хм, а чому не через гугл? (ти ж дев, мав би знати, що на тих фріхостах з часом картинки лочаться.. а дев-кантори ставлять фаєрволи, і на робочому компі картинки не відображаються.. як от в мене зараз )
Ну залочаться, то ж не справа життя і смерті. От те що не у всіх відображається - не знав. Ок, щось придумаю інше.
@Zh@riK А взагалі офіс для мене - зло. Не кажучи вже про те, що тільки коли знайшов замовника напряму, без посередництва жодного "офісу", я спромігся купити Кадік. Перед тим хіба що на Таврію нашкрябав, а до того взагалі ровер і маршрутка. В офісі ні тобі пукнути смачно, ні прилягти подрімати коли наївся в обід, ні сидіти в одних трусах коли жарко. Плюс блокують сайти, дивляться куди ходив і потім щось можуть казати. Так що співчуваю.
і погоджуюсь і не дуже ))... я вже дядько з 12 річним стажем в ІТ, з них 8 ПМ можу з тобою поговорити про + і - такої роботи, і що і коли купується )
З чим саме? Бо в моєму коменті дві теми: 1) витрати на офіс і всю управлінську братву за рахунок доходів рядового дева, плюс зарплатна вилка тут розраховується згідно української медіани, а знайти закордонного замовника напряму з "їхнім" уявленням про витрати на програміста - це рожева мрія кожного дева (ну може крім не сильно ще впевнених початківців). 2) побутові зручності людини. Думаю що з (2) кожна людина згідна. А з (1), звісно, традиційний ПМ не може погодитися, бо раб має бути міцно прив'язаний до вітчизняної галєри
не буду розвязувати дискусію... бо зараз почнуться галєри і весляри. всі тонкощі можна швидко розложити по полкам, і пояснити людині, чому клієнт платиь 1к уо, а гребець отримує тільки 500... всім миру і сиру )
Не знаю якого лисого ви розвели отой холівар з хосттингом зображень. Але я вам скажу, що їх прекрасно можна хостити і на даному форумі. І дуже зручно їх сюди заливати і є можливість вставити мініатюру, а не величезні зображення))
Дякую за наводку! Щойно звідти. Дуже ретельно дивився майстер. Поки що не зміг програмно підключитися до газового компа, хоча інтерфейс підібрав. Поки що оглянув балон, поміняв фільтр грубого і тонкого очищення, попшикав спеціальною речовиною для можливого виявлення витоку газу. Попередній власник казав, що міняв недавно, там міняти раз на 15 тисяч пробігу, але було досить сажі на фільтрах і було відсутнє одне ущільнююче кільце. З понеділка продовжимо з комп. діагностикою. Телефон майстра 0679621043.
Плюс майстер по ГБО сказав, що моя модна крапельниця LPG якраз могла бути причиною швидшого виходу з ладу каталізатора - масло з крапельниці до кінця не прогорає і осідає на кат. Ну тепер після обрізання ката це вже вирішено. Сама крапельниця - полєзняк (змащує клапани), але туди треба тільки оригінальне мастило (бо в одному з інтернет-магазинів мене переконували, що інше теж піде). Ще сказав, що як тільки мигає бензина, зразу пару літрів дозаправити, щоб не сталося такого, що бензини нема. Бо бензина в мене виконує роль охолоджувача для ГБО.