1. полудень ( тінь падає на північ ) нащо залізничнику такого лямпака в руках. хіба що він іде на нічну зміну, а ще на залізниці усі перезмінки або зранку або ввечері
5. не глибока ( малий з вудочкою стоїть поколіна в воді ) а може навпаки глибока, бо судноплавна, і крім того не видно щоб малий стояв по коліна в воді, глянбте на жінок, в таку холодну погоду я б ніколи по коліна у воду не зайшов... (малий по коліна в воді а вони у валянках)
Я дав свої варіанти відповідей і прокоментував їх. Заперечень може бути сотню. Давайте свої варіанти і будем обговорювати і спільно вирішувати.
по 2 питанню моя помилка, дійсно осінь... холодно... на деревах листя вже не має... журавлі збираються у ключ зазвичай, коли відлітають у вирій...
по 5 питанню, моя помилка... біля берега не глибока, бо стоїть знак (бакен), який показує мілину для судна.
1. Обід (Тінь падає на північ, туди ж летять журавлі) 2. Осінь (На мою думку це таки гарбузи на фірі) 3. Так (Буй) 4. На південь (Хвилі від буя) 5. Так. (Малий стоїть на краю берега, а от поплавок на вудочці піднятий високо) 6. Нема (Переправляються лобкою) 7. Ні (Працівник залізниці на картині) 8. На південь (Томущо осінь)
Дійсно глибоко я щось не звернув увагу на поплавок. Тут тищось сам собі суперечиш про журавлів в 1. Летять на північ в 8. На південь. Тут треба визначитись бо від цієї відповіді ще пару питань залежать. На мою думку що можна сіяти в пізню осінь? Є аграрії на форумі?
Ти диви, такой дійсно Ну по логіці журавлі мали б летіти або на північ, або на південь. Раз від сонця, то на північ. Тоді виходить що весна. Перемислив свої відповіді: 2. Весна 8. На північ