Яке масло моторне заливати у автомобіль?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Miha, 30 бер 2009.

1. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Зараз збираюсь поміняти масло у своєму авто. Порадили Castrol мінерадку, мотивуючи (прло мінералку) тим що воно густіше і для двигунів (в мому випадку пробіг 480 тис) з великим пробігом рекомендується мінеральне. Ще не заливав, хочу поміняти одну прокладочку тоді буду лити. Можливо у когось є зауваження по цьому маслу, пишіть, поки ще не відкоркував банку :)

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Яке масло ляв до тепер...мінералку чи півсинтетику.. синтетику...? Густина масла не визначається мінералка чи не мінералка, густина масла визначається написами на коробці. З вигляду мінералка виглядає густішою, але в нагрітому виді(при роботі двигуна вона сильно рідне, а синтетичні чи напів синтетичні при нагріві меньше ріднуть. На мінералку можна перейти але треба памятати що потім з мінералки на синтетику тяжко переходити. Мінералка(якщо на ній довго їздити) лишає камінь на стінках двигуна, і якщо заляти після мінералки синтетику то вона розїдає цей камінь і двигун іде на капремонт. Промивка двигуна цей камінь не забирає...його можна тільки в ручну зшкробати.

3. AndrewBest

AndrewBest Active Member

Ну це вже проблематично визначити, що було заллято раніше, оскільки тільки недавно купив авто, зараз будуть знімати головку для заміни середньої прокладки, можливо можна визначити стан в середині двигуна і що заливалось.

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Такі питання виясняються в попереднього хазяїна. Є може телефон його?
    Взагалі мінералку Кастрол я б на твому місці і обрав

5. AndrewBest

AndrewBest Active Member

Телефон то є, але то були перекупи :) вони самі навіть поннятя не мали шо залито, хлопці купили, місяць поїздили і продали, практично в ньому нічого не робили. Купив я його за 4т уе. Так що ціна дозволяє влити трохи грошей в нього, розібратись з двигуном і т.д. На цьому тижні будуть розбирати двигун, так шо буде видно шо до чого.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну тоді промивочним маслом промиєш і залиєш туди що захочеш :)

7. govitya

govitya Новачок

volkswagen
    То я так і не зрозумів яке масло залити в Сadyy 2.0 2005р, двигун BDJ

8. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    Якщо маэш доступ до інету можеш прочитати про дані мастила,http://camion.com.ua/Maslo-sinteticheskoe ось що рекомендує ЛІкві-Молі : Top Tec 4200 5W-30
    : Top Tec 4600 5W-30
    : Top Tec 4100 5W-40
    : Longtime High Tech 5W-30
    : Diesel High Tech 5W-40

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Подивись документацію на своє авто.... там мають бути рекомендовані допуски на твоє авто...типу ХХХ.ХХ. Потім вибирай масло яке має ці допуски. Точно не памятаю, але здається на твому двигуні стоять масляні форсунки, і через те масло мусить бути таке як вимагає завод (не дивись що рекомендує ЛІкві-Молі ... то скрита реклама :D )
    Але дивись щоб масла не були широкодіапазонні і тим більше не підробка.

10. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    Де тут реклама??? я даю людині повну і грунтовну відповідь на його питання, а не дивись туди заглянь сюди., якщо не можеш прямо допомогти то хочаби не тупи, і не збивай людину.
    І я, на відміну від вас - знаходжусь в іншому регіоні, і така рекламамені нідочого.

11. govitya

govitya Новачок

volkswagen
    документації немае, я не знаю чи 505,01 чи 507,00

VW-Norm 505.01
    Масло с высокими требованиями к износу,чистящим,дисперсным качествам.
    Для дизельных моторов с впрыском,пумподизельных моторов.

VW-Norm 503.00-506.00
    Высококачесвенное синтетическое масло с низкой вязкостью.
    Для новых машин с большим интервалом обслуживания.

VW-Norm 506.01
    Высококачесвенное синтетическое масло с низкой вязкостью.
    Для новых машин с большим интервалом обслуживания. с высокими требованиями к износу,чистящим,дисперсным качествам.
    Для дизельных моторов с впрыском,пумподизельных моторов.

VW-Norm 504.00-507.00
    Специальное масло для машин с эколог.нормой Евро 4.
    Для бензиновых и дизельных(с фильтром) моторов.

