Мав сьогодні півгодини часу бо вимкнули світло в будинку. І зробивім таке. Берем листове тісто. Я купую таке Трошки його розкатуєм, так щоб збільшити площу на процентів 20-25 не більше. Мені розмір розкатаного листа виходить якраз зручно під скляну бритванку. Нарізаєм трошечки шинки (в оригіналі готується без шинки, але я люблю мнясо ) викладаємо рясним шаром листочки базиліку. Можна морожений, але як є свіжий, то завжди краще викладаємо нарізаний плястерками помідор накриваєм то все моцарелою може бути інший твердий сир, але моцарела до помідорів то самий найфеншуй. І пхаєм то все в духовку 180 градусів на 25 хвилин . Коли до готовності лишається 5 хвилин, посипаємо пиріг пармезаном. І назад в духовку Готовим воно виглядає приблизно тако а так на тарілці смачного!
То що? Темі АП??? Оскільки, наступив піст, а більшість тут християни, хоча і не дотримуються того, але все ж таки закину правильну їду.... для м'ясоїдів, як альтернатива. Отже, на вихідних, теща підігнала мені кілограмового дзеркального карпика..... почистила, порізала, і хай діти мають ))))) Основну частину рибки пожарили, а із іншої частини - вирішив зварити УХУ!!! Їда обалдєнна і готується дуже просто, при чому інградієнтів мінімум. Не буду ля-ля-кати, одразу перейду до діла: - кастрюля велика наповнена водою - 1 шт. - картоплина - 4 шт. - морква - 2 шт. - цибуля - 2 шт. - петрушка свіжа - 1 жмут (домашня, росте в тещі на городі під снігом, свіжозірвана) - залишки карпа (голова, хвостова частина і кусочки два його шматка) - 1 комплект. - спеції - згідно смаку. - рис - 1 жменя (полюбляю з пшоном, але його не було) все це нарізаю люблю, коли мілко нарізано, як на олів'є і закидую в кип'ячу та підсолену воду далі нарізаю петрушку, багато петрушки і цибульку, але цибульку так, щоби трималась головки. цибулька і петрушка підуть в самому кінці. Посічену картоплю і моркву довів до кипіння, далі закидую рибку (попередньо вимиту, порізану та натерту спеціями) все це, знову, доводимо до кипіння і тоді збавляємо газ.... щоби, наварилось. Додаю рис. Доводжу до кипіння і збавляю. Додаю цибульку, петрушку, кипіння і знову, скручую газ. В процесі - спеції за смаком, + лавровий лист, + перець. На жаль, смак та запах, передати не можу, але "атвєчаю", що смачно так_шо_ну!!!!!