капіталка підмінної ГБЦ 1,6TD

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем wvB2, 15 гру 2016.

1. wvB2

wvB2 Початківець

vwB2 1985р 1,6TD SB
    Підкажіть по ремонту головки, бо нема повної інформації саме по даному питанню.
    Ледь знайшов щось подібне
    upload_2017-7-30_9-58-22.png

Рис. 44. Замер глубины между концом стержня клапана и верхней кромкой головки блока цилиндров для определения величины дополнительной обработки седел клапанов
    - измерить расстояние а (рис. 44) между верхней точкой клапана и верхней кромкой головки блока цилиндров;

- определить максимально допустимый размер дополнительного фрезерования по замеренному и минимально допустимому значениям; для впускных клапанов он составляет 35,8 мм, для выпускных клапанов — 36,1 мм.

В мене після ремонту головки, з новими сідлами відстань від вершини клапана до верхньої площини головки блока близько 37.0...37,3 мм (з притертими клапанами)
    А тепер запитання, чи будуть повноцінно працювати гідрокомпенсатори на такій головці в таких діапазонах розмірів ????

Останнє редагування: 30 лип 2017
  2. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    В таких випадках торцують клапана щоб не створювати додаткового навантаження на гідрики та рв

3. wvB2

wvB2 Початківець

vwB2 1985р 1,6TD SB
    Та випадок в мене навпаки, я собі зробив повністю нові сідла і тим самим віддалив клапана від розподільчого валу, а отже збільшив проміжок, от і запитання чи зможе нормально працювати гідрокомпенсатор?????
    Але вчора ввечері я розібрав без пошкодження гідрик, щоб промити (бо на них я наїздив тільки 7 тис до поломки двигуна) і впринципі думаю що працювати зможе, бо ходу в нього достатньо, але хотілось би послухати думки професіонала.

• Подобається Подобається x 1
  4. V0v4uk

V0v4uk Початківець

Passat
    А можна детальніше де можна настроїти паливну, адреса.....

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Поршня дізеля виходять за блок на 0.7- 0.8 мм. Є товщина прокладки - от і рахуй чи не зустрінуться клапана з поршнями

6. wvB2

wvB2 Початківець

vwB2 1985р 1,6TD SB
    Дякую за підказку, на днях буду міняти вкладиші, і ставити нові поршня з пальцями і кільцями, от і проведу заміри.

7. wvB2

wvB2 Початківець

vwB2 1985р 1,6TD SB
    В вівторок був в с. Бартатові, от там і ремонтують і регулюють на стенді. Однозначно насос треба знімати разом з форсунки. Мені по простонародному казали, що якщо їхала до ремонту, то форсунки не знімати!!!! Відверто кажучи нарікань на паливну не було, окрім люфту на шестерні насоса. Не послухав, зняв форсунки з насосом, на прокачці форсунок, тільки одна з чотирьох була наближена до нормальних параметрів, і розпилення практично не було, просто лили як з шприца. Ремонт одної форсунки близько 600 грн., чекаю черги на насос.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)