На карті позначено кінець села . А цей Андрій (Поляк) блище початку. Чесно кажучи я там не був особисто . Там був мій знайомий шукав супорта та бліни нажаль телефонних контактів нема. На шроті біля Яворова я був вибір великий , немала територія але трохи бардак. Ціни ( +-) До прикладу радіатор пічки Б3 : в Володі на заленій хотіли 180 , пластова 300 , там взяв як новенький за 100. Але за опір-резистор для вентилятора пічки там 150 . В Володі взяв за 50 .
також там був .те саме можу сказати про цей шрот один з гірших і брехливих.покоцав був ліву сторону.де тільки не був.всі навколишні шроти обїздив.зрештою друг порадив хороших майстрів-рихтовщиків.зробили як нову.теер згадую ці шроти з усмішкою
Позначте ще один шрот. Тракт глинянський 36, від Личаківської не доїжджаючи до жд переїзду, там така чи стоянка чи автобаза, за шлагбаумом. тел 0962819090 Шрот досить великий, розбирають в основному нові моделі. По б5 досить великий вибір. Ціни середні, можна торгуватись). Нині купив колонки, одну перевірив, іншу ні бо дуже спішив. Приїхав виявилась несправна. Зателефонував, поїхав поміняв все ок. Знову ж таки моя вина, на вигляд вона взагалі була ідеальна. Ще знайшов новий шрот, і знову ж таки попав на несправне дзеркало, якщо завтра мені його поміняють відпишусь. Вдача в мене з понеділка - х***ва
фігассссє, мій Мєгаполіс, а я не знав То є територія автобази (якщо опиратись на опис), коль-бо так, то адреса її точніша - Тракт Гл. 36Б. Питання: там тільки на матьорі тачки з/ч, чи є і на бритванки типу Г2?
та там і на мій немає. там в основному б5+ і новіші. Але везуть машинки напаковані. На інших шротах в основному шопопало, а там, я був двічі, то були рально жирні б5+)
Додам. Нині був в хлопців, тільки почали займатись розбіркою і мають 2 пассата. Ціни гарні, ставлення теж. телефон 097 187 19 83. Знаходяться вони в рудно.
йдемо на гугл мапс, знаходимо потрібне місце в лівому верхньому кутку тиснем кнопку "меню" (три полоски) Вибираєм пункт "вставити або поділитися" Вискочило вікноце, в ньому ставим галочку "коротка адреса" і отримуєм ось такий лінк https://goo.gl/maps/8fPnbEgxy4E2 Цей лінк вставляєм сюди і всі зможуть побачити, де знаходиться те, про що ви пишете. Бо "знаходяться в рудно" це поняття дуже розтяжиме. Шануймося
ну так, але хлопці тільки починають. Там не зовсім шрот в класичному значенні того слова. Ви дзвоните, вони йдуть в гараж знімають. Далі або вам пояснять дорогу по телефоні, або вивезуть до епіцентру. Сенсу на карті позначати нема, Ви приїдете, а там пусто.
Народ, підскажыть де можна розжитися запчастинами для Сеат Леона FR 2005 року. Треба фактично цілу морду...