Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе я не забуваю що це за клуб!!! ПРОШУ ЗВЕРНУТИ УВАГУ НА НАЗВУ КЛУБУ І ВІДПОВІДНО АВТО "Volkswagen" і де тут буква Ф???
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе ...і дійсно, а де тут буква "Ф"? ...якби німці мали кириличну розкладку, то вони б обов'язково замість V вставили Ф :-D надіюсь, Дімон, ти зрозумів про що я :-D
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Ще один момент ти дуже помиляєшся якшо думаєш шо якшо машина коштує 5500 то віддавши ці гроші ти зможеш на ній їздити. Якшо ти маєш на руках 5000 то шукай машину за 4000 і не більше бо десь 1к в тебе потягне переоформлення(якшо збираєшся переоформляти) + доводка машини в перший місяць. Я з тим стикнувся після покупки пасцата. Мав на руках певну сумму і на неї і шукав навіть на чуть дорожчі дивився мол нашкребу з часом, потім прозрівав від того скільки вигрібає післяпокупна волокіта, благо мав запас бабла. Думай...
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Якщо буджет до 5т, то зараз і доброго Г2 за ту суму знайти важко + витрати на переоформлення + дрібний ремонт.Думаю в даній ситуації Г2 з 1.3 88-89р кращий вибір.
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе demo думаю перед покупкою на ТО заїхати, там і перед покупкою побачу скільки треба заплатити за доробку машини, на цю суму можна і скидочку попросити На все 500уе додатково думаю потратити(на форомі писали, на себе 300уе оформленя).
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Та я теж на ТО заїжджав але є такі речі які не всяке ТО побачить. Наприклад дохлу лямбду або погане масло і так далі..(в мене з тим було гуд то так для прикладу) то все вилізе в перших три місяці експлуатації. На ТО нормально ходову і в загальному мотор подзирити можуть. В мене реєстрація кажись під 400 баксів винесла якшо не більше. Але в мене за рахунок кубатури і то шо з іншої області брав.
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Незгідний частково. Нові Сітроени і Форди - супер тачки!!!
Відповідь: Яке купити перше авто за 5000уе Дякую, вже трохи оприділився і уявлення про моделі які цікаві получив. Топік можна закривати.