Їжа від VWгеноводів

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем diesel757, 3 вер 2015.

  1. MARTINI

    MARTINI Добрий Адмін

    Авто:
    Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Мав сьогодні півгодини часу бо вимкнули світло в будинку. І зробивім таке.

    Берем листове тісто. Я купую таке

    1.jpg

    Трошки його розкатуєм, так щоб збільшити площу на процентів 20-25 не більше.

    2.jpg

    Мені розмір розкатаного листа виходить якраз зручно під скляну бритванку. Нарізаєм трошечки шинки (в оригіналі готується без шинки, але я люблю мнясо :) )

    3.jpg

    викладаємо рясним шаром листочки базиліку. Можна морожений, але як є свіжий, то завжди краще

    4.jpg

    викладаємо нарізаний плястерками помідор

    5.jpg

    накриваєм то все моцарелою
    може бути інший твердий сир, але моцарела до помідорів то самий найфеншуй. І пхаєм то все в духовку 180 градусів на 25 хвилин .


    6.jpg

    Коли до готовності лишається 5 хвилин, посипаємо пиріг пармезаном. І назад в духовку

    7.jpg

    Готовим воно виглядає приблизно тако





    а так на тарілці :)

    8.jpg

    смачного!
     
    • Подобається Подобається x 3
  2. diesel757

    diesel757 Аксакал

    Авто:
    VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    То що?
    Темі АП???
    Оскільки, наступив піст, а більшість тут християни, хоча і не дотримуються того, але все ж таки закину правильну їду.... для м'ясоїдів, як альтернатива.
    Отже, на вихідних, теща підігнала мені кілограмового дзеркального карпика..... почистила, порізала, і хай діти мають ;))))))
    Основну частину рибки пожарили, а із іншої частини - вирішив зварити УХУ!!!
    Їда обалдєнна і готується дуже просто, при чому інградієнтів мінімум.
    Не буду ля-ля-кати, одразу перейду до діла:
    - кастрюля велика наповнена водою - 1 шт.
    - картоплина - 4 шт.
    - морква - 2 шт.
    - цибуля - 2 шт.
    - петрушка свіжа - 1 жмут (домашня, росте в тещі на городі під снігом, свіжозірвана)
    - залишки карпа (голова, хвостова частина і кусочки два його шматка) - 1 комплект.
    - спеції - згідно смаку.
    - рис - 1 жменя (полюбляю з пшоном, але його не було)
    IMG_20161205_221726.jpg
    все це нарізаю
    люблю, коли мілко нарізано, як на олів'є
    IMG_20161205_222333.jpg
    і закидую в кип'ячу та підсолену воду
    далі нарізаю петрушку, багато петрушки і цибульку, але цибульку так, щоби трималась головки.
    IMG_20161205_223205.jpg
    цибулька і петрушка підуть в самому кінці.
    Посічену картоплю і моркву довів до кипіння, далі закидую рибку (попередньо вимиту, порізану та натерту спеціями)
    IMG_20161205_224247.jpg
    IMG_20161205_224617.jpg
    IMG_20161205_223431.jpg
    все це, знову, доводимо до кипіння і тоді збавляємо газ.... щоби, наварилось.
    Додаю рис. Доводжу до кипіння і збавляю.
    Додаю цибульку, петрушку, кипіння і знову, скручую газ.
    В процесі - спеції за смаком, + лавровий лист, + перець.
    IMG_20161205_225902.jpg
    На жаль, смак та запах, передати не можу, але "атвєчаю", що смачно так_шо_ну!!!!!
    IMG_20161205_235411.jpg
     
    • Подобається Подобається x 7

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)