Ну добре -добре... Уболтали... Буду далі щось шукати, а потім тут фотки виставляти. Блін, але для тих, хто не розуміється, то прикольні диски... Мені так на роботі всі сказали... і Куліжанки ( правда в них машин немає ). Bosh, ти питав яка їх вартість. Мені по блату можуть за 480,00 грн штуку з Києва притарабанити...
Тепер вони в мене. Оскільки в мене як було сказано вище "ще не сформовані автомобільні смаки" , спокусився і купив у Володимира - не жалію. Хоч і не оригінальні, але на машині дивляться краще ніж я очікував.
О!!! Не я одна тут така !!! Я ж кажу , тих, хто розуміється на дисках - дуже мало. Це - десь 15 % людей, які бачать мою машину... Так, що для мене поки головне - це зовнішній вигляд... а далі, як кажуть на помилках вчаться... Чоловік каже, що можна на німецькому в перший день влетіти, а на російському гімні - люди по 5 років їздять. Ну і навпаки ...:dance2:
http://volkswagen.lviv.ua/forum/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=19 отакі диски, але трошки інша машина. І пересічним людям, які в дисках не дуже розуміються - подобаються. Вже були пропозиції відкупити Так що оригінал звичайно супер. Але якщо тобі подобається ті що на твоїй фотці і нема часу і бажання заморочуватися з пошуком і реставрацією оригінальних - купляй.
:dance2:Короче, зараз зайде хтось зі старших... і напишуть , що ми тут двоє зібралися тупих...:dance2: Я ще трохи пошукаю... Вони мені подобаються, але на думку тутешніх теж трохи буду зважати... Може чого мудрого дійсно навчать...
Гольф 2 хоче диски з вильотом 35-38. Якщо виліт менший (28, 25 ) - то буде нагрузка на ходову більша, і диск буде більше виступати з арки. Але гарно виглядає. А от якщо ЕТ більше (40 як в цих) то по перше він убого дивиться в арці, а по друге може чіпляти гумою за чашки на стойках чи цапфу.
Вот диски, так диски! А вот там, где они стояли, и не только тут: http://www.vdub.kz/?p=240#more-240 Крылов такие нашел! 2 в идеале и 2 нужно делать.
Тань бери такі диски точніше шукай.. якшо доречі хтось такі найде маякуйте мені ВСМПО має подібну модель але сцуко дорого..
Нічого не можу сказати по фірмах дисків бо не шарю, але по вигляду люблю саме такі диски!!! Ці класні!