Черговий варить їсти, миє посуд, прибирає, і т.д. поки інші насолоджуються відпочинком. З 7 питання ясно що чергує не Шура, а по картинці бачим що і не Коля (Він біля рюкзаеа а не біля казана). Лишається Вася і Петя. Коля щось зранку пакує в рюкзак, напрошується думка, що він складається після чергування. Поки всі вночі спали, він вогонь підтримував. А після нього по графіку йде Петя. А Ви колись на ночовках без півлітри бували? Якщо так, то знаєте що зранку доволі прохладно (просто після 100 грам це можна і не замітити ) і організм від того відходить досить довно. Ті що щойно з хати вийшли, в футболці і шортах ходять, а ти ще біля вогню в светрі сидиш А з відповіді на 6 питання виходить що це ранок. Це все моя особиста думка. Я можу і помилятись.
Народ загадка ця на вніматільність, і питання стоїть чітко: 9. Какое сегодня число какого месяца? І якщо відповідати Сьогодні то мається на увазі сьогоднішне число 24 грудня тут такий підвох.
І ще хочу змінити свою шосту відповідб бо попутав захід з сходом. Так як тінь чела що варить падає на захід значиті сонце на сході і тому відповідь: 6. Ранок.
Хер то так! В СРСР мали на увазі яке сьогодні число і місяць в епізоді картинки, хоча тобі зарах за кмітливість!
Читай питання. Кажде питання має своє конкретне запитання. Яке з першого погляду складне но в одночас просте. Я відповів на 9 питання 100% правильно. Докажи мені що я не правий і придостав на це докази, в твоєму випадку докази мають бути видні на картинці.
може ти і правий але в завданні було написано таке Ответить верно на все 9 вопросов могут только 6% людей, кто хорошо помнит советские времена
Глядя на рисунок, ответьте на следующие вопросы: 1. Сколько туристов живет в этом лагере? 2. Когда они сюда приехали: сегодня или несколько дней назад? 3. На чем они сюда приехали? 4. Далеко ли от лагеря до ближайшего селения? 5. Откуда дует ветер: с севера или юга? 6. Какое сейчас время дня? 7. Куда ушел Шура? 8. Кто был вчера дежурным? (Назовите имя.) 9. Какое сегодня число какого месяца? Яке з тих питань має відношення до СРСР? Хіба що 8 про дежурного в СРСР він був всюди. Шейк там де Ти нарив цю загадку відповідей не було?
подивіться на малюнок і дайте відповідь на такі питання 1. Який час дня зображено на малюнку? 2. Ранню весну чи пізню осінь зображує малюнок? 3. Чи судноплавна ця річка? 4. В якому напрямку тече річка: на південь, північ, захід або схід? 5. Чи глибока річка біля берега, у якого стоїть човен? 6. Чи є поблизу міст через річку? 7. Чи далеко звідси залізниця? 8. На північ або південь летять журавлі?
1. полудень 2. рання весна 3. судноплавна 4. на південь 5. не глибока 6. нема моста поблизу 7. недалеко 8. на північ
Я думаю, що сьогодні 9 серпня Натяк на це криється в другому запитанні 2. Когда они сюда приехали: сегодня или несколько дней назад? Тобто не питають сегодня или вчера, а саме несколько, тобто це більше, ніж вчора. Адже вчора не підпадає під "несколько". А це значить, що дежурним вчера бил Петя.
1. полудень ( тінь падає на північ ) 2. рання весна ( люди сіють поле значить весна ) 3. судноплавна ( є буй що попереджає про рух суден ) 4. на південь ( якщо це весна значить журавлі повертаються з півдня і по хвилях за буйком видно що річка тече туда з відки летять журавлі ) 5. не глибока ( малий з вудочкою стоїть поколіна в воді ) 6. нема моста поблизу ( люди прийшли до лодки щоб переправитись, бувби міст поблизу ішлиб на міст ) 7. недалеко ( між людьми є черговий залізничник та і люди напевно з потяга прийшли ) 8. на північ ( весна повертаються з півдня на північ )