keep calm and VAG (18+)

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем Sebastian del Maar, 12 січ 2016.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    @exalto пропонуєш мені зараз забанити драггера за це?
    Як всіх то всіх, нє?))

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

@dragger85 нерви в коробочку бажано. Відповідай конструктивно. Слати і кричати можуть всі. Не бачив жодного поста де жаба когось конкретно ображала. Я таке зразу видаляю, він знає.

Нічого поганого з його сторони я не бачив. Гірка правда яка ріже очі, яку мені теж не приємно чути. Просто висловлення своєї думки яку ти і я не можем сприйняти і все.

Мир, брате ;-)

3. dragger85

dragger85 Місцевий

VW

ти сцуко падаль так про свою Батьківщину відзиваєшся ?

яка у мене зп і які я продукти купую і за яку ціну - це моя інтимна справа - тобі гівнюку рагулю того не зрозуміти - ти с.ка прямопропорційно попадаєш в НАШУ УКРАЇНСЬКУ ПРИКАЗКУ: 'не дай Боже з Івана пана' (нічого особистого в сторону Іванів)...

нехай тебе мучить гнида, яка у мене зарплата... але вона не менша ніж була у мене в Штатах, коли я там жив, а жив я там тоді коли така сама безмозгла с.ка як ти була поставлена на посаду, якій не відповідала - янук твою мать )

якщо ще тут родичів тут маєш в Україні- то за кожне слово, яке ти тут написав - то с.ка віртуальне по шиї - бо ти гадиш в своє гнізно пі.дун.!

4. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    звичайно, що не бачив - бо ви з ним друзі ) це той момент, коли рука руку миє ) ...виходить (

5. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    мир буде, коли сцуко буде по татамі з гербом Фольксвагена хлопати і кричати 'то я хлопаю' :)

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

При чому тут одне до другого? Я з ним на ці теми не говорю бо сраюсь. Але я до того спокійно відношусь.
    Подивися на себе зі сторони, хто тут неадекват треба ще подумати... Коли аргументів і інтелекту бракує - переходиш на особисте...

Нема в людини Батьківщини. Всеодно йому де жити, аби ноги в теплі і пузо сите. Що в цьому поганого??? Це його вибір. Демократія - це можливість вільно висловлюватися в першу чергу. В Україні демократія. А ти йому забороняєш висловлюватися і відверто ображаєш за слова бо вони просто не співпадають з твоєю думкою...

7. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    а ти бачу експерт хто з ким друзі.. серіалу передивився?!

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ти шо паскуда попутав!?!?! Друзів не признаєш????)))))

9. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    не на особисте, а на контраргументи опонента

мені на нього пох... мені його шкода, якщо нема в нього ДОМУ... (

нехай собі живе пох.й де - але не срає в сторону країни, за яку я ві.пижджу будь кого за образу в сторону моєї Батьківщини !

10. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    я бачу, шо ти серіалів передивився і думаєш, що написані - то просто так... ))))))

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

не бачу жодного контраргумента, реально)))

А я от яяк патріот своєї країни дуже скептично і негативно ставлюся до таких рішень і висерів... Не хочу щоб моя країна славилася мордобоями замість інтелекту...

12. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    дядя, я тобі там пост пісний накатав в сусідній темі, йди собі почитай.. а тут срати не варто...

13. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    до речі хороша тема з одного боку @Shaggy - з одного ми тут можемо висловлюватись - бо ти тегнув 18+ ... а з іншого - моїм опонентам паросто лишній геморой накипить при зустрічі вживу ))))))))))))) я написане сприймаю як сказане особисто в харю )

14. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    та які там аргументи, так виглядає, що чувак навіть слова такого не знає, заледве на клавіатурі набрав.. + з ним сперечатись це
    всё равно, что играть в шахматы с голубем. Он раскидает фигуры, нагадит на доску и улетит всем рассказывать, как он тебя уделал.

і не посилайся на 18+, бо ти себе поводиш як 18-
    і як казав скрябін, а чого не назвати себе Срака52 ?

15. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    @Shaggy - ти зараз показуєш з ким ти за одне, тому після того, як твій дружок обісрав твою країну і ти його гладиш - не варто тобі писати про патріотизм...

ще один нюанс - я теж проти насильства і ЗА те, щоб наша країна інтелектом просувалась в цивілізований світ - і оскільки в нас форум, а не офіційна сторінка Фолькса - то я ще й емоції смію тут виразити ;)

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Не можем бо правилами форуму це заборонено. А слабо висловлюватися без мата? ;-)

попустись чувак... Ти просто кіпішуєш бо так хочеш, а не через то шо хтось каже. Я тобі особисто зараз багато говорю, ти ж мене сприймаєш по іншому...

17. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    на твою даску дель марушка ) відчуваєш різницю між твоїми абстракціями і реальними речами ?

18. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    чоловіче, можеш тут лишатись в темі, той пісний пост на 1й сторінці внизу.. Алелуя![/user]

19. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Я зараз показую, що я керуюсь розумом, а не емоціями. 25 років Донбас обсирав твою країну, чо ти їх не бив?)))

20. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    вибач, але я мови Вєрки Сєрдючки не знаю, не вчив, пиши українською, російською, англійською, польською або ж врешті-решт німецькою... або на яблуках покажи, я їх теж розумію ))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)