Який пробіг в твого "Кадилка"? Давай троха фото, опиши його, а то тільки недоліки публікуєш, кароч знайом нас зі своїм коником. П/с/ соррі, що на "ти", просто нафіг тут ті нєжності ))))
То був грузовий. Попередній власник казав, що в Суховолі ставив сидіння. Ось ще трохи фоток. Пробіг пише що 343779.
Я описую зараз що треба зробити, поки сім'я на селах. Потім буде не до того. А коли ще одне вродиться, то взагалі спати рідко коли вдасться, не то що машину робити. Там ще знизу по ходовій нетермінові маленькі нюанси.
По фото видно. Добре, що є хоч штатне ЦЗ. А так без електропакету, без кондиціонера, на штатній ріднй R110. Lowline приборка без круїза і БК. Салон в стилі бердоса... Цікаво, а де можна було знайти 1.4 ? Вони дуже не популярні через деякі особливості свого двигуна/кпп на нашому кузові.
То нормально що як повертаю ключ, то купа лампочок світиться? Як заведуся, то всі зникають. І як перевести годинник?
Купа ламп - то тест. Перевести годинник - ліва кнопочка ( вліво проти часової - години, вправо за часовою - хвилини)
Тут внизу дірка, якогось типу кришки не вистачає, не знаю навіть як називається щоб пошукати в інтернеті. Може хтось в курсі.
Чим зле 1.4 ? Я якраз таку і шукав, менший розхід. Нічого тяжкого возити мені не треба, ганяти більше 120 на газі не радять. Таврія моя 1.2 - на багажник зверху пакував ще пів машини (жінка як збирається, то пів хати пакує з собою) і в Карпати не раз ганяли по серпантинах будь здоров!
Капєц біда, після Таврюсі мені і так космос. І ще - для тих хто в танку, таких як я, можна плз детальніше, що ті всі страшні і мудрі слова означають ) Зрозумів тільки ЦЗ - центральний замок, ну і кондюк.
Так, є і кришка, і навіть попільничка. Хто таку дурню сказав? 1.4 жре, як 1.6, але їде - далеко гірше. По серпантинам на атмосфорному - хай провезуть на TDI А що, червоний кадді такий не помітний? Знали б ціни на бампера б/у - таке б не робили.