Клубна атрибутика

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Pioneer, 12 лют 2007.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Клубна атрибутика

Панове, я почитав 2 сторінки і не почерпнув нічого корисного, як і в багатьох подібних темах. Думаю, для того, щоби наша компанія поповнювалася і надалі, варто трішки поважніше ставитися до себе і до своїх висловлювань. Давайте будемо задумуватися хоча б на секунду перед тим як натискати кнопку "додати відповідь", чи потрібна вона комусь, чи вона буде здатна принести користь.

Тепер по темі. Якщо хтось хоче запропонувати горнятка, прошу тут викласти:

1. Ціну
    2. Приклад горнятка
    3. Приклад напису

Більшість інших висловлювань можна звести тільки до натискання кнопок з підтримкою або непідтримкою посту. Інакше вони псують репутацію клубу і нас самих.

Повірте, адміністрація клубу зробить все для того щоби продукція була найадекватнішою і найдешевшою, зрештою, зробить її такою.

У нас є виходи на нормальні фірми по виготовленню сувенірної та рекламної продукції, через мене проходять мільйонні тиражі, тому ціна буде відповідною. Вважаю, що ініціативи з варіантами "з вулиці" варто обговорювати на тій же вулиці. Слава Богу, ми працюємо на вищому рівні.

• Подобається Подобається x 2
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Ще один ньюанс. Клубна атрибутика повинна насамперед служити

1. популяризації клубу
    2. підвищенню впізнаваності бренду
    3. формуванню і зміцненню клубного корпоративного духу, ідентифікації себе як членів єдиної спільноти

Із переліку "футболка, кепка, чашка, магнітик", із усіма завданнями найкраще справляється футболка, трохи гірше кепка. Чашка і магнітик на вашій кухні практично ніяк не впливають на бренд. Хіба що ми зробили би їх пару сотень штук і нахаляву роздавали, як це роблять великі корпорації. Але такого ми собі дозволити не можемо.

Виходячи з цієї логіки і пріоритетів і треба виготовляти клубну атрибутику

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

я просто читав і плакав :shock:

4. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

Ладно Юрко хай всетаки тим адміністрація займається!!!:mrgreen:

5. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver

Цим мають займатися усі! Але на рахунок серйозного відношення до цього я згідний.

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

А чо плакав?

Абсолютно погоджуюся. Але тільки цивілізовано.

7. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

I'm back ;) Але нічого корисного написати не можу, бо ше не в'їхав в темп життя ;)

8. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Бо плакав, аж слёзи мішалі гаваріть...
    а що таке цивілізовано?

9. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

я можу дізнатися скіки то коштувати буде, одногрупник в такій фірмі працює, але наскіки відомо там якош мало замовляєш то дорого виходить....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)