мляха... я думав окко нормальна мережа.. хоча тут фіг зрозумієш. на попередній сторінці про ANP непогані відгуки, але у нас навіть водії камазів жалілися на їх соляру... не говорячи про іномарки. p.s. поки що заправляю на окко дизель пульс.
Запрвляюсь на окко, сокарі, лукойлі, як коли прийдеться. Поки що бензин пульс на окко кращий ніж відповідні на інших. З окко лише заправки на науковій і єрошенка, інших не признаю.
На ANP соляра справді не дуже, таке враження що машина тупить і суттєво, особливо різниця відчувається як залити після ANP WOG мустанг , машина аж літає, як вже тут хтось писав.
живу на Науковій ,відповідно і заправляв завжди на ОККО біля хати,зараз вже не заправляю,мені вона чогось не до душі,багато пила моя конячка тої 95,інколи 92.На Укрнафті за моїми підрахунками розхід по трасі менший! На днях лив 80-ту WOG 10 л(іншого виходу не було,бенза була халявна),змін в їзді щось не відчув)),день перед тим залив 15л 95 ANP ,от воно і розмішалось. А як вам стабільне не доливання на заправках на 3,5,10 коп.,чому всім так пофіг,чому всі мовчать????? Вони ітак сволочі недоливають,а тут ще відкрито обманюють нас а ми мовчимо...
Я повернувся до старого методу, беру на літри, а не на певну суму гривень.. І не 5-10-15л, а наприклад 6-11-16л, короче гоню собі, але можливо щось в цьому є
Я не мовчу. Мене вже в лице знають і на ВОГу на Стрийській стабільно на 5-7 коп переливаюьт типу. Але як воно насправді там... На ВОГу є така штука шо чек після аправки, я дилюся заправили на 99,97. Іду за чеком і прошу 3коп здачі. Давали 5. Тепер переливають)
То факт! Мій хлопець би поперхнувся тим біодизелем. Ніяк не можу його привчити до бадяги Ніц но - вези мене на родіну і вези!!! То в суботу знов мушу пертися за півтора кавалка кілометрів, щоб тільки йому з питвом догодити )))
Я зазвичай заправляюся на ОККО на перехресті вул. Варшавської і Замарстинівської, вже напевно десь років з 3. Досить не поганий бензин, правда було минулої зими, що машина в мороз заводитися раз відмовилася, але то не було доведено, що через поганий бензин. Зазвачай заливав 92, зараз перейшов на 95, наразі нарікань не має. Так що дійсно то все залежить від конкретної заправки, ще може бути, що під маркою ОККО можуть продавати зовсім інші фірми свій деколи палений бензин, тому і різниця така велика між різними заправками.
Ні. Я не прошу мені завжди так наливати. Вони ж самі кажуть як коли. Ну то наливайте раз більше раз менше. а не завжди менше.
а мене одного разу заправили на 50 (уявіть собі!!!) копійок більше. Правда питання досі відкрите, бо то була гарна касирша і я був дуууже вічливий :D а друг мій на Таврії взагалі на шару умудрився заправитись на палтіннік. закрутився біля каси, затриндівся і зрозумів, що не заплатив аж вдома. Звісно, як істинний українець - він не поїхав віддавати гроші