0671715572 Ростик, на Кривчицях має пару магазинчиків по ФВ і багато чого в наявності. Я подібне в нього купляв!
Народ, може хтось викласти лінки на карту з позначеннями шротів, відомих останньо, що вони прцюють. Не перший раз маю ідею поїхати кудись покопатися, але точних координат не знаю, а адреса наприклад с.Гаї мені нічого абсолютно не говорить...
Я думаю, такої карти не існує. Як зробиш, скидай лінк А шрот в с.Гаї насправді знаходиться в сусідньому с.Городиславичі Ось він http://goo.gl/maps/p2oK
Був на тому шроті один раз, і більше бажання немає туди приїжжати. По телефону кажуть одне, а парять інше. Мій отзив про них - НЕГАТИВ.
Шрот в селі Красів, Миколаїівський р-н, Львівська обл. 050 512 69 08 067 341 44 64 В напрямку Стрия. Якщо їхати зі Львова - по лівій стороні, видно з дороги. Запчастини до різних авто в тому числі і VW. Ціни трохи завишені, треба торгуватись.
Я б підготував мапу де розміщені всі робочі шроти, але, знову ж таки, мені потрібно мати координати на мапі по кожному з них окремо...
Цілком підтримую цю ідею! Годину тому як приперся додому зі шротів, одних не знайшов, другі закрилися за пару років. Знайшов на Зеленій, а саме де поворот на Іскру завод (ліворуч від моста на Сихів), повернувши на світлофорі наліво через 5м повернути наліво, на дорогу не подібно, грунтовка з ямами, по ній 100 метрів і впираєтеся в коричневі ворота. В дворі справді автозлом Фольцвагенів. Володя (067)75-18-845 / (093)45-23-337. Мої враження. Був якийсь продавець, який постійно займався своїми речами і не звертав на мене уваги (комунікація ніяка, мабуть не цікавлять їх клієнти і продажі), але я знайшов багато мотлоху, яке мені підійшов і дуже дешево. 20 20 30 15 40 грн я заплатив. Тут дешево, не все є внаявності - їхати можна.
Так точно! Точку прибуття протягну в тупик, цей двір в кінці останній, але цілком вірно вказав! Пасибі!
Там усі машини розібрані на детальки, візуально є все, але деяких позицій запитував не було. Пропоную, я залишив телефон, тупо дзвонити, він піде пошукає і передзвонити ще раз, або під*їхати. Аксесуарів там не багато, більше чорне залізо. Фар якісних передніх та електросклопідіймачів не було, не було якісної водійської зовнішньої ручки це що мені треба було.
А ти бля злий чукча, треба Тебе на раді директорів виключити з адміна )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Блок АБС гольф 4 ні на одному шроті у львові не найшовся мені потрібний блок АБС до мого гольфа 4 електронний блок в кінці номер з буквою N, гідравлічний насос А, може хто знає де можна найти?
Ось лінк на карту шротів. Буду тут вчитися оформояти карти в гуглі, і помаленьку апдейтувати інформацію, переливаючи контакти і адреси з інших тем форуму.
щось з лінком не то... ось http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=216626466714906679874.0004d10b3af9696937cb3
Простите если баян. Видел два шрота в Дублянах. На светофоре повернуть на право по правой стороне 400м первый "Автозлом" и дальше метров 100-200м следующий "Капот".