Яке авто краще купувати - нове чи б/в?

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем scirocco, 16 лют 2008.

?

Мої плани:

1. Наступною машиною в мене буде нове авто

24 голосів
    35,3%
  2. Наступною машиною в мене буде вживане авто

44 голосів
    64,7%
  1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Яке авто краще купувати - нове чи б/в?

Такі враження краще писати в колекторі а не в темі про купівлю авто.
    Надалі не бачу тут аргументації - контраргументи з іншої цінової категорії будуть недоречні як з розподілом так і без. Зате втратимо аргументи, що стосуються всіх категорій одночасно.

А віддавати значить не треба? Чому ти тоді не їздиш на Ферарі?

Блін, невже конструктивізм?! Дякую за розуміння! З мене плюсик! :)

2. Madmax

Madmax Початківець

VW Golf II

:twisted:До речі чув що китайці підробили Ферарі, кажуть один до одного. Може хто бажає нове китайське Ферарі? І ціна кажуть китайська.Нажаль фоток знайти не міг. Розслабтесь хлопці, це всього лише дискусія, а можливо просто голосування, тут однакові смаки тяжко знайти, тому може просто проголосуємо хто за що тай все, а свої аргумунти будемо доводити при зустрічі. Мені здається що так буде легше.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Аргумент він як розум - або він є або його нема, а на зустрічі, телефоном чи форумом, це просто форма висловлення.

• Подобається Подобається x 1
  4. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Ото тему з порожнього роздули.

Тут би ще пресу підключити і швидку з беркутом для страховки, бо слова якісь страшні-

5. Madmax

Madmax Початківець

VW Golf II

Якщо Вам не подобається слово аргумент, то назвіть іншим. Щоб не роздувати тему (бо її можна роздувати безкінечно) тому ще раз повторюсь пропоную просто проголосувати. Можу добавити, якщо в мене є бажання купити вживане авто, а не нове чито навпаки, будь хто з присутніх не переконає мене в протилежному. Я думаю, що кожен з нас має свою думку і він твердо стоіть за нею. Я не хочу нікого образити в жодній мірі, глузувати тимпаче. Я правда ще не член клубу, але маю намір бути серед них. Якщо я вчомусь не правий і мені це доведуть, я завжди готовий визнати свою неправоту. Всеж, якщо ми одноклубники то давайте будемо толерантним по відношенню один до одного. Всеж таки кожен знас особистість!!!! Елементарно навчимось поважати чиюсь думку. Цілком підтримаю сірка-аргумент він як розум, або він є або його нема.

6. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

В нас немає ні ксів ні партвнесків, так що це тврдження може бути запереченим :) Як аргумент - присутність на форумі :)

7. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а пора шось таке робити і гроші збирати за членство як всі і роблять.

8. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

висловлюсь, повертаючись до початкової теми дискусії...
    співвідношення 65 : 35 на користь б/у може пояснюватись тим, що 65% відвідувачів хочуть, пробують, люблять поколупатися, зробити, приробити щось до машинки власноруч...
    35% це вже остогидло...

цікаво, чи є технічний форум на "мазератті клубі"? з запитаннями про ремонт вимикача двірників і прокачкою гальм в гаражі.....??

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Звичайно. І теми там: Якому кутюр*є надаєте перевагу при виборі рукавичок і взуття для машини? Як гламурно відкривати капот на публіці? Де в машині кнопка виклику спеціаліста СТО? Де купити трейлер шоб возити машину по поганій дорозі? Екскурс в історію: Шо таке домкрат і для чого він застосовувався в давнину? 10000$ за заміну свічок і пов. фільтра: нормально, чи могли неоригінал підсунути? Допоможіть знайти висококваліфікованого спеціаліста для заміни лампи в протитуманній фарі. Акумулятор....де він???!!!
    Ну і звичайно ж...новинки від китайозів: Черрі кватропорте, ноу комментс.

• Подобається Подобається x 4
  10. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

VW
    Polo
    ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ 1,4 l Мех. 1,4 l Мех.
    РОЗНИЧНАЯ ЦЕНА 16 990 US$ 17 390 US$

Cross Polo
    РОЗНИЧНАЯ ЦЕНА 21 590 US$ ** 23 090 US$

Golf
    ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ 1,4 Мех. 1,6 l Мех.
    РОЗНИЧНАЯ ЦЕНА 22 490 US$ 24 290 US$

Skoda
    Fabia Sedan Classic + кондиционер 1,2i/47kW 14565 usd
    Fabia Sedan Classic 1,4TDI/51kW 18536 usd

Octavia Tour 5+ 1,6i/74kW 19 650 usd
    Octavia Tour 1,8i/110kW 21 150 usd

Octavia A5 Ambiente 1,6MPI/75kW 22 450 usd
    Octavia A5 Ambiente 2,0FSI/110kW 24 570 usd

