Клубна карта. Малюємо дизайн

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Pioneer, 26 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055
    Відповідь: Клубна карта. Малюємо дизайн

Ну і звісно варіант з Львівською символікою, доречі колір фону можна любий

2. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Відповідь: Велика сила Photoshop!!! Virtual Tuning

Супер!!!!!!!!:-D :-D :-D :) :) :)

3. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Цей варіант більш мені до душі, надпис "Львівський" Можна забрати і з герба зрозуміло, що клуб з Лембергу!

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Якогось лаконічного стилізованого лева на картку можна , але герб Львова там не пасує зовсім. І тим більше не можна сам логотип VW там поміщати.

і САТ правильно каже, якщо хочемо малювати клубний логотип, то має бути щось просте, я про це й писав десь раніше. Якби вдалося якось сумістити морду і логотип VW, було б найкраще.

Словом, треба художника, щоб він подумав чи з такої ідеї шось може вийти:

Сильно не ржати :) То малювалося лівою ногою, аби візуалізувати хід моїх думок :)

Піонер - не художник, він просто знає, які кнопочки в фотошопі нажимати. А для того, щоб ТВОРИТИ, цього мало. Потрібен ще досвід і природнє відчуття кольору, стилю і міри. Кнопки нажимати і я вмію, але я не художник, хоча й маю декілