант розказував поляк шо він приганяє машину сюда розмитнює за половину цини якшо ставить на себе, а тобі дає доручення через рік ти ставиш її на себе!!!
Вчора говорив з колегою за пригон під розборку машини. Прижене з німців за 200 - 300 у.о. + поляку 100-150 євриків за граніцу + ціна машини тама (300 - 1000Є). От і вся арифметика