12. парадокс

парадокс Новачок

volkswagen течик
    що означає фонарь в бампері т 4

13. reflex136

reflex136 Новачок

Caddy 1.9 TDI 2006
    Рекомендую спробувати мастила Fuchs (виробництво Німечинна) TITAN GT1 PRO C-3 5W-30 чи TITAN SYN MC 10W-40

14. reflex136

reflex136 Новачок

Caddy 1.9 TDI 2006
    На своїй машині використовую Mobil 0W30 LD 506.01, перед цім спробував ЛіквіМоллі 506.01, 507.00 - не сподобалось, на 15000км долив майже 1,5літра масла, на Mobil - 0,7л при 15000км, вже 3-й раз буді міняти масло, відтепер тільки Mobil 0W30 LD. При використанні ЛіквіМоллі - турбіна відмовлялася працювати - робіть висновки, після переходу на Mobil 0W30 LD - жодних проблем!!!:yahoo: Мотор працює значно мягше, витрати пального впали з 5,9 на 5,4л

15. reflex136

reflex136 Новачок

Caddy 1.9 TDI 2006
    ПІдбір масла по каталогу

TITAN GT1 PRO FLEX 5W-30 - 15000км заміна масла
    TITAN GT1 PRO C-3 5W-30 - 15000км заміна масла
    TITAN GT1 LONGLIFE III 5W-30 - 15000км заміна масла

TITAN GT1 PRO C-3 5W-30 - 30000км заміна масла
    TITAN GT1 LONGLIFE III 5W-30 - 30000км заміна масла
    TITAN Supersyn LONGLIFE PLUS 0W-30 - 30000км заміна масла

Volkswagen
    Caddy
    Caddy 2.0 SDI (2005-2007)

16. reflex136

reflex136 Новачок

Caddy 1.9 TDI 2006
    Wolf Oil - що це за звір такий?

Торговая марка MANNOL принадлежит немецкой фирме SCT-Vertriebs GMBH.
    Sudheimer Car Technik (SCT) была основана 1993 году и ориентирована на поставки качественного товара автомобильной тематики в страны СНГ. Офис и центральный склад фирмы SCT располагаются в пригороде Гамбурга. Основное производство смазочных материалов базируется на площадях известного и крупного бельгийского производителя Wolf Oil Corporation. SCT является единственным дистрибьютером на территории СНГ бельгийской корпорации Wolf Oil и представляет продукцию этой фирмы под товарными знаками Champion и Wolf Profiline. Большое внимание уделяется контролю за качеством продукции. Вся продукция, выпускаемая Wolf Oil, контролируется известной независимой лабораторией Oilscope Automotive & Industrial Analytical Service. Лучшим подтверждением качества продукции Wolf Oil Corporation является производство смазочных материалов для таких известных фирм как: Wolf, Mannol, Motul, AC Delco, Pennzoil, Q8, Marli, Champion и т.д

Інформацію можна отримати тут:http://www.mannoloil.com/ru/

17. reflex136

reflex136 Новачок

Caddy 1.9 TDI 2006
    Моя думка відносно використання мастил у автомобілях VW така: скупий платить двічи, про це варто пам'ятати коли ви придбали високотехнолочний автомобіль, а не кухоний комбайн. Треба поперед усьго поважати справу фахівців які створили це авто, тільки вони можуть дати правильну пораду що саме краще використовувати у вашому авто. Як правило ці рекомендації є на наклейці під капотом вашого авто, якщо такової не збереглося чи ким було знищено, то краще усього раджу звертатися до офіційного ділера (сам не однократно звертався за допомогою). На офіційному сервісі вам запропонують скоріше усього масла Mobil чи VAG, вартість майже однакова. Хоча у більшості на наклейці буде Castrol - це рекламний трюк!!!

18. kym

kym Аксакал

a 100
    Щось мені так виглядає, що советські євреї разом з бельгійськими жуліками..(тобто бельгійськими євреєями) організували фірму щоб гнати туфту на територію бувшого СССР. вони бо точно знають що тут ніхто нічо не провіряє і ніхто нікому не виставить серйозних претензій. Продукцію під маркою SCT ...фільтри : бензинові масляні ми вже давно забракували тепер оказується що масло Манол теж їхнє... Пару раз пробували всякі очисники і присадки Манол- фактично результат був негативний... нікому не рекомендую продукцію цієї фірми. нехай вони поставляють свою продукцію німцям , французам чи кому небудь в старій Європі.... нехочуть чи не можуть....??????
    Вся та писанина про контроль продукції ....рекламна пропаганда.

Останнє редагування: 7 вер 2010
  19. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    Я як продавець в авто магазині , можу з усією відповідальністю вам сказати що бренти СКТ, та Манол, повне лайно. Для вітчизняних авто, і авто до 1990року випуску дані мастила, присадки фільтра, всамий раз підходять.Але не для нормальних справних, автомобілів)

20. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    Дуже цікаво, що за мастило, прошу сказати назву, абож артикул, бо аж самомуц цікаво що так негативно вплинуло на турбіфну)))))
    А взагалі якби з турбо ізза масла булиб проблеми, тоді вжеб навіть Мобіл їй недопоміг)))))Дядя про шо ти пишеш???

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)