Я бачив інакші ... іменно бублики з металічним стаканом в середині що одівається на амортизатор, замість чашки, а чашкан ставиться зверху на бублик... ну але принцип той самий... конструктивно інакше зроблено
По він коду стоїть пакет спорт, взимку їздити неможливо постійно чіпав дндом, по наших дорогах теж. Оригінальні пружини і амортизатори щоб замінити порахували близько 40 000грнг.Замовив проставки під пружини на сайті Проставки для увеличения клиренса, полиуретановые втулки, сайлентблоки | Интернет-магазин Prostavochka перед і зад 3см ціна питання 1200 грн. Ставив на Джереман Авто робота 1900грн, вроді супер навіть стики на дорогах і дрібні ями менше відчуваються поки, що задоволений, але треба трохи поїздити подивитись. Все що говорять про погану динаміку і погане управління при підвищенні кліренсу - брєд.
то капец 3100 за те що проставки на машині....Насправді ціна питання не більше 310 грн. Це або реклама або боюсь образити
Згіден, що в гаражах поставити проставки було б значно дешевше. Купити дешевче ніж 1200 перед і зад я не знайшов нігде
Б7 пасат , а хіба в тих машинах кліренс не регулюється кнопками з приборної панелі то ж нова машина , хіба там такого пріколу нема , бо бачив якусь передачу то там спорт режим машина мінімальний кліренс , бездоріжжя максимально висока , шось таке ма є бути в тих машинах , якщо не регулюється то все просто , замість оригінальних пружин , ставляться на пару мотків більші тай всі тут діла в мене от від венто стоять , то 3 бугаю ззаду , ше й мішок бульби в багажнику , а колеса об арки не труть Ще одне якби я мав гроші на Б7 пасат , то я б купив таурег або транспортер
нарахунок проставок, бубликів і ще якихось блінчиків... Якщо стало капусти на Б7 - то при тепер до офіціалів, а в них можна взяти пружинки з стаканчиками і стойочками - так сказать, для підвищення кліренсу або для наших "автобамів"...правильно підібрані пружини плюс стойки - будеш мав норм кліренс.... правда - буде це коштувати не малу копійочку бо то ж Бл@ офіціали. в мене знайомий си так зробив, але зразу при покупці авто в салоні Джетта 2009 р.в. (в нього кліренс більший ніж в мене на Г4, до слова, я си тоже збільшив кліренс, тіко правильно підібраними пружинами...після пригонки моєї бібіки з Фріц-ляндії, я підрамніком черкав все гімно на наших дорогах і жорстка була, а тепер ДЖИГІТ, кліренс збільшив порядка на 3-4 см.)...
заказував собi приставки з Одеси, алюмiневi червоного кольору, результатом дуже задоволений, всiм раджу, тепер катаюсь де хочу i не чiпляю пузом. знайшов у гуглi, аутопроставка.ком
до речі ,є ще один троха банальніший спосіб , " Гума " там десь 16 -ка стоїть , поставте 17 або 18 а то добрі 2-4 сантиметра
ні, розмір диска і шини повинні давати в сумі однаковий зовнішній розмір колеса: більший диск - тоньша гума, меньший диск - вища гума, інакше може терти колесо при вивертанні керма і вже точно, що буде брехати спідометр.
А ви де дивились відгуки? Бо я їх найбільше знайшов на сторінці на гугл картах. Усі перечитав, там є і погані, я думаю, завжди знайдуться незадоволенні, але більше відгуків позитивних і їх там більше ста. Щоб перестрахуватись мав досить тривалу розмову з їх менеджером Дмитром. З моїм допитом він справився, тому ми разом вже підібрали проставки на гольфа. Посилка прийшла вчасно, запчастини підійшли, тому я там теж залишив позитивний фідбек.