Яке авто краще купувати - нове чи б/в?

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем scirocco, 16 лют 2008.

?

Мої плани:

1. Наступною машиною в мене буде нове авто

24 голосів
    35,3%
  2. Наступною машиною в мене буде вживане авто

44 голосів
    64,7%
  1. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Відповідь: Яке авто краще купувати - нове чи б/в?

Бокстер 97 року в німцях 12-15к євро. Як на мене не така вже і фантастична ціна. Тобто тут він може опинитися десь за 25к доларів з розтаможкою. Але це не йде до порівняння з тою самою новою октавією 1.6, яка тут так приблизно і коштує...

Фантазьори - це по моєму якраз ті шо купляють нові машини по завищених у нас цінах і думають що вони з золотими поршнями. :-D
    (не ображайтесь, сказав образно... але приблизно так і говорять "хочу НОВУ машину" просто, бо то є НОВА машина...)
    А поршу - зачьот... Їздити треба або на фольксах або на поршах. Тим більше то ж наш фолькс-філіал. 8):-D

З.І. Проголосував за б/в.

З.І.І. А ще в бундесі є 924 порша! За 2-3 тищі євро!!! І деталі там від ауді і фолькса підходять! Ех...

• Подобається Подобається x 1
  2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Читай вище - я писав хамери, кайєни, бокстери. Тут твій же лінк на бокстер за 10300Є, відтак в Україні він виходить до 35. Тут є Хаммер за 33 а тут за 35 доларів. Кайєни трошки дорожчі, але я думаю, якщо пошукати - можна знайти. Такшо нєнада :)

3. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

О... розрахував скіко буде такий бокстер в Україні..Таки троха дорожче... 30к євро... :sad:
    Ну! Але якщо пошаманити троха, пошукати чуток битий, підмазати шось, думаю в 30к доларів можна вкластись! Головне бажання!

Вы ввели следующие данные:
    Стоимость автомобиля EURO 12000
    Объем двигателя 2500 куб.см
    Тип двигателя Бензиновый

Возраст автомобиля Б/у старше 8 лет

Суммарные таможенные платежи, EURO 15015
    В том числе:
    Ввозная таможенная пошлина, EURO 3000
    Акцизный сбор, EURO 7500
    Таможенное оформление, EURO 15
    НДС, EURO 4500
    Стоимость растаможенного автомобиля Porsche, EURO - 27115

Транспортный сбор, EURO
    (первая регистрация в ГАИ) 1893

Суммарная стоимость, EURO
    с учетом растаможки и транспортного сбора 29008

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

то де така рахувалка?

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Зато в німечині не їздять на ланосах, авео, черрі, джелі і прочому ширпотребі, і їм таке навіть в старшних снах не сниться!

6. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

http://www.autoconsulting.com.ua/custom.php

До речі про китайоз... Приїхав на сервіс два дні тому красити бампер... А там той китайський джип стоїть. Обдертий від краски повністю. По кузову - корозія під краскою як 412 30-річного москвіча! Спереду під лобовухою залізо ПОТРІСКАЛО! Нова машина мля... Антикору - ніякого! Наскіко розказали, людина виграла суд і тепер по гарантії робить повну перекраску машини, бо не було ні обіцяного антикору і т.д. і т.п.
    Чого це кажу - останнім часом появилось купа людей які двома руками за китайські консерви. Тому подумайте двічі і не купляйте китайського барахла.

7. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

Хм... Глянув я на штатівський інтернет аукціон, ну і скажу, що ціна в нас майже як там... Це при тому що рахуємо і розмитнення і перевіз, ну і вважатимемо що всі просто заради цікавості такі машини привозять... Чи то мабуть якась доброчинна організація... Зовсім трішечки подумаємо, і робимо висновок...

Додано через 9 хвилин
    Тобто під 45 т. баксів...
    Що краще - 10-річний бокстер чи новий Passat B6 Comfortline 3,2 л FSI бензин 184 кВт / 250 л.с. DSG за 44272 баксів???