SEAT

IBIZA REFERENCE 1,4 16V 85 л.с 5-ст. мех. $ 16 490 - -
    IBIZA STYLANCE 1,4 16V 85 л.с 5-ст. мех. $ 18 490 - -
    IBIZA SPORT 2,0 8V 115 л.с 5-ст. мех $ 19 490 -
    IBIZA FR 1,8T20V 150 л.с 5-ст. мех. $ 26 990

LEON REFERENCE 1,6 i 102(л.с.) Мех. (5-ст.) $ 24 390 1,9 TD
    105(л.с.) Мех. (5-ст.) $ 28 990
    LEON STYLANCE ,6 i 102(л.с.) Мех. (5-ст.) $ 25 590 1,9 TD
    105(л.с.) Мех. (5-ст.) $ 29 990

TOLEDO REFERENCE 1,6 i 102 л.с. Мех. (5-ст.) $ 25 690

От такі ціни найшов в інтернеті (реально, коли приходиш в салон - мабуть трішки більше буде)
    З такими раскладами справді задумаєшся, що краще...

11. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

я б перефразував - 65% вже набридло чекати, коли ринок запропонує нормальні авто і вони зрозуміли, що таке правильна ціна і правильна якість.
    35% наразі ще не остогид запах карцерогенної пластмаси салона, гидкі сигнали зуммерів, дурна робота антизаносної системи, АБС, тупий розгін, дурнувато приглушений звук власного ж двигуна, зайва вага, плоскі високі табуретки, заборони поколупатися в своїй машині для того, аби налаштувати її під свої преференції ітд ітп etc...

12. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Мене від покупки нової стримує лише стан львівських доріг і вартість всіх реестраційних внесків , стримує дійсно дуже завищена ціна пристойного авто .За суму 30-35 тис вважаю доцільніше прикупити нерухомість або земельку якої з кожним днем все менше і за 30т то хіба за 30-50 км від Львова.

13. LOM

LOM Початківець

Volkswagen Polo Classic 1997 1.6S

Рекомендую SEAT CORDOBA 2.0 SPORT 110.000 грн. с оформлением.

У меня и новая машина есть и старая. Есть и плюсы и минусы.
    "+" чистая история авто
    "+" радостные впечатления и хлопоты
    "+" - бензин и поехал
    "+" - цены растут, дешевле не будет
    "+" - Seat - Испания - практически всё VW
    "-" - брал в кредит страховка на год 4,500 грн.
    "-" - если не надолго брать то проигрываешь как и потом со временем продавать.
    "+" - всегда можно потом предложить авто: жене, детям, теще и т.д. :)

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Це відомий всім нам 2Е :). Причому, зауважте, ці двигуни ставили на фолькси стандартної комплектації, а СЕАТ 20 років згодом з тою самою вагою це вже "спорт". Куди котиться автоіндустрія?

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Чекай, не тільки! Їх також ставили і на Г3 ГТІ Едішн.

16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Так, але я писав про авто з однаковою вагою. Тут гугль видав результат, до якого не придивлявся, там написано, що Кордоба важить 1900 кг, тому я поставив її в один ряд з Пассстом. Хоча зараз розумію, що джерело таки неправильне :).

Щодо вартості авто - 20,5 тисяч доларів, за ці гроші гроші можна купити дволітрового Г2 і вкласти в нього ще 15 тисяч. Причому у власні бажання, наприклад ідеальну тишу в салоні, ультрапрофесійну музику, бомбовий вигляд, потужність двигуна, комфорт пасажирів etc, у кожному з цих параметрів авто суттєво перевершуватиме нові серійні автомобілі.

P.S. Я не відмовляю від вибору авто, навпаки, серед нових машин це одна з найкращих моделей на ринку - мотор класу Євро 2, продаж яких заборонений в Європі, є зовсім незадушеним, тому пропорція економічності/потужності та ін. характеристик в нього в рази краща від більшості дорожчих нових авто.

17. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Всім привіт!!! На мою думку краще старого робочого фольца ніж наприклад нове чері!!!!!!!! один знайомий взяв собі то відро з болтами в кредит мотор застукав на 50тис км пробігу машина вже 2 місяці не їздить а кредит платить)))))

18. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60
    варуй убивай волгу паккупай

19. autskai

autskai Новачок

Mustang GT
    Следующий мой автомобиль будет Део Ланос. А вот каким он будет - новым или б/у - это уже не важно. Ну не старше 5 лет - это точно. А остальное не важно, главное чтоб состояние хорошее было.
    -------------------------------------------------------------
    возможно гербалайф

20. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    нераджу.. після мустанга GT будеш засинати постійно за рульом :lol:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)