10 сірників. І зразу ж додам, можливо хтось не чув загадку Енштейна. 1. На улице стоят пять домов. 2. Англичанин живёт в красном доме. 3. У испанца есть собака. 4. В зелёном доме пьют кофе. 5. Украинец пьёт чай. 6. Зелёный дом стоит сразу справа от белого дома. 7. Тот, кто курит Old Gold, разводит улиток. 8. В жёлтом доме курят Kools. 9. В центральном доме пьют молоко. 10. Норвежец живёт в первом доме. 11. Сосед того, кто курит Chesterfield, держит лису. 12. В доме по соседству с тем, в котором держат лошадь, курят Kools. 13. Тот, кто курит Lucky Strike, пьёт апельсиновый сок. 14. Японец курит Parliament. 15. Норвежец живёт рядом с синим домом. Кто пьёт воду? Кто держит зебру? В целях ясности следует добавить, что каждый из пяти домов окрашен в свой цвет, а их жители — разных национальностей, владеют разными животными, пьют разные напитки и курят разные марки американских сигарет. Ещё одно замечание: в утверждении 6, справа означает справа относительно Вас.
на столі 8 сірників, з яких: - 5 шт. перед запальничкою - 3 шт. ззаді запальнички а ілюзію, по ходу, створюють два сірника у відображенні запальнички. Це при умові, що запальничка хромована, а не скляна!
7 ) Ті сірники що виглядають за запальничкою - один з них зломаний навпіл ) Судячи по тіням - запальничка не скляна, хоча варіант хороший!
та ну на..., що значить зламаний навпіл..... чим автор докаже, що присутні на фото зламані сірники :ireful:, чи можливо буде посилання, на якийсь сайт, на котрому це розміщено і там вказано скільки поламаних сірників????? :rofl::rofl::rofl::rofl: Ось вам такого плану загадки: Загадка №1 Маленьке чорненьке, по хаті літає - відповідь МУХА, і маленьке біленьке, по хаті літає - відповідь МУХА В НІЧНІЙ СОРОЧЦІ. Загадка №2 Скільки олівців на фото? Відповідь може бути різною - 2, 3, 1, чи може 15 шт. Тому що фото робив я, і тільки я знаю відповідь :rofl::rofl::rofl::rofl: П/С/ насправді на фото один цілий олівець і один поламаний навпіл, але, навіть якщо ви вгадаєте, я скажу, що там за аркушом заховано ще 10 олівців.
І в мене так, але за умови що: 6. Зелёный дом стоит сразу справа от белого дома. - ви стоїте спиною до білого колір Жовтий Синій Червоний Зелений Білий національність Норвежець Українець Англічанин Японець Іспанець тварина Лис Кінь Слимак ЗЕБРА Пес напиток ВОДА Чай Молоко Кава Сік папіроси Kools Chesterfiel Old Gold Parliament Lucky Strike
Сьогодны не втримався і в гуглі прописав: "загадка про зажигалку и спички", отримав: "Результатов примерно 2 540 000 (0,27 сек.)" Отже, на форумі ( http://www.drive2.ru/communities/fcpanda/blog/64069/ ) - перше посилання, котре мені дав гугл, відкрив і читаю відповідь: ответ: 7.5 Спичка, которая справа за зажигалкой (нижняя), имеет сильный угол преломления, чтобы поместиться полностью. ДАВАЙТЕ ЗАГАДКИ, КОТРИХ В ГУГЛІ НЕМАЄ!
А я кажу що 8, але одна трошки зламана (питання в зазгадці "скільки сірників", але не наголошують щоб вони були цілими) Навожу приклад Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
RaZoR, плюсую тобі за ОРБІТ. Ти сірник приламав, а я олівець зіпсув. Так мене то взлостило :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ще у #92 пості. Автор, давай відгатку, та джерело тої загадки Бо всюди пишуть, що то стара заїжджена загадка, і всюди відповідь однакова, з одним і тим самим формулюванням, з одними і тими ж розділовими знаками. В нас шо народ мислить однаково? Вимагаю відповіді, вимагаю, щоби було 8 сірників....