Як вам такий диск ?

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем tanja, 27 кві 2009.

1. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    ти мав на увазі з Гольф 2? А ну, ну! Що за диски? Розмір? Ціна? Фото? Цікавить те, що вони різноширокі! Я перший в черзі!!! Чекаю фоток.

2. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Їздив на 13 дисках з відчизняною росавою, звісно ями відчував але: недільки 2 назад зробив собі подарунок на день варення - купив 15 з ниськопрофільною резиною. Вид - бомба(ну принаймі красиво), дорогу тримає - супер(в порівнянні з 13), але таке враження що в нас одне бездоріжжя(тепер думаю про вібро-шумо ізоляцію). Ніде нічого не тре, незадіває, збільшився кліренс машини, динаміка авто незмінилася(мені так здається).[​IMG][​IMG]

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Фотографії дивіться В рубриці продаж колес, я вчора закинув. є 4 диски і 6 накладок. сьогодні буду у Львові можу взяти з собою

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Як вам такий диск??? Погано, що не сфоткав, які вони були. три дні махався, щоб довести до пуття. 2 дні зачищав напильником, наждачкою і всім що було під рукою і один день фарбував.
    Реставрація обійшлася 400 грн - розкатка і балансування, 150 грн фарба і 150 лак з затверджувачем, ну скотч і наждачки не рахуєм.

А резина стойть 205/60/R15. на панельці пише, що має бути низькопрофільна, але не на наші дороги. я поставив Barum з нуля - 1100 з заміною і задоволений. А кліренс буду підіймати, стойки дозволяють, просто пружини просіли, да й куча лишнього мотлоху під капотом
    Стойки я брав на задок Більштейновські - одна 500 гривеників зимою була

5. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    RomanoProddi , де робив реставрацію? Якщо не секрет???

6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Розкатував нв вулканізації, решта все руками. правда є місця, що можна була шпаклянути, але не ризикнув. По краю обода всі задири познімав гарно пенильнічком. перед тим добре помив диск від смол і жиру бензином. Мені ці диски подобаються тим, що метал м*який. взимку влетів в люка, так він в одному місці на краю обода трошки надщербився.

Між іншим до нижніх дописів: Турецькі диски не погані, бо Турція хоче в Євросоюз, а відповідно якість підганяє до стандартів. Чьульницьке панство мене підтримає, бо вони знають який зараз одяг на ринку ( в основному Китай 3 сорту) і пам*ятають, який був. Скоріш за все ці диски з країн Косоглазії, там де роблять всякі відра типу Джиллі і Черрі

7. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Диски вже собі придбала, як тільки приведу їх до пуття і взую в резину, одразу ж викладу фото.

Проте ще хочу трохи поморочити голову з резиною. Тому потребую вашої поради.
    Яку резину купувати ? 185*65*14 чи 185*60*14 ?
    Чи є між ними суттєва різниця ? В чому ?

8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    а 195 не пробувала?, якшо не тре став. буде гарніше. в мене 205/60 Р15 і гуд, дуже секісно дивиться. 185 чи 195 -це ширина, 60 чи 50 чи 65 це висота. Головне бери кругом по розмірам одинакову. Бо можуть нарадити. я хотів купити б/у так мені один так на вуха впав, бо требе було спихнути. Каже бери на перед вужчу, а з-заді хай стоїть широка, чуть в рожу не дав за таке.

9. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Хочу пофарбувати на тижні такі диски. Машина синя. На дисках теж хочеться якогось голубуватого кольору. Які будуть поради ?

1. У голубий малювати тільки зірку. Середину і ободок залишити сріблястою.
    2. У голубий малювати зірку і середину. Ободок залишити сріблястим.
    3. У голубий малювати ободок, зірка і середина сріблясті.
    4. У голубий малювати всі внутрішні і бокові сторони. Лице диска буде повністю сріблястим.

Може хто може ці варіанти зафотоЖопити? Була б дуже вдячна, бо щось уява погано працює...

10. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    порошковою краскою на техмалі тобі зможуть тільки в один колір пофарбувати!! такшо або порошок або стайлінг

• Подобається Подобається x 1
  11. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    А що краще ? Як би ти порадив ???
    Може їх повністю в голубий задути ???

12. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    в голубий може бути атстойно :nea:, давай в срібний і не парся, буде тобі під лаком на сонці виблискувати :D

13. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    і ромашечки на голубому фоні непогано б дивилися. имхо.

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    а й нє. Малюй в срібний колір, то не гарно в різні кольори і трошки не та машина. (без образ). я бачив в нас фольца не помню назви тіпа міні куппер, щось таке. вона голубенька з білими ромашками, але дивиться за рахунок плавних контурів кузова

15. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Ромашки - це "конєшно тяжолий случай... "
    Навіть так близько не думаю. Я написала 4 варіанти.
    Хоча просто фарбувати в сріблястий - теж непогано.
    1. Це оригінальні диски, для чого їх псувати розмальовками ?
    2. Потім буде легше продати, ніж розмальовані.

АЛЕ, БЛІН, ХОЧЕТЬСЯ ЯК НЕ У ВСІХ !!!

16. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Как не увсех получится намного дороже!!!

17. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    tanja
    а ти десь недавно ті диски брала?
    скільки вони коштують?
    це 14?

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Я також люблю як не у всіх, але це не варіант. Вліпив собі 205/60 R15, ну і тре в обод, зато краса - впісятись можна і шум по асфальту офігенний.

19. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Ти думаєш тому Тузіку є різниця на яке колесо пісяти?? собаки вони дальтоніки....... я б робив в оригінальний колір (срібний). краще б назву гуми вивести білою фарбою, мені принаймні так подобається, хоча ще не малював

20. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    бачив такі вчора на шроті думаю брати от тільки полка там не така широка...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)