Все таки правда ..........От козли..........Як тільки свята на носі, знову ціни вгору. Долар на місці, нафта падає, а ми є - капіталісти і в нас грошей кури не клюють.
Встиг ше залити повний бак 92-го на АNP по 7,15, казали шо сьогодні/завтра в них також мають підняти ціни. А часом не повязане оце подорожання з бажанням дорожників вибити дадаткові кошти за допомогою надбавки на кожному літрі палива? Мені в принципі не шкода тих пару копійок, але всіж ми знаєм куда ці гроші підуть і які ті дороги й надалі будуть
А мені шкода!!! Якого х... я маю платити за те, що стільки не коштує в реалії! І куди дивиться антимонопольний комітет?! Не країда мля, а дупа! До речі, згадався анекдот: сидять два парня, п'ють пиво... 1-ший - дивлюся на пісяць - такий свійтлий, ясний... 2-ий - а мені дупу нагадує!!! 1-ший - чого? як? не розумію... 2-ий - а це вигляд із середини!!! От так і ми... (((((((((((
В принципі, я так думаю, що це може бути початок мильної опери(нової влади), але Х.З(зима була сувора, і ми прості люди пострадали), і як завжди з кого можна бабки збрити - як не з простого люду.
То би було офігенно по всій Україні влаштувати флешмоб і в один день ващє не виїжжати машинами... Які б втрати понесли бензинові компанії))) Може б хтось задумався...
Ви мене не правильно зрозуміли - мені не шкода тих пару копійок - якщо б вони дійсно пішли на ремонт шляхів, а якщо в карман нафтотрейдерам - то пішли вони лісом. P.S. Як я жалію що не поставив при купівлі машини газ.
Нафта якраз виросла, але коли ціна була внизу тривалий час то ціни ніхто не спішив переглядати, тому що в гондурасі реагують на то що вигідно певному колу людей, причому миттєво. http://www.forexpf.ru/chart/brent/
Народ, можливо в тему , можливо ні, але я підтримую щоб організувати якусь акцію протесту, причин для цього вистачає, в цьому випадку підвищення цін на пальне, а згадайте за дику розтаможку, якої нігде в світі нема.... вони знущаються над нами, а ми ще їм маємо дякувати? і ходити на вибори! Може хтось знає, яке є об"єднання з цього приводу?? поперекривати дороги і всьо! чи всіх все влаштовує? я би приєднався до такої акції=)
ФІгасє пару копійок... Я заправляюсь на GFC там також 8,35 95й... то так на літрі 35коп... а на 10ти літрах - то 3,5грн... а машина в мене п"є 13л по місту... Виходить в таку копійочку шо кабздєц...
Незнаю таких організацій... Але впевнений, що якби 2 якихось дні на вулиці не виїхало б десь 80% машин (так як 20% точно повиїжжають), то нафтові кампанії понесли б хороших збитків... Відповідно раз держава підняла акциз на паливо для доріг, то держава також би понесла збитків... Хоча і сумніваюся, але б може шось задумалися))) Якби так во тиждень ніхто не їздив)) вся країна, то ващє шик був би))))))))) але таке нереально.. і навіть 2 дні майже нереально)
також думаю, що переконати 80% нереально, а от якби зібралися ті кого це хвилює, то навіть з меншою кількістю людей можна щось зробити...
Як показує практика організація завжди ніяка... і толку з того 0... І з меншою кількістю людей, згоден, можна... але шо ти їм зробиш??? Шланги бензинові пообрізаєш?))) чи перекриєш заїзди на заправки?)
Сьогодні заправився під горло на "Руно" як на метро по кольці на ліво ціну ще не поміняли 95-й 7.55 нороду трохи було брали в основному повний і каністри.