Відповідь: Євробачення Я дотримуюсь думки, що зараз більше на цьому конкурсі оцінюють оригінальність помножену на енергетику та веселі емоції. У сердючки позитивна аура, яка заставила напівсонних європейців відчути різнобарвність життя. А те чи це попса, чи щось інше їм до дупи, так само як і Данилкові. Он президент з жоною його вчора зустріли а аеропорту , привітали, щей ікону подарували. P.S. Між іншим Вєрку Сердючку визнано МІСС Євробачення -2007 :grin: Шануймося.
Відповідь: Євробачення До речі, маю компакт з піснями Василя Васильціва - місяць тому його слухала вся Оболонь - це була перевірка мого півторакіловатного звуку в машині з відкритими вікнами. Думаю, за час поїздки мікрорайоном його почуло не менш як 2-5 тисяч людей. Смердючка ховається. А от це вже дибілізм!
Відповідь: Євробачення 100пудов, вопше брєд робиться!!! Сердючка, сцуко, фтопку нах!!!!!!!! Європа здуріла, я надіявся, шо її цеглою там закидають!!! Дайош синтезаторний музон, 5 слів за всю пісню, ні ідеї, ні мелодії, ні голосу, мрія рагуля... Ну ладно, в нас в країні, де 80% населення з айкю мінус 20, рагулі форева, росія-то саме, але Євробачення? Людство деградує.... Було багато пісень з хорошим вокалом і технікою виконання, чому ж тоді сердючка??? Ше своїми коментарями на рагульному суржику і дибільним прикідом складе гарну думку про Україну...Шо зробиш, зараз такий попит, але це пройде...
Відповідь: Євробачення Шось ви руку на пульсє не тримаєте... Ухвалено рішення не обмежуватися тільки В.Васильцівим Ідея не моя, і вкрадена з іншого лайвжорналу, але вважаю дуже цікавою Кістяк супергрупи на наст Євробачення вимальовується таким чином: Василь Васильців - вокал, бас Баба Параска - PJ, дримба Михайло Поплавський - баян, підтанцьовки Будьмо
Відповідь: Євробачення Васільцев- це круто: Сушений кальмар, обдовбана таранка... Драмером буде Тіна кароль- шоб цицьки тряслись і було видко p.s.2 CAT: +Muse, Placebo, І не можна без S.O.A.D.!!!!!!!!!!!!:twisted:
Відповідь: Євробачення Guano apes-це група, а решта, шо ти написав- ПОПСА! Хоча , часом члухаюТа й KoRn під кінець , зпопсився +Offspring-5-й клас нагадує
Відповідь: Євробачення Орест мене паралельно процитував. Сьогодні на перекурах цілий день то й робив, що казав "Полноє падєніє нравов" - Пастер Шлаґ. А щодо Євробачення, то як на мене це вже трансформується в якесь не зрозуміло не правильне русло, тобто це ПОЛІТИКА (голосування за коханих сусідів а не за реальний талант чи шоу + попереднє Євробачення показало, чим дибільніший виступ тим більше шансів виграти). Киди ми котимося, давайте збережемо наші цінності і культуру. Б%ля буду, страшно стає дітей планувати і народжувати.
Відповідь: Євробачення , а вас хтось змушував дивитись, що ви їх так обкакуєте? В нас дармократія, що хоче те і співає. По моєму то дуже гарне підкреслення і пропозорення таких великоцицкових груп як віагра та інші, смисл той самий .Вивчила, великоцицкова білявка пісню з двох рядочків, і пригає по сцені маталаючи бюстом, і співає дурненьку пісеньку. Але саме цікаво в тій ПОПСІ що народу то подобається. Причому нюанс, по радіо таке не дуже сприймається , а от по телевізору всі дивляться наголошую що саме дивляться, а не слухають!
Відповідь: Євробачення старий! той сценічний образ - це представлення кандидата від України. І тому я як громадян України можу обсирати те що мені не нравіцца. Бо вважаю це утопією. Руслана дала всім жару, було не погано, реально представляла якесь шоу і спів, за Грінжол я краще промовчу, політика в дупі комусь зіграла визначну роль, Тіна була на висоті, програла бо програла, ну Сердючка, то по моєму повний звіз..... як від України.
Відповідь: Євробачення Василь Васильців :-D :-D :-D :-D :-D :-D Хай про поза-попередню переможницю промимлить
Відповідь: Євробачення Не погоджуюсь! Виступ був, скажем так, не на кожен смак, і не кожному сподобався, АЛЕ: це було технічно зіграно, заспівано, стилістично оформлено, це була МУЗИКА!!! Якщо комусь не подобається метал, чи рок-це не причина казати, шо то дебілізм, тому що це-напрям музики. А от сердючка-це вершина примітивізму, але, на жаль, полчища рагулів породжують попит на такий АЦТОЙ!
Відповідь: Євробачення Взагалі Вася Васиців співає про важливі речі. І не треба тут приколюватися. От, наприклад, послухайте приспів: Компютер, Інтернет це просто суперо-ово! - Якби не ці речі, ми би не знали один одного, їздили б на поломаних машинах, сумніше би проходили наші робочі години, нуднішим би було дозвілля. Хвала мистцям! 2 Markell: Насправді примітивізм це напрям мистецтва. Доречі, непогано продаваний в цивілізованому світі Люди, яким набридають норми, постійні правильні форми і високе мистецтво його цінують. А ті, хто в тому роздуплився, непогано його продають. І багато про нього говорять. Як ми тут. А це піднімає йому ціну.