Як вибрати перший велосипед початківцю?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем MARTINI, 7 лют 2011.

1. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Еще какая! Я когда работал в мото салоне, всю 2010 зиму, на велике проездил. Помню тогда были морозы до -27. Мой предел -18-20. Дальше уже ни чего не помогает. Резина у меня стояла Michlin X-Coutry 26x2.00
    По снегу много опыта приобретаешь, в своё время занимался этим спортом.

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    В мене минулого року була гума тракторна, схожа на ту що в тебе на фото. Але насправді диким бездоріжжям я катаюсь небагато, тому літом я поставив собі "літню" і вужчу, шипи тільки по боках. По снігу на ній їздити не надто комфортно. Зате по нормальній дорозі їдеться легше

3. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    Gurkha, шо саме за ризина я не скажу, бо не знаю)
    та й треба рахувати, що велосипед в мене з раннього дитинства і використовував я його виключно для розваги та власного задоволення, тому ніяких наворотів на нього не ставив, типу спідометра, чехол для телефона, хороша ризина ( спеціально для зими - шипована) і т.п.

4. Gurkha

Gurkha Місцевий

Будете ездить с нами, и у вас появятся эти необходимые для езды вещи.;):)

5. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    а я поставив спідометр - тепер я знаю, що очі починає реально видувати після 56 км/год :D

6. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    був раз, що у мене теж стояв спідометр (правда не мій), то максимум що я стягнув - це 59 км/год, після цього більше не знаю, бо без спідометра катаюсь:)

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Курче! Чому в мене доступ на форум з"явився тільки щойно, а люди, бачу, дописували вже вчора? :diablo: Ну, добре, про це потім з Мартіньою поговору.
    Приглянула роверок - завтра купую. Правда, не знаю, чи встигнуть вони мені його сюди, під російський кордон доставити... Але буду мати надію, що так.
    Правда, кажуть, він у мене буде важкий - важчий за звичайні гірські... Але не буду перейматися наперед - потім попереймаюся назад ;)
    До речі, Кіндер, Ти дуже не переймайся, що без роверка! Я навіть хотіла запропонувати, щоби хтось із колег поїхав з нами автом. Ніколи не знаєш, що в дорозі може статися. А перти роверок пішкадрала 40-50 кеме - це вже зовсім не весело. А в маршрутку тебе з ним ніхто взяти не схоче... Тому технічна підстрах... підстрахівка у вигляді свого авта, думаю, нам би дуже і дуже була доречна.

8. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    хоч напиши що хочеш брати, щоб часом ашанбайку не взяти

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
  10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    ні, ні, ні і ще раз ні в жодному разі не бери це ге, як і не бери будь-який двопідвіс з такого цінового діапазону.
    це буде одне ростройство і викинуті гроші на вітер, це якраз той випадок коли вибрано найгірший з можливих варіантів.
    дуже раджу перед купівлею прочитати таку статтю(вибачайте за іноземну мову):
    http://lurkmore.to/Ашанбайк - трохи жартівливий сайт, але стаття дуже влучно написана

якщо більше витратити жаба жме, то щоб взяти щось що б не відбило натхнення кататись на велосипеді - взяти щось типу базової GT-шки чи Mangoose, ....

не сприйміть за рекламу
    http://drive-sport.com.ua/goods.php?id=575281&sid=51516
    щось типу цього

Останнє редагування: 19 бер 2013
    • Подобається Подобається x 1
  11. Gurkha

Gurkha Місцевий

Если хорошо перелистать Емаркет, то там проскакивают очень хорошие велы, за адекватную цену!

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113

Значить так, Rules! Ти повинен мати свідомість, що через Тебе (або завдяки Тобі - це виявиться потім) я не купила того ровера і в зв"язку з цим поїду на клубний з"їзд Течиком - як технічна підтримка.
    Ближче до тіла. Можеш обгрунтувати таке кардинальне заперечення і ствердження, що це - найгірший із можливих варіантів?
    А можна так прямо запитати - скільки коштує Твій ровер?, якщо Ти вважаєш, що 600 золотих - це страх як мало для ровера. Перепрошую, але ашанбайки коштують у межах 250 золотих.

ПиСи. Я розумію, що є ровери і за 4000 золотих, але, повір, жаба тут ні при чому...

13. Gurkha

Gurkha Місцевий

14. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Рекомендую ровери Trek. У Львові офіційно продають нові. Базова бюджетна модель - від 3200 гривень! Крутіші дорожчі, але і базова (3500 серія) класна! Розмір рами до вибору, є в різних кольорах. Малому взяв рік тому! Собі такий хочу, але добиваю його старий велик... ((

15. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Статтю уважно прочитала? Це самий що не є ашанбайк. ще дякувати будеш що не взяла.
    А тепер по суті. такий ровер як двопідвіс (2-а амортизатора) призначений тільки для даунхілу(спуск на шаленій швидкості з гори), або в деяких випадках для кроскаунтрі(швидкісні короткі гонки по пересічній місцевості)
    В першому випадку це буде тяжкий велосипед, погано призначений для їзди по рівному і під гору, але зато дуже міцний і дуже дорогий(від 1500$-15000$)
    В другому випадку це буде всетаки пристосований для повсякденної їзди дуже легкий і відносно міцний вел, але ще по більшій ціні(від 2000$).

Оце що ти чуть не купила є нічим іншим ніж діючим макетом на цих дві категорії роверів, в якого нічого спільного крім ваги з даунхілним немає. всі комплектуючі(які там задекларовані) є наднизької групи якості хоч і типу Shimano, задня майже не працююча підвіска відмовить через півроку(може і швидше), +від самого початку через неї ти будеш витрачати до 30% зусиль ніг на банальне розкачування велосипеда вверх-вниз .
    одним словом це важкий, неміцний, ненадійний і неїдучий макет який нагадує велосипед.

якщо хочеш взяти щось якісне і недорого, то рама має бути алюмінієва і класична - 2 трикутника(як в України). дешевше ніж за 300$ в нас нормального велосипеда не візьмеш. і це сама мінімальна планка. якщо вже хочеш брати щось з розряду ашанбайків - то не бери хоча б двопідвісу, це найголовніше.
    на рахунок цін, то і ті що за 250злотих і ті що за 600 - це все ашанбайки.
    такий як в мене Cannondale Trail 6 є також з недорогих але вже якісних велосипедів з ціновго діапазону 500-600$

16. Gurkha

Gurkha Місцевий

А я не ведусь на Знаменитые бренды. Сейчас почти все велосипеды,в зависимости от класса, собираются в поднебесной. Исключение Тайвань. Незнаю как Трек, но Спешик и Джитишка дают пожизненую гарантию на раму, тем самым привлекая к себе клиента. За время работы в МВТ не видел еще ни одной треснутой рамы на которой катается обычный любитель. Даже взять и спортсменов, НО ЕСТЬ РЕДКИЕ СЛУЧАИ.

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дякую за докладну відповідь.
    Отже, з ровером у мене також не виходить...
    Хіба - з першої зарплати )))

18. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    або ще краще дай сайт магазину або перелік веліків які є там де ти хочеш брати і я тобі підкажу що там варте уваги

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ровер, як і авта, тканини, акваріуми..., я шукаю на Аллегро. То не означає, що тільки там їх купую, але... До речі, Тойота, яку я купила на Аллегро, була дууууже вдалою покупкою.

20. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    ввечері вдома пошукаю там приклади норм вєлів

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)