Відповідь: Клёва логічна загадка ніфіга не можу в*їхати твою логіку Флай. дивись де... 5. Друге зважування Відкладєм 1 2 3 важим (Варіант 1) 6. 4 5 6 7 > 8 9 10 11 оскільки монетки 1 2 3 не впливають на зміну ваги - вони справжні, І фальшива є або 7 або 8. Переходи на крок 9 обгрунтуй чому ти вважаєш в цьому варіанті монети 1,2,3 не впливають на зміну ваги, ти ж не знаєш чи вони добрі? потім чому монети 7, 8 є фальшиві а не 4, 5, 6? тут я логіки догнати не можу.
Відповідь: Клёва логічна загадка Ок дивись Блін я не знаю яке в тебе було перше зважування Тут треба привязуватись до зміни ваги.... Додай мене в аську все поясню а то тут пальці повідпадають 275172236 Кажу відразу схему перевіряли і вона робоча
Відповідь: Кльова логічна загадка А я вам, шановне панство, інший варіант загадки підкину. Як бонус в неї відгадка в яку в'їдуть всі :mrgreen: Є 12 мішків з монетами. Один з них з фальшивими монетами. Одна фальшива монета легша за нормальну рівно на 1 грам. З допомогою одного!!! зважування на електронній вазі треба взнати в якою фальш. ЗІ. Монети можна важити любим можливим способом. Головне 1 раз!
блукаючи нетрями інтернету, набрів на таку цікаву загадку: Это одна из самых сложных советских загадок на внимательность и логику. Ответить верно на все 9 вопросов могут только 6% людей, кто хорошо помнит советские времена или очень умные люди с высоким IQ. Глядя на рисунок, ответьте на следующие вопросы: 1. Сколько туристов живет в этом лагере? 2. Когда они сюда приехали: сегодня или несколько дней назад? 3. На чем они сюда приехали? 4. Далеко ли от лагеря до ближайшего селения? 5. Откуда дует ветер: с севера или юга? 6. Какое сейчас время дня? 7. Куда ушел Шура? 8. Кто был вчера дежурным? (Назовите имя.) 9. Какое сегодня число какого месяца? деякі здогадки вже є але вони зі сумнівами
1 - 4 (4 ложки) 2 - вчора (кавун ще не зїли, а павутину павук сплів за ніч) 3 - на байдарках (весла біля палатки) 4 - близько (курка сама прийшла) 5 - з півночі (?) 6 - біля обіду (тінь біля повара) 7 - за пивом )))) 8 - Коля (він біля свого рюкзака) 9 - 8 серпня (список біля палатки - вчора чергував Коля та кавун достигає в серпні)
1. 4туристи 2. декілька днів тому. 3. на лодці. 4. недалеко. 5. з юга. 6. вечір. 7. ловити метеликів. 8. Вася. 9. 21 грудня.
1. 4 штуки 2. нєсколько днєй назад 3. лодка (можливо байдарка) 4. Поруч (курка приперлася жерти) 5. с сєвєра 6. обід (післяобіду) 7. метеликів вбивати чи ловити. як варіант попісяти і метеликів ловити 8. Коля 9. 8 серпня
а чому чергує не той що варить їсти? чому в серпні вдіті на довгий рукав? думаю що ранок вітер з півдня
сонця нема, шо не бачиш? )))) метелики в грудні не літають. хз погоджуюся, прийшли пішки, автобус, електрина. Лодку взяли покататися
кавуни колись достигали пізніше можливо вересень. Тінь велика, думаю що ранок- варять їсти на весь день
1. 4 (Це вже всі поняли, тарілки, ложки, графік і Шура за палаткою) 2. Декілька днів тому (тобто вчора) 3. Також схиляюсь до лодки. (Питання не як вони з дому виїхали. 4. Ні (Курку також всі помітили) 5. З півдня (На ялинці гілля довші із південної сторони, а прапор на палатці повернутий на північ. Петя сніданок готує ) 6. Ранок (Зноуж таки Петя сніданок готує, а по тіні від нього видно що сонце світить зі сходу.(див. 5 відповідь, щоб взнати де яка сторона світу)) 7. Метелики за палаткою ловить. 8. Коля. (Рюкзак після дежурства пакує. На рюкзаку буква "К") 9. 8 серпня. (По графіку видно що 8 число, а от з місяцем важкувато. Раз є кавуни то швидше 8 вересня, а ніж серпня. Але це СРСР. 7-10 вересня діти на навчанні повинні бути, а не на природі. Тай СРСР великий був (і на південь далеко заходив ), тож і кавуни на початку серпня могли бути)
чому петя а не вася готує? Що має робити черговий? На півдні срср має бути ще тепліше тому це точно вересень