Останні новини: ще ззаду сидіння не зробив, а в сім'ї в неділю сталося поповнення!!! Хлопець, 3 кг, 50 см, циці в мами моцно смокче, аж ледь не з'їдає УЗД і аналізи добрі, нині надіюся забрати додому! Поки що ніде їздити всі разом не плануємо, так що маю місяць-два часу на сидіння..... )) Змазку замка дверей коло водія ще не встиг всередині поміняти, так що в мороз з включеною пічкою десь кілометр шляху тримаю лівою рукою дверку, а правою руль+передачі. Далі чую що защолкується дверка і їду нормально.
Кажу розбери і змаж. Я, курче послухав, тут декого і змазав механізм склопійомника якимось зеленим гелем/змазкою, і тепер в мороз не можу відкрити шибу - замерзає. Але... я тебе розумію, в найближчі пару місяців у тебе на це часу не буде, бо будеш зайнятий приємними клопотами ВІТАЮ з поповненням сімї козаком!
Ущільнювачі - так , замки силіконовою категорично нерекомендую з власного досвіду який набрався від людей які зверталися за рекомендаціями як відкрити заклинившу дверку )
Робив заміну масла, звернув увагу майстер що задній правий амортизатор потік, а кожух вже проржавів наскрізь. Замінив обидва амортизатора.
Видзвонив де можуть зробити експедиційний багажник, завтра по можливості заїду щоб заміряли розміри. Там само, тільки з понеділка, сказали що можуть щось порадити про додаткову вентиляцію салону.
Глушник вже звучить як тракторець, майстер дивився, казав що можна гофру напаяти, щоб цілий не міняти, на тижні буду домовлятися коли буде вільний.
Відпишись потім, цікаво було б для інфи. Ну і я би просив, якусь вартість тих робіт зазначати. Щоби бути в курсах шопачьом ))) А по глушнику, думаю, що можливо наварка обійдеться значно дешевше, ніж сам глушак міняти.
Бо буду ззаду ставити ще крісла і не буде місця ні для чого. На кадік роблять стандартно дуги (до дупи насправді, ніц тяжкого не покладеш) і гробік (тоже не особливо містка штука). Мені треба щоб там хлам всякий можна було покласти і закріпити стяжками, бо жінка як збираємся десь на відпочинок, то пів хати пакує. Казати що бери менше, а то дуги не витримають - не варіант. Так шо маю то шо маю.
максимальне дозволене навантаження на дах кадіка - 100кг. чого не купити готовий багажник за 40$-60$ на олх? (Багажник на дах кадді, vw caddy. Багажник 1800 для Wolksvagen Caddy на крышу оцинкованный)
Мені не підходить. Там ще буде "ракушка" для вентиляції, все має між собою пасувати, тому багажник роблять з підйомом в потрібному місці. Поки що є можливість, то роблю так як має бути.
Та! Я лоханувся? А от я думаю, що норм! Мав можливість і зробив! Тепер жінка може пів квартири спакувати на відпочинок!