Яке масло залити в МКП?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем li-mit, 11 тра 2009.

1. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    В коробку Liqui Moly Hochleistungs-Getriebeoil (GL-4/GL-5) 75W-90

2. li-mit

li-mit Active Member

SKODA OCTAVIA А5
    оооо я це собі залив....
    масло супер...

3. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    мені це масло показували я також думаю що воно хороше,але хадовське є на розлив,розливне є дешевше ніж фасоване,коробці вже 22 роки шестерні полюбому мають виробітку хоть коробка нормальна,а хадо кажуть краще заливати у старі двіжки і коробки,(значить потрібно вибрати Лікві чи Хадо):crazy:

4. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    Масло Лікві Молі + Getriebeoil-Additiv — Антифрикційна присадка в трансмісійне масло.
    В мене вила коробка, залив собі з розрахунку 1 тюбік на 1 літр масла і о чудо , тишина.

5. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    ХАДО має такий самий ефект!!

6. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    Але є одне але, ХАДО робить Україна.

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Але є друге але:
    Хадо сертифіковане Європою і Америкою!!! і має безліч патентів!!
    і виробляється з нафти, якщо не помиляюсь - Північного моря. А це є найкраща нафта в світі!!!

і ще одне але: Хадо застосовують в ракетній галузі. а Лікві - не просвітлений в цьому питанні

і ще олне АЛЕ: підтримаєймо нормального вітчизняного виробника, бо завтра будемо чухати дупи і плакати, дивлячись га доллар по 25 грн

• Подобається Подобається x 1
  8. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    Я не проти вітчизняного виробника але не довіряю я ХАДО і все, так що вибачайте якщо щось не так :yes:

9. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    В мене підшипники в коробці сильно торохтять ( виють) воно мені чеж допоможе?))))

10. Prizrak

Prizrak Місцевий

Клубна карта:
    000049
    Я не можу гарантувати тобі того що воно допоможе на 100 відсотків, треба пробувати.
    Одні кажуть допомогло , інші кажуть ні, все залежить від того наскільки сильно зношені деталі коробки.
    Наприклад в мене відчутне зменшення шуму, хоча проїхав після заливки якіхось 50-60км. Надіюсь що шум зникне після більшого пробігу, можливо потрібно буде додати ще один тюбик присадки. Треба експерементувати оскільки ефект є :yes:

11. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    а ти перевіряв чи в тебе масло є в коробці може вони на сухо торохтять

12. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    на днях буду міняти,зупинився на хадо 80W90 на розлив ціна приблизно 65гр.літр знайомий на сервісі взяв на разі 5літ.він і міняє кого цікавить маячте.Таке масло пише мені по книжці точніше густину.

13. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Я на гольфі і на ауді залив хадо 75-90, купа знайомих йго лили, і знаю багатьох власників Сенсів, і таксистів на сенсах, в них коробка передач проблемна - після певного пробігу виє, так от ХАДО ті проблеми вирішувало на ура, я його не рекламую, просто говорю про конкретні непоодинокі випадки.

14. Siko

Siko Active Member

1
    Якщо зайшла мова про Сенси і Ланоси, то туту краще всього ELF NFJ 75 на 80 ( 56 грн/л.)....
    а, взагалі то, виробник не має ніякого значення. Головне - це ДОПУСКИ Фольца і щоб масло було натуральне, а не з Підвалу налите.

15. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Масло є... Мабуть дійсно вже треба підшипники мінять.

16. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    не спіши з підшипниками залий хадо,у багатьох переставала шуміти коробка.Я вже в себе поміняв,злили старе і ох...ли воно було як нігрол (чорне і якесь тягуче) і дуже смерділо віддавало часником,Як добре що глянув до коробки:yahoo:

17. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    -це стандартний запах ТАД-17и.
    В мене масло "витікає" з коробки тому заливати Хада чи інших дорогих(якісних???) виробників нема сенсу, а взагалі багато друзів заливають Хадо, купуючи в магазинчику від виробника, тому якість відповідна.

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    а хіба так важко убрати цю проблему???

19. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Убрати не важко, але в мене таке враження що сочиться між картерами коробки, а тому треба колоти її.(можливо то візуально) Сальники я купив, спробував замінити, вони не підійшли(все ніколи прочитати маркування коробки), та й головне зараз не до коробки, вмене родився син тому максимум що можу виділити це 50грн на доливку мастила. З часом обов"язково вирішу дану проблему, бо хочу замінити і сінхрони, і диск щеплення, можливо і підшипники.

20. Victorlas

Victorlas Місцевий

В мене взагалі якось дивно. Раніше наче сочилось через зальник ричага вибору швидкості. Тоді я купив той сальник, витягнув старий, але масло через отвір непотікло.:cool: Де ділась та дірка через яку масло біжало я так і незрозумів.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)