Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? Привіт. В мене крокодил такий же як в тебе.(правда трохи старший) В свій час також експерементував з стойками,пружинами. Чесно дай собі спокій ні до чого доброго це мене не привело. Тільки грошей та часу потратив багато.В кінці кінців поставив рідні стойки та пружини (нові). Працює все супер.Згідний що коли кинеш пєть мішків бараболь та в салоні шість копальщиків їхати приходиться дуже акуратно.Але слава богу таке щастя раз в рік. Якщо дуже хочеться задерти зад - як випробований часом варіант. Ставиш стойки від Гольфа + пружини Б/У від жигуля.Повний атас.Я так зробив брату бо він постійно возить груз(крокодил - універсал). Грузити можна більше ТОНИ а по машині майже не видно. На початках возив зі собою мішок піску тому що їхати пусти практично не можливо,зарас пружини трохи підсіли то супер.Але я рахую цей метод як все таки виняток.Це зроблено скоріше від безвиході(гроші тре заробляти).
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? Бачив на кордоні в Мостиськах як на В2 універсал з прицепом нагрузили 7 тон яблук! Цікаво,що рушав сам,ото робили колись машини.
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? та 5 тон то цілий зіл буде а 7 то як камаз :))))))) не рушив би він навіть..
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? А крім ваги яблука напевно мають об'єм, вони ж круглі, між ними багато повітря.
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? Вся черга збіглась дивитись на В2 було 7т,на старому мерсі( здається126) 7.5т .Яблука продаються в ящиках,які не вміщались,попривязували збоків.Як я думаю то мостиські товариші так помагають провести через границю,бо на нашій стороні їх перегружали в буси,і було то років з 10 тому.Зараз не їжджу і новин не знаю.
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? а стойки для ГТІ чимось відрізняються від стокових?? вони стануть на звичайний гольф?? і чи такі реально десь купити??
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? Стойки там просто більш жорсткі і 100% газо-масляні. І зроблено воно так для кращої керованості авто. Стануть не питання ті стойки на простий Г2.
Відповідь: Які стойки вибрати для заміни? чим відрізняються усилені стойки від звичайних (і пружини тоже).. сказали шо більше возити можна, я вожу постійно порожній багажник чи варто ставити ту усиленість.. вони більш жосткіші?? і чи вони довше ходять.. дякую.. і ще в мене на старті срака просідає в машини, якщо поставити усилені то просідати не буде???
Прийшов час замінити аморти. Тому, виходячи з того, що не даю дупля що краще ставити: газ, масло, газ/масло. Хто знає, прошу розяснити: чи газ, чи масло, чи....? Шо на шо впливає? І шо по ресурсу? Виробники наразі не цікавлять.
Я товчу Гольфа вже 17 років, тому варіант "в мене стояли...." мені не канає. ))))) Моїм амортам вже повний-повнісінький гаплик. Нарив в неті доволі дешеві ціни, але зара ссилки не кину, бо пишу з телефона. Питання в тому, що вагаюсь боати, бо дешево, тіпа нові 20дол. получаються, +-. І пишуть, шо якась європейська фірма, гарантія рік. Завтра вдень, буду з компа сидіти, закину назву і фотку з ціною. Заманчиво, бо менш ніж за 100ує можна взяти всі штири штуки. Може я в цінах по амортах погано орієнтуюсь, тому і питаю. Лінк не кидатиму, бо то буде, як рекляма, а я з того ніц не маю )))))).
Як на мене виглядає нормально. Купуй потім розкажеш що і як. У багатьох інтернет магазинах буває так що замовиш а вони тобі передзвонюють і кажуть що ціна вже не така і тре більше платити, але якщо дасть проплатити і пришлють, то чому б і ні. Я так дзеркало праве купив на халяву з ужгородського сайту - мені сподобалося.