Їжа від VWгеноводів

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем diesel757, 3 вер 2015.

  1. MrWolf777

    MrWolf777 Аксакал

    Авто:
    Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    Ха готую чечевицю,тушу свіжі гливи в сметанці та цибульці з морквою,і овочево-мясне рагу на 4- місячному кролику з домашнім чорним принцом

    Надіслано від мого Lenovo P780, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. diesel757

    diesel757 Аксакал

    Авто:
    VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    опачкі, то ми з тобою майже однакове основне блюдо робимо, щоправда, чечевиця мене замахала уже, бо жінка часто її готує.
    А от кролик - це супЄр-мЄга-зачЬОтно!, а ще й тушений........
     
  3. MrWolf777

    MrWolf777 Аксакал

    Авто:
    Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    Домашній

    Надіслано від мого Lenovo P780, використовуючи Tapatalk
     
  4. RaZoR

    RaZoR No Smoke No Power Diesel

    Авто:
    A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Так.... Треба запарити собі Мівінки :haha:
     
    • Подобається Подобається x 4
  5. Elza

    Elza Місцевий

    Авто:
    VW Golf III
    Бльо....фігасє тут кулінари зібралися! Мені аж встидно...Мабуть приєднаюся до компанії RaZoRа....:)))
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. MrWolf777

    MrWolf777 Аксакал

    Авто:
    Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    Будеш йому дицки полірувати

    Надіслано від мого Lenovo P780, використовуючи Tapatalk
     
  7. MrWolf777

    MrWolf777 Аксакал

    Авто:
    Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    Ітак вечеря,щось на смачненьке хочеться


    Надіслано від мого Lenovo P780, використовуючи Tapatalk
     
  8. diesel757

    diesel757 Аксакал

    Авто:
    VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Оновимо темку.

    Вирішив закоптити рибку. Купив, рибку - товстолобика....
    Сьогодні замаринував, а конкретніше зробив суміш, якою натер її.
    До суміші увійшло: сіль, цукор, сушені трави провенсальські, перець мелений (різний - білий, пахучий, червоний, чорний, солодкий, та ін.), каррі, а також спеції "для риби".
    DSC00059.JPG
    то все змішав в одну посудину.
    DSC00060.JPG
    Рибка була живої.... почистили від луски, очей, нутронощів та зябрів.
    Тою сумішшю спецій, натер рибку зверху та зсередини.
    DSC00063.JPG DSC00065.JPG
    нарізав, на ту кількість рибки, 2 лимона, вставив по кілька дольок всередину, решта вичавив зверху.
    DSC00064.JPG DSC00066.JPG
    Далі, окремо кожну рибку загорнув харчовою плівкою, виложив в посудину і ще разок перемотав плівкою.
    Відправив на балкон, хай маринується до суботи....
    DSC00068.JPG DSC00070.JPG
    Добре, що на балконі температура дозволяє рибці бути в холоді і пропитатись спеціями.
    В суботу буду коптити. Маємо коптілочку біля стоянки, там ще рибка не коптилась, тому, треба обкатати.
    Далі буде.
     
    • Подобається Подобається x 4
  9. WANTED

    WANTED Місцевий

    Авто:
    VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Заінтригував.

    Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
     
  10. diesel757

    diesel757 Аксакал

    Авто:
    VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Продовжу і завершу...
    DSC00072.JPG DSC00073.JPG DSC00074.JPG
    Оскільки вчора, було багато радників (підкинь, погаси, подуй, подрочи і т.д.), тому, вчора забив на то все і через це, рибка коптилась в 2 етапа, вчора - 2 години і сьогодні 2 години. Сьогодні вже нікого не було. І тому, получилось суперово.
    2016-01-31-426.jpg
    2016-01-31-427.jpg 2016-01-31-428.jpg

    Одну рибку, взяв на дегустацію, на районі, в магазинчику..... Залишились лише кісточки та голова, навіть пивасік не вспіли допити.
    DSC00080.JPG

    Офігєтітєльний був Товстолобик, - - - так сказали друзі, хто частував. Дуже, шкода, що не можна через і-нет передати смак та запах, але воно того вартує.
    п/с/ не бійтеся експерементувати, все получиться....
     
