власне цікавить ппд вартість запчастин + робота? За колеса в курсі, літні будуть братись максимально можливий розмір.
4 стойки в зборі - а це зараз по оригіналу - золото... Та й по замінникам - не дешевше... Спочатку перевірте, яка у Вас підвіска стоїть з заводу. Евростандарт, чи спорт. Хоча навіть з ппд - не дуже і високий пассат.
По моделі, заходиш калькулятор шин на будь-якому шинному сайті (наприклад) і дивишся який найвищий профіль+радіус може стати на твоє авто. З того виникає що 225/55R17 48мм+ то то що потрібно.
Чесно кажучи, на розмірі коліс навряд чи дуже виграєш висоту. А якщо перестаратися, то буде по-перше брехати спідометр і одометр, а по-друге зміниться навантаження на двигун і коробку. Я б тим не бавився.
А на проставках збільшуєш плече сили котре діє на стакан і опори, відповідно несе і вплив на кузов... Пакет "погані дороги" з вищими пружинами, ІМХО, найкращий варіант.
питання для чого піднімати.... по Львову в принципі дороги вирівняли.там де не вирівняли можна обїхати - це не 10 років тому. Траса теж майже вирівняна За за звичай питання виникає як доїхати до рідні на село. Якщо є досвід і відчуття кліренсу то теж немає питань...Якщо нема то трохи підняти кузов проставками, а балки і вихлоп колесами. Більше нічого не зробиш. Високо кузов піднімати не варта бо нічого недасть а центр ваги зміниш.
а конкретно скільки буде коштувати поставити пакет погані дороги на цього пасата, запчастини і робота?
Пассат Б7 візуально задні арки сидять нижче за передні. За замірами всі однакові 68 см (одне праве заднє колесо 66,5) задні пружини замінені, але вигляд задніх арок нижчий. Так і повинно бути, або ставити проставки. Підкажіть будь ласка.
Чувак, мова походу йшла напевне не про проставки між дисками колісним і тормозним, а про проставки під стойки або опорні підшипники. Так бути не повинно. На всіх фотках в неті передні арки мають просвіт меньший ніж задній, або такий самий. Я думаю що якщо пружини не винні то стійка має чашку нижчу ніж стандартна. Якби ти дав номер встановленої стойки то Razor тобі скаже від чого вона - стандарт чи спорт.