Відповідь: Клубна атрибутика Панове, я почитав 2 сторінки і не почерпнув нічого корисного, як і в багатьох подібних темах. Думаю, для того, щоби наша компанія поповнювалася і надалі, варто трішки поважніше ставитися до себе і до своїх висловлювань. Давайте будемо задумуватися хоча б на секунду перед тим як натискати кнопку "додати відповідь", чи потрібна вона комусь, чи вона буде здатна принести користь. Тепер по темі. Якщо хтось хоче запропонувати горнятка, прошу тут викласти: 1. Ціну 2. Приклад горнятка 3. Приклад напису Більшість інших висловлювань можна звести тільки до натискання кнопок з підтримкою або непідтримкою посту. Інакше вони псують репутацію клубу і нас самих. Повірте, адміністрація клубу зробить все для того щоби продукція була найадекватнішою і найдешевшою, зрештою, зробить її такою. У нас є виходи на нормальні фірми по виготовленню сувенірної та рекламної продукції, через мене проходять мільйонні тиражі, тому ціна буде відповідною. Вважаю, що ініціативи з варіантами "з вулиці" варто обговорювати на тій же вулиці. Слава Богу, ми працюємо на вищому рівні.
Відповідь: Клубна атрибутика Ще один ньюанс. Клубна атрибутика повинна насамперед служити 1. популяризації клубу 2. підвищенню впізнаваності бренду 3. формуванню і зміцненню клубного корпоративного духу, ідентифікації себе як членів єдиної спільноти Із переліку "футболка, кепка, чашка, магнітик", із усіма завданнями найкраще справляється футболка, трохи гірше кепка. Чашка і магнітик на вашій кухні практично ніяк не впливають на бренд. Хіба що ми зробили би їх пару сотень штук і нахаляву роздавали, як це роблять великі корпорації. Але такого ми собі дозволити не можемо. Виходячи з цієї логіки і пріоритетів і треба виготовляти клубну атрибутику
Відповідь: Клубна атрибутика Цим мають займатися усі! Але на рахунок серйозного відношення до цього я згідний.
Відповідь: Клубна атрибутика I'm back Але нічого корисного написати не можу, бо ше не в'їхав в темп життя
Відповідь: Клубна атрибутика я можу дізнатися скіки то коштувати буде, одногрупник в такій фірмі працює, але наскіки відомо там якош мало замовляєш то дорого виходить....