Які стойки вибрати для заміни?

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем XFox, 28 сер 2007.

1. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Відповідь: Які стойки вибрати для заміни?

Пацани, а що скажете про Монро Рефлекс?

2. Yelik

Yelik Початківець

Ford Focus

Звичайні більштейни стоять в нас на робочому бусіку(Т4) вже пройшли близько 110-120тис.км ніяких підстав для заміни не дають. Стояли каяби всі чотири, 30тис. і каяби "здохли".
    На мому пижику ззаду стоять коні спорт, правда недовго так що сказати про довговічність не можу нічого.

3. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

але ціни на "коні" і сакс чи більштайн, мені здається трошки відрізняються!!

4. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition

Знайшов трошки дешевші сакси, так що хіба в тебе їх поставлю :) Якщо сам не буду ставити, хоцця самому поіпатися :mrgreen:

5. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

Так не рівняй коні спорт зі звичайним більштайном. Порівняй їх зі спортивним більштайном B6 який коштує 450-500$ за 4 штуки. (то на 08). Для прикладу коні спорт на 08 коштують теж біля 500$. Порядок цін однаковий.

6. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

дивись , при виборі стойок якщо оприділишся з виробником, ЗВЕРТАЙ УВАГУ НА КРАЇНУ Виробника, бо та сама каяба є японська та польська, якщо на коробці не пише то там полюбому є штрих код, по ньому оприділиш,
    я собі брав каябу, задоволений, і взагалі перероби на вставки самої робочої частини, а не повністю стойки в зборі, дешевше вставки!
    сакс, каяба , я вважаю нормальними, але наголошую країна виробник маєзначення!!!
    я собі переробив, за стойку (вкладиш) заплатив 175 грн за шт. КАЯБА

7. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

А які стойки вибрати щоб машина стала мякшою але не клювала при гальмуванні?

8. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Це нонсенс. Або м*ягкі і клює. Або жорсткі і не клює!!!

9. Lozyk

Lozyk Новачок

VW Passat 1.8 1993

Порадьте які стійки ставити на В3Variant?Наперід дякую.

10. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

SACHS, BILSTEIN, BOGE!

• Подобається Подобається x 1
  11. Vovan

Vovan Active Member

VW Passat В4 1,6 AFT (продав)
    Skoda Octavia L&K

BILSTEIN - поставив на перед років три назад, відїздив вже більше 100 тис.Задаволений цілком.Трошки за жосткі але тим не меньше - СУПЕР.
    Коли міняєш не шкодуй гроші на пильник та відбійник. Пильник краще брати не чашку а гофру.
    Удачі.
    Ставив інші - (масляні , з тих що завжди є в магазинах та на ринку) ФУФЛО. За газові не знаю не ставив.

12. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був

На попередній машині VW B3 ставив всі 4 стійки KYB масло, але на перід брав як на В4-збільшується кліренс, від*їздив 120тис. протягом 3.5 років-супер, машину продав рік тому знайомому, їздить по сьогодні, ще не міняв!!!На Audi весною влетів в яму так шо звіздец-наші прекрасні дороги, як наслідок амортизатор і диск на металолом! Вирішив поміняти всі, поставив BILSTEIN газові, спочатку все було ОК! Зараз пробіг біля 25тис., задні вже майже не тримають, передні аналогічно, стук грюк і т.д. Одним словом- ГОВНО. П.С грузи не вожу, в машині максимум 4 чоловік

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Може на підробку нарвався? Про бельштайн чув в основному позитив!

14. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був

Так тому і брав BILSTEIN бо не чув про них нічого поганого. Про підробку не знаю, але маю деяке відношення до автозапчастин, і брав я їх від одної фірми, яка є львівською філією компанії "Зіп Авто" яка в свою чергу, як мені відомо є офіційним представником продукції BILSTEIN на Україні.

Може не втему, але чув таке, що перед встановленням амо треба обов*язково прокачати. Хто знає правда чи ні?

15. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

я собі на весну буду ставити KONI проїхався з Кетом - повністю задовільняє.. тільки перед тим ше на гольфі з кимось треба проїхатись на них, якщо в повороти так входить як я собі думаю то пох на табуретку :)

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Десь таку тему вже бачив. Прокачка - це фігня, нею ти нічого не добєшся, і ніц гіршого не зробиш.

17. InfoS

InfoS Початківець

VW Passat B2 1.6CL 1985

Хочу на VW Passat B2 поміняти задні стойки. Хотів би KYB. Підкажіть де дешевше купити і не нарватися на підробку. І ше було б добре кліренс підняти, від чого поставити, від В4 підійдуть? Дякую за допомогу.

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Вітаю. Де знайти не підробку - сказати не можу. Кліренс задка підняти можна наступними шляхами:
    - не стокові стойки з чашками що стоять вище твоїх. Варіант ускладнюється тим що пружини що стоять у тебе не підходять по характеристиках і робочий хід стойки змінено - це не є гут.
    - взяти стокові стойки і під пружини в чашки підставити подушки. Самий гірший варіант через ненадійність.
    - оптимальний варіант це нові стойки з новими пружинами, піднімає не значно.
    - поставити подовші пружини... ніц хорошого.
    - поставити підставки між стойками і балкою - в "Сигналі" за 60 грн пару дають. Собі поставив... катаюсь з надією що не зламаються (тьфутьфутьфу)... довіри конструкція не внушає але працює.

19. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

От чесно, не можу дати дупля, шо за тєма піднімати машини? Вже надцятий раз "як мені підняти машину", нах то треба?
    В чому зміст?
    Шо вам не хватає від ваших гольфів? Якшо цемент на них возите, так для цього треба транспортер купляти, а не гольф...
    Чи хочете добитись ефекту пригаючого гольфа на трасі, чи може думаєте, шо піднявши центр ваги машини і змінивши розвєсовку, доб*єтесь ліпших результатів, ніж вагеновські конструктори?
    Як на мене: мінуси підняття машини-
    -по вигляду повний калхоз, панти з піднятими васьмьорками давно в минулому...
    -керованість автомобіля погіршується суттєво.
    -через кулібінське втручання падає надійність ходової загалом
    А плюси які?
    Якшо для кращої прохідності, то я скажу таке: в мене стокові ГТІшні пружини (нижчі, ніж в стандартному Г2), аморти білштайн газ/м і 15 колеса з 50 профільом. По Львову їжджу день в день без проблем, під роботою виїжджаю на бордюр (ні чим не чіпляючи), на який не кожен паркетнік рискує виїхати, на природу люблю їздити, і не пам*ятаю, де б мені не вистачило прохідності гольфа (в межах розумного, я не претендую змагатись з УАЗіком), зимою в карпати-без проблем.
    Ше додам, шо на бездоріжжі жостка ходова допомагає долати горби і нерівності, бо машина не розхитується (і тому не чіпляє дном), хоча комфорту це не додає.
    В салоні 4 людини з повним загрузом багажника (повна екіпіровка на 4-х з хавкою для 10 днів в карпатах), і ніде нічого не чіпляє і не тре, і машина суперово стоїть на дорозі.
    І хоть вбий, не розумію, нах псувати таку толкову машину, як Г2 підніманням?

20. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

а ще піднімання - перший крок до перевертання під час критичних маневрів та аварій.

Тому для картоплі треба не піднімати а ставити жорсткіші пружини.

І ще одне. Піднімання збільшує тільки кліренс а не дорожній просвіт. Тому передній ричаг, який зачіпав високе каміння по дорозі до села так і буде його зачіпати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)