Якість бензину на львівських заправках

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем MARTINI, 4 тра 2006.

1. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    По дорозі на Мостиська,в с БАР я знайшов вивіску про ТзОВ яке виготовляє БІО-ДИЗЕЛЬ дуже хочу взяти зразок на аналіз

2. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    а я 2 рази заправлявся на SHEL, що в на обїздній в пустомитах і таке враження, що з 9 літрів максимум налили 6...

3. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    попросили мене сьогодні привезти бензин, щоб мотоцикл заправити...
    залив в каністру 5 літрів на GFC.. так, коли з каністри переливали в бак, то в каністрі якимось чудом опинились куски червоного незрозумілого матеріалу:ireful:
    каністрою часто користуюсь, точно знаю що нічого постороннього в ній не було...

машиною ніколи на GFC не заправляюсь, бо не хоче їхати взагалі, користуюсь Укрнафтою, ніби нічого так, хоч машина себе нормально веде)

от такий там на GFC бензин тулять..:sad:

4. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    заправився в вівторок на ШЕЛ на Галіції,а сьгодні доїждую бак і помічаю що недоїздив 25-30% стандартного пробігу з стандартного пробігу на повному баку

5. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    та і я там заправлявся... коли буду там проїзджати то точно візьму каністру налию

6. Назар Непийпиво

Назар Непийпиво Active Member

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    Заправляюсь на Лукойлі екто дизелем, якістю задоволений. Раз попробував на іншій заправці - двигуном ковбасило досить сильно і тяги не було.

7. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ше незаправляв там варто спробувати

8. Назар Непийпиво

Назар Непийпиво Active Member

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    Доречі, майже завжди беру з собою 2 каністри по 20л (металеві совковські) і заливаю в каністри. Зразу видно що тобі лиють і скільки, а вже дома через лійку з мідною сіткою заливаю в бак. Визнаю що трохи незручно, зате в бак г@вна не залиєш.

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Домінік, стосовно незрозумілих речей в бензині:

маю класну совдепівську каністру на десять літрів (так так, та що з наклейкою "У"). то коли виливаю з неї бензин в бак, через лійку з сіточкою, то помічаю шматки типу фарби. Дійшов до висновку що то лущиться покриття в каністрі. Все те Ге залишається на сіточці, тож не переймаюсь. Тож зверни увагу ;)

+ де ти ГФС заправку знайшов, якшо вони всі закриті на переобладнання під сокар ?

10. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    також думав, що це фарба... але то шось не похоже на залишки старої відлущеної фарби, таке враження що це якась тканина була, що пролежала в тому бензині купу часу...
    але за пораду, дякую, я врахую!
    прямо в мене під будинком... і відкрита заправка, нічого не переобладнюють...

11. yoursen

yoursen Active Member

-
    Клубна карта:
    000104
    Трішки освіже тему. Тричі заправлявся Пульсом на ОККО, на виїзді з Дрогобича, і виникала постійно одна і та ж проблема, тепер точно знаю, винен бензин...
    Машина як прогріється, то дуже кепсько заводиться, таке враження, що хапає тільки одна свічка, а вже як завеласть, то ніби нормально.. вирішується проблема дуже просто,.. долив звичайного 95ого і все стає на свої місця..
    п.с. ніяких помилок VAG не видає.

12. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Напишу про ДП.
    Інколи, хлюпав Пульса ОККОвського (зимою) - різниці як такої не відчував. Хоча була присутня впевненість, що він при -25С не замерзне.
    А де-коли, коли їздив в напрямку Стрия, то там є АЗС біля Миколаєва, назву її не пам'ятаю, то там було ДП під назвою "формула", типу - Пульса окковського. І в один прекрасний момент, коли я туди заїхав,...... заправщик запитався чи лити звичайний, чи лити "формулу"..... і якось з ходу (будучи на вІсІлЄ), я питаю його: "а то правда, що вони однакові, з одної бочки?", відповідь незабарилась, та звучала приблизно так: "а ви, що думали, що то різні, хіба зимою присадок дають, щоби не замерзало...."
    Тому, нафіга платити більше!
    П/С/ знаючи це, всеодно, інколи лию ту бадягу,........ бо десь у підсвідомості вірю частково рекламі та красивим стендам про ДП.

13. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Після Мустангу ВОГівського, аналогічно, мотором кидало на холостих

МАРС???

14. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    ні, вроді щось "укртатнафта" оранжевого кольору, щоправда магазинчик та кафешка там путьова і чиста.

15. yoursen

yoursen Active Member

-
    Клубна карта:
    000104
    це, мабуть, оця "Formula Львовськая область, Николаевский район, Тростянец, урочище Трикутник 1"

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Укрнафта, 95 Energy рулить!
    Але ГАЗ тіки на ВОГ!

17. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    так, вона, але основна суть в тому, що сам оператор АЗС ("пістолетчик") підтвердив "фейк".....

18. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Їхав недавно в Чорногорію, залили WOG Mustang 95, повний бак. Траса рівна як скло, розхід здивував 6,2 літра на 100 км. Виїздив укр паливо, залив в угорщині і розхід упав на літру! Перед тим, ще у Львові, дивувався розходу по місту, теж їздив на мустангу. Висновок- вог шось бадяжить, не довіряю.

19. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Десь на форумі є історія про те, як я заправила свого ферраріка на Вог....Весело було...заглохла в чістам полє і спідниця не допомогла :blush: Але все ж таки, є ще добрі люди на світі, які привезли каністру нормальної бензини. І о чудо! Машина подиміла, пропчихалася і поїхала...

20. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)