Как увеличить клиренс машины ?

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем abarinoff, 27 лип 2007.

1. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Как увеличить клиренс машины ?

Це оригінальний номер по екзісту

2. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

навіщо так паритись? нехай зустрінуться ті, хто хоче понизити машини, з тими, хто хоче підвищити, і поміняються пружинами, амортизаторами і т. д. !!! :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

послухав я поради Sasa і купив собі ось такі штуки, для збільшення кліренсу

Вкладення:

• P2110040.jpg
      P2110040.jpg
      Розмір файлу:
      49,9 КБ
      Переглядів:
      688
    • P2110039.jpg
      P2110039.jpg
      Розмір файлу:
      37,7 КБ
      Переглядів:
      643
  4. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

подивіться на фото і некупляйте такі підкладки, бо вони бл... непідходять на гольф 3.
    ці йдуть одного розміру з варху до низу а для гольфа мають з одної сторони ширші з іншої вущі, кароче буду я вертати ці у магазин Сигнал, сидять там чуваки і нічого незнають.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Почнем з того що я тобі нічого не радив :) Ти мене спитав чи нормально в мене стали - я відповів "так". Вужчі вони не мають бути. Я ж тобі казав спитай як мають вставлятись - там специфічно, а не тупо всередину балки. Завтра спробую сфоткати і викласти. Нарахунок "ширші" може й погоджуся бо на мою стойку вони заганялися "с помощью молотка і такой-то метери". Точно такі самі стояли на срібному клубному Венто тому і на гольф мають підійти. Те що це жахливий колхоз який ОТНЮТЬ не позитивно впливає на безпеку - зі всіма погоджуюсь.
    Удачі.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Вот фото. Чому вони тобі не стали? :?:

7. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

я це що ти мені радив в загальному виразився, написав саме так бо тільки у тебе питав що і як, якщо тобі речення неподобається можу відредагувати без цих слів.

що ти маєш на увазі про безпеку які саме нюанси виникають?

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Мля, калхозніки, купляйте собі тази і калхозьте...підкладки, прокладки, нє шоб пружини нормальні купити і привести машину в порядок, то треба з гольфа неуправляєме чучело зробити.

9. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

які потрібно ставити пружини , номери хтось може для мене пробити в програмі, бо немає можливості.
    , чи обовязково стойки міняти, бо вони у мене добрі.

Стандартная пружина(для GOLF3) Номер в каталоге 65210 - Внешний диаметр: 110 мм
    Высота: 342 мм
    Толщина: 10.25 мм
    Сторона установки: задний мост

Усиленная пружина(для GOLF3) Номер в каталоге 65012- Внешний диаметр: 110 мм
    Высота: 327 мм
    Толщина: 10.75 мм
    Сторона установки: задний мост

для підвищення авто потрібно брати я так розумію 65210

10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Ні, тобі якраз потрібні 65012.

11. Медик

Медик Новачок

VW Passat 1.8 1996 Газ!

давайте продовжимо.
    як збільшити кліренс пасата В4, + можливо диски R14 і гума?

12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

приварити раму від уазіка і проставити колеса від білорусі. Вийде супер модний корчваген пасцат, нап якому можна буде їздити по сходах, а на трасі керованість збільшиться в рази.

• Подобається Подобається x 1
  13. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

я віддав ці підкладки, все таки буду міняти пружини,

14. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

А якого розміру диски в тебе зараз стоять?

15. ljosha_syncro

ljosha_syncro Active Member

mk2 syncro, turbo&low

прокладки, підкладки, пружини...
    А ви не думали по безпеку і комфорт, про стійкість? по перше, машина стане деревяна, а по друге без повно приводу її на трассі на шв 140 може так кинути, шо мало не покажеться, я вже не кажу про 180.
    Так, у мене на страій сінкрі був колхоз і високий кліренс, але повний привід тримав машину докупи+незалежна підвіска сзаду...
    Думайте перед тим як колхозити!

16. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Я ненамагався зменшити кліренс а навпаки поставив обвіс (пороги і передній бампер) і кліренс чуть-чуть зменшився. А колеса в мене 195/50/R15. Якщо дуже цікавить кліренс, то завтра поміряю :-D

17. vko_ukr

vko_ukr Початківець

Passat 1,8 RP, Monojetronic, 1989

Привіт Borman!
    Сьогодні був у Львові. На автобазар заїжджав (що навпроти магазину Сигнал). Товару трохи є. Вставки під задні стойки, коштують 80 грн., правда в них ще потрібно буде розсверлити отвори, бо там замалий діаметр (хоча це не проблема).
    В цілому я поки що вагаюсь із встановленням тих "кубіків". Хочу побачити і поговорити із людиною яка реально експлуатує такі вставки (все ж, у мене безпека на першому місці). Хоча в цілому таки хочеться трохи підняти B3. Стиль моєї їзди - 120 км/год, часом можу трохи швидше, але рідко і тоді потрібні кращі дороги. Якщо такий режим допустимий для вставок то таки поставлю (по форумах всі згадують за проблеми із поводженням авто коли швидкість більше 120).
    Враження від базару нормальне, але ціни на вихлопну систему у Тернополі навіть в офіціалів (ДжерманАвто) таки дешевші (400 грн. за два задні глушники, а на базарі у Львові 560 грн і вище за польскі). Також може комусь буде цікаво, я розпитував вартість сервісу на обслуговування (що відразу перед базаром зліва) - у Львові ціни дешевші майже в два рази, правда не знаю яка якість.
    Щодо кліренсу, Borman, якщо не важко, то зміряй знатиму чи моє авто вже "просівше", а якщо не має можливості лізти під автівку, то не потрібно, не хочу бути назойливим і когось обтяжувати своїми клопотами.

18. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Завтра поміряю. В мене найнижчі точки - це пер. бампер і пороги.

19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Я експлуатую ті підставки вже рік. Уже пів року хочу їх зняти проте руки не доходять. Поїду на тижні бавитись з задньою стойкою заодно повикидаю їх на...
    Чому? Просто не хочу їздити на колхозі, міцність і надійність заводської конструкції порушено а це мене якось висажує.
    Чому ставив? Хотілось спробувати. Поставив - не сподобалось. Буду знімати.

20. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))

У мене також стоять такі підставки під задні стійки,я дуже задоволений,при моїй їзді (місцями навіть 150-170)моя Джетта поводиться добре.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)