    • Подобається Подобається x 3
  11. dragger85

    dragger85 Місцевий

    Авто:
    VW
    До пивасіка і такого великого свята - така рибка - бомба )
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. baksius

    baksius Місцевий

    Авто:
    Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    В суботу був сам на господарці і рішив запекти галяшку фаршировану грибами.
    Купив галяшку 1.2кг.
    IMG_20160130_095805.jpg
    Нарив пару рецептів в неті і з каждого по трохи замутив один оптимальний.
    Вирізаємо кістку і натираємо зі всіх сторін спеціями, часником і майонезом.
    IMG_20160130_104422.jpg
    Ставимо в якусь посуду і накриваємо кришкою і в холодильник на 4 години. Пішов гуляти з малою.
    IMG_20160130_104648.jpg
    Чистимо шампінйони і цибулю.
    IMG_20160130_115107.jpg
    Ріжемо кубіками обсмажуєм і накладаєм на галяшку
    IMG_20160130_162812.jpg
    Скручуєм і звязуєм
    IMG_20160130_163857.jpg
    Запихаєм в рукав
    IMG_20160130_164905.jpg
    Запікаєм в духовці дві години при 160 ℃ потім розрізаємо рукав поливаємо соком що виділився з галяшки і ставимо ще на 15 хв. при 200℃ щоб підрум'янилась.
    IMG_20160130_190345.jpg
    Аромат при запіканні стояв на цілий під'їзд. Хто хоче подразнити сусідів то не прогадає.
    Ну і кінцевий результат
    IMG_20160130_204235.jpg
     
    • Подобається Подобається x 9
  13. diesel757

    diesel757 Аксакал

    Авто:
    VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    якось так.... надобраніч і не лягайте спати на голодний шлунок, так вчиняють лише жінки. :cools:
    dY3TuiGC_Uo.jpg
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. diesel757

    diesel757 Аксакал

    Авто:
    VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Друзяки, хтось із Вас, робив в домашніх умовах в'ялене м'ясо???
    Хто робив таку шнягу, поділіться рецептом.
    Хочу сам таке замутити, в неті повно рецептів, але, трохи стрємаюсь, бо то ж без термічної обробки.
     
  15. baksius

    baksius Місцевий

    Авто:
    Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    • Подобається Подобається x 1
  16. baksius

    baksius Місцевий

    Авто:
    Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Накрутив щойно троха ролів.
    Забув палички купити прийдеться пальцями їсти :).

    IMG_20160312_184542.jpg
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. diesel757

    diesel757 Аксакал

    Авто:
    VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    точно такий самий імбир, якось недавно купили із сестрою, і до речі офігєнна закуска до пива, а саме:
    - свіжа морква (2-3шт.) порізана грубо на малі полоски, посипана різними спеціями, різними перцями та провансальськими травами, потім заправлена оливковою олією і трішки оцту;
    - купили грильовані гливи заправлені олійкою та часником.
    І то всьо, разом з імбирьом на одній виделці + пиво = офігітітєльний закусь.
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. MARTINI

    MARTINI Добрий Адмін

    Авто:
    Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Курка по-адмінськи

    Рецепт простий, як двері, дешевий і швидкий. По часу все займає не більше півгодини.

    Перше готуємо соус:
    1. Столова ложка меду (якшо біда, то можна цукор)
    2. Півстакана соєвого соусу
    3. 2 зубчики часнику, натерти в соус на терці. Якщо любите часник як я, то можна 3 зубчики
    4. Імбир, натираємо невеличкий шматочок, так само, буквально кубічний сантиметр.
    5. Видавлюємо сік з половинки невеличкого лимона

    Ретельно то все перемішуємо і беремось за курку.

    Кавалок курячого філе, такий на грам 500-600, нарізаємо подовгастими шматочками, я ріжу поперек волокон, так потім зручніше їсти :)
    Обваляти кожен шматочок в муці.
    Викидаємо на пательню і легонько обсмажуємо кілька хвилин до золотистої скоринки.
    Ніяких приправ, солі не даємо.
    Виливаємо на пательню наш заготовлений вище соус. Збавляємо вогонь під пательнею на мінімум і фактично "доварюємо" курку в тому соусі.


    View: https://youtu.be/JfSnwHALHqQ

    Далеко не відходимо, дивимся як воно гарно булькає, легонько помішуємо, треба пильнувати щоб соус не перетворився на карамель. Цей процес займе не більше 10-15 хв. Викладаєм на тарілку і насолоджуємось.

    KURKA.jpg
     
    • Подобається Подобається x 6
  19. baksius

    baksius Місцевий

    Авто:
    Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Дуже сподобався Мартіновський рецепт курятини.
    Рішив його примінити на курячих крильцях. Вийшло не погано. Но я любитель спецій і рішив наступного разу додати їх. Додав - вийшло супер , но на вигляд це все все одно не ахті. Соєвий соус дає темно коричневий колір і це все виглядає в сковороді як пригорене. Рішив додати ще томатної пасти в соус для товарного вигляду получилось супер. На цьому і зупинюсь.
    IMG_20160423_212253.jpg
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. MARTINI

    MARTINI Добрий Адмін

    Авто:
    Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я не проти. Мій рецепт насправді теж злегка тюнінгований :)
     

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)