Якість бензину на львівських заправках

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем MARTINI, 4 тра 2006.

1. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    але чомусь в цій мережі хороші заправки чомусь дуже рідко попадаються

2. Andr0n

Andr0n Початківець

VW Passat B2 1.6D 86'
    мляха... я думав окко нормальна мережа..
    хоча тут фіг зрозумієш.
    на попередній сторінці про ANP непогані відгуки, але у нас навіть водії камазів жалілися на їх соляру... не говорячи про іномарки.

p.s. поки що заправляю на окко дизель пульс.

3. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    А хіба Укрнафта і ANP то не одна і та ж сама бензин,тобто з одного розливу????

4. Vitaliy88

Vitaliy88 Початківець

vw jetta 2 1.6 D
    НАскільки мені відомо - то та сама.

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Запрвляюсь на окко, сокарі, лукойлі, як коли прийдеться. Поки що бензин пульс на окко кращий ніж відповідні на інших.
    З окко лише заправки на науковій і єрошенка, інших не признаю.

6. Sirko mk1

Sirko mk1 Active Member

Golf II 1.6 td, Seat Toledo 1L 1.9TD
    На ANP соляра справді не дуже, таке враження що машина тупить і суттєво, особливо різниця відчувається як залити після ANP WOG мустанг , машина аж літає, як вже тут хтось писав.

7. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    залив би ти біодизеля Польського ото взлітаєш

8. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    переважно на окко останнім часом

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Тут треба важати, бо не кожен мотор гамає біодизель )))

10. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    наші старенькі гамають на ура,що нескажу про твого хлопця

11. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    живу на Науковій ,відповідно і заправляв завжди на ОККО біля хати,зараз вже не заправляю,мені вона чогось не до душі,багато пила моя конячка тої 95,інколи 92.На Укрнафті за моїми підрахунками розхід по трасі менший!
    На днях лив 80-ту WOG 10 л(іншого виходу не було,бенза була халявна),змін в їзді щось не відчув)),день перед тим залив 15л 95 ANP ,от воно і розмішалось.

А як вам стабільне не доливання на заправках на 3,5,10 коп.,чому всім так пофіг,чому всі мовчать????? Вони ітак сволочі недоливають,а тут ще відкрито обманюють нас а ми мовчимо...

12. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Я повернувся до старого методу, беру на літри, а не на певну суму гривень.. І не 5-10-15л, а наприклад 6-11-16л, короче гоню собі, але можливо щось в цьому є:)

13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я не мовчу. Мене вже в лице знають і на ВОГу на Стрийській стабільно на 5-7 коп переливаюьт типу. Але як воно насправді там... На ВОГу є така штука шо чек після аправки, я дилюся заправили на 99,97. Іду за чеком і прошу 3коп здачі. Давали 5. Тепер переливають)

14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    То факт! Мій хлопець би поперхнувся тим біодизелем. Ніяк не можу його привчити до бадяги ;) Ніц но - вези мене на родіну і вези!!! То в суботу знов мушу пертися за півтора кавалка кілометрів, щоб тільки йому з питвом догодити )))

15. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Я зазвичай заправляюся на ОККО на перехресті вул. Варшавської і Замарстинівської, вже напевно десь років з 3. Досить не поганий бензин, правда було минулої зими, що машина в мороз заводитися раз відмовилася, але то не було доведено, що через поганий бензин. Зазвачай заливав 92, зараз перейшов на 95, наразі нарікань не має. Так що дійсно то все залежить від конкретної заправки, ще може бути, що під маркою ОККО можуть продавати зовсім інші фірми свій деколи палений бензин, тому і різниця така велика між різними заправками.

16. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    і ти береш 5-7 коп. і несеш касиру так само як повертаєшся за 3 коп. здачі?

17. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    шось не віриться. думаю сприймає це як бонус :)

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ні. Я не прошу мені завжди так наливати. Вони ж самі кажуть як коли. Ну то наливайте раз більше раз менше. а не завжди менше.

19. mathst

mathst Новачок

VW Caddy 1.9 TDI
    Я в основному заправляюся на Shell'ах, раз заправив дизель на ОККО - машину добре поковбасило.

20. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    а мене одного разу заправили на 50 (уявіть собі!!!) копійок більше. Правда питання досі відкрите, бо то була гарна касирша і я був дуууже вічливий :D

а друг мій на Таврії взагалі на шару умудрився заправитись на палтіннік. закрутився біля каси, затриндівся і зрозумів, що не заплатив аж вдома. Звісно, як істинний українець - він не поїхав віддавати гроші :mocking:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)