Обїздив в суботу шроти в стрийській стороні. Шрот в Княжолуках - є, працює, але треба перед поїздкою дзвонити на рахунок наявності запчастин, графік роботи: пн - пт з 9:00 до 18:00, сб з 9:00 до 14:00. Тел: 80505087369 - Діма. Шрот в Стрию (перед мостом наліво) - є, працює але треба перед поїздкою дзвонити на рахунок наявності запчастин, графік роботи: пн - пт з 9:00 до 18:00, сб з 9:00 до 16:00. Тел: 80506647713 - Ігор, 80667618744 - Богдан, Тел: 80968175572 - Микола. Шрот в Стрию (по обїзній, перед 1-м залізничним переїздом поворот на право, 150м і направо) - є, працює але треба перед поїздкою дзвонити на рахунок наявності запчастин, також по кузовщині мають нові запчастини(пороги, арки), глушники, оптика, графік роботи: пн - сб з 9:00 до 18:00. Тел: в попередніх дописах.
Не знаю было ли или нет! Нашел шрот по VW; как ехать на завод Искра, после светлофора сразуже поворот на лево (дорога плохая) по дооге и упераетесь прямо в ворота !!! Володя!!!
на вул. Богданівській (біля заправки Укрнафта). зелена вивіска висить злом, комісія, кредит,... телефони: 063 170 09 55 063 114 90 90 067 6222 552
Привіт, щось не можу найти в цій темі про шрот в селі Гаї, там був 4 гольф, і ціни вроді нормальні, найду телефон викладу.
Доброго дня всім форумчанам! Я щасливий власник народного авто Рassat B 3 і можу впевнено і відверто назвати той як ви його назвали "Шрот на Пластовій "- народним,особливо по ціновій політиці та наявності та постійному оновленню запчастин,особливо до масових в нас моделей VW та Audi. Більшого вибору на теренах Львова однозначно нема. Кажуть навідь,що інші розборки купують в них. Той шрот можна рекомендувати друзям та знайомим.Також в них є доволі великий вибір авто інших марокякі можна придбати,як донора.(мій колега придбав Opel Vectra).Непогано б було може зробити Клубу якокогось спільного проекту з ними, може члени клубу отримували б якісь додаткові переваги.Отдже як по мені крашого шроту нема,але це моя особиста думка. Всіх благ!
Доброго всім дня.Хто може допомогти із місцем розашування всіх ШРОТІВ у м.Львові та поблизу? Може хтось знає такі,де можна було б провести навчання із розрізання та евакуації потерпілих з автомобілів?Дякую.
Всім привіт! Допоможіть з покупкою! Треба на гольфа 3 (1.6) термостатний трикутник, до якого кріпиться якийсь датчик! Короче він (той трикутник) у мене тріснув і сльозиться!!!! Може хтось із вас порадить де таку штуку мона знайти. У Вови відпадає-НЕМА, на Батальній теж нема!!!! _____ От такі справи (((((!!!!!