Після перегляду декількох форумів і статті на http://auto.ria.ua/news/136509мене осінила геніальна ідея В умовах, які зараз склалися в нашій державі по відношенню до нових штрафів у вас (компанії freshpr) з'явилась унікальна можливість пропіарити себе і одночасно допомогти простим людям. Я маю на увазі організацію всеукраїнського страйку автомобілістів проти впровадження нових штрафів за порушення ПДР. Обговорення даного питання проходить на багатьох форумах, при чому не тільки на автомобільних і основна проблема, яка виникла при обговоренні даного питання - це організація самого страйку. Так як ви позиціонуєте себе PR професіоналами, то я думаю вашій компанії підсилу організувати таку акцію. У вас на сайті написано, що ви одні з небагатьох, хто знає як правильно скористатися таким гігантським інструментом як мас-медіа, то вам як то кажуть і карти в руки. Якщо у вас реально є "прихвати" в засобах масової інформації і ви можете зробити все те, що написали на сайті (прес-конференції, прес-релізи, медіа-лобіювання і т.д.) тоді вперед, народ вас підтримає і зробить національними героями. Таким чином ви в першу чергу заявите про себе на всю Україну як про компанію, яка змогла організувати і пропіарити акцію всеукраїнського маштабу і про вас дізнається дуже велика кількість ваших потенційних клієнтів (основний плюс для вас особисто), а по-друге - організуєте дійсно праве діло, яке назріває з кожним днем все більше і більше. Терпіти такого відвертого "нагинання" люди не будуть, коли штрафи вони собаки зробили "європейські", а зарплати лишили "українські". Зараз страйк є на часі і народ підтягнеться, але треба все грамотно і професійно організувати.
А можна запитання??? Проти чого страйкувати??? Проти порядку на дорозі??? Проти правил дорожнього руху??? Я думаю, що треба страйкувати проти нелогічних і непотрібних знаків, а не проти штрафів. Я як учасник руху, який дотримується ПДР за те, щоб у всяких порушників, які створюють аварійні ситуації забирали права та штрафували їх безбожно!
Говорили-балакали... Та я двома руками "за" порядок на дорозі, але не такими драконівськими методами. Я за збільшення штрафів, бо ті які зараз є - реально мізерні, але збільшення в реальних межах (в 5-ть, ну максимум в 10-ть разів), а не у всі тридцять разів в один момент.
Підтримую ,а ще за нормальні дороги, розмітку, і порядність ментів, а то вже цього тижня пробували розводити на нові тарифи. Доречі вже торохи відчувається більший порядок на дорозі., правда ще деякі дебіли все ж їздять Херово, що в нас чуть шо - карати, а от умови створити то вибачте "вмієм тільки красти і на лапу брати",і з ДАЇ зробити одурєнну фінансову піраміду
100% підтримую! Прозорий механізм накладення штрафів і людські умови для пересування (дороги, освітлення, знаки і т.д.) Але тема тут трошки інша...
Ну про протест ми говорили в іншій гілці і я там був зовсім не проти долучитися особисто. Якщо треба сили компанії - можемо обговорити. Єдине чого не буде ніколи - компанія не ставатиме на бік будь-якої політичної чи громадської сили, тобто ми можемо працювати як професіонали в галузі PR а не як політики, висловлюючи підтримку когось або чогось.
Де ти бачив в нас в державі людину, яка не порушує??? Та то не реально по нашим розбитим дорогам, з дибільно розставленими знаками і розмітками проїхати і не порушити. От наприклад скажи мені будь-ласка, як ти поступиш в наступній ситуації: на твоїй частині дороги величезні ями, які з одної ями переходять в іншу(по Львову зустрічається дуже часто) і щоб їх об'їхати - треба виїхати на зустрічну полосу, а там суцільна смуга. Що ти будеш робити?
Непомітно минуло півроку, і наш сайт www.freshpr.com.ua став дещо насиченішим. Кого цікавить - оцінюйте тепер. Від себе додам, що враховані усі побажання з цієї гілки, за що дуже-дуже всім вдячний. Зокрема Міський телефон було встановлено. На першій сторінці тепер, як правило, присутнє фото. Забрали і її.