Хоча ми мабуть троха не в то русло пішли ((

Але знову-ж таки, по суті топіку додам, що маючи 20 т. на руках і стоячи перед вибором - що купувати, я віддам перевагу новій машині... Якщо треба, візьму кридит на те, що не вистачає...
    Хіба би знайомий якись продавав достойну машину і я хоча б на 80% впевнений в машині... Але таке прикре співпадіння буває пару раз в житті ))

8. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Проголосував за нову машину. Звичайно, якщо це буде німець VW, тоді взагалі супер! Але не факт шо якби мав нового секса не поміняв би свою думкув сторону б/в іномарки, просто ще не мав.

І ще.. невірю я шо той хто купляє в Одесі
    платить за неї всі податки:

9. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Я б вибрав боксьора... :oops: :-D
    А якби карерра - то взагалі пісня...
    Ех... Коли ж німці обьявлять війну нам, можна буде здатись у полон і не розмитнювати поршів... :-D:-D:-D
    Я вже це бачу... Дивізія есесівців VW Lemberg... І всі як один, на кареррах... (свої теперішні машинки сховаємо в землянках, бо сильно любимо)

10. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

В Україні легко можна взяти BMW 750 2001 р.в. (або попрощє з 2,8 мотором) з повним фаршом!!! до 25000$.
    Якби я мав 20 штук я б взяв її, ну й позичив в когось ще 5 штук :)
    Бо просто це машина моєї мрії. Йду суто з такої позиції.

Нові бехи (типу нове покоління, після 2001р.в) ніхто не потяне, хіба що ти депутат чи злодій чи якась шишка чи бос на фірмі.

P.S. Проголосував за б/у

11. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

а потім би думав як її заправити і зремонтувати.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

в мене взагалі складається враження шо світ котиться до того шоб купляти дешеві речі на кілька років продавати за безцінь і купляти знову нові...
    Як китайці більш менш почнуть робити хоть якісь машини мені здається так і станиться...

а шкода.....

П.С.

не голосував...мій варінт якшо б мав можливість купив би нову машину... вихожу з того шо хорошої машини менше 20к доларів нема

12. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

PeGas
    Ну по-перше якби брав, то 2,8 або 2,5: не так вже й багато, буває гірше, а по-друге на 3 роки грошей, думаю, би вистачило :) Більше би не їздив.

Попантився трохи :) і шукав щось інше. Скоріше всього з нового. За той час в Україні вже, може, й ціни на авто стануть нормальними.

13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

А в той час стовпчик голосування за нові машини поволі наздоганяє Б/В...

14. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!

Панове а як ви вважаєте нова Шкода вартує тих грошей чи ні?

15. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Не вартує, але то як на мене самий хороший варіант по ціні-якості з нових машин.

16. dido

dido Active Member

Обгрунтуйте будь-ласка якщо не впадло

17. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Бо наскільки знаю коштує вона в районі 20 сама найпростіша...
    А в районі 20 можна купити машину набагато моднішу, але правда не НОВУ.
    Наприклад MERCEDES CLK 2000-го року.
    А не 1.6 октавію.

Нічого не маю проти октавії особисто. Але як на мене купляти в Україні нову машину - це мяко кажучи злодійство серед білого дня. Ціни тут вищі, страховки, драконячі відсотки. Чув думку шо в Україні переплачується приблизно 1/3 від ціни машини. Може і помиляюсь, то не мої слова.

Або:
    Допис від Vexler
    В Україні легко можна взяти BMW 750 2001 р.в. (або попрощє з 2,8 мотором) з повним фаршом!!! до 25000$.

• Подобається Подобається x 1
  18. dido

dido Active Member

Наскільки я знаю ремонт мерса це бабла море, в знайомого Октава вже 270000 пройшла міняли тільки саленблоки на ходові це не брихня. Но Октава в него оригінал 1,9 ТДІ

19. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

О, мля...+111!!!Чим їздити потім на новій паражняковій октавії і бачачи целку думати, о блін, прикольна в когось машина, мерс, і ше й на фулі, і виглядає кльово...а в мене як в всіх...зато курча нова
    от октавія RS-тєма, але знову ж таки в її ціновій категорії є кращі варіанти.
    Краще навіть 1-1.5 річну 1.8 Т з фулом, ніж нову пусту 1.6 за ті самі гроші.

20. dido

dido Active Member

+1 Я згоден повністю, але автомобільний ринок зараз такий що не кожен має тих 20 зелених і хоть половину но бере в кредит. На нову машину кредит взяти набагато простіше і швидше ніж на уживану, тай відсоток той довбаний хоть на 2% але меньший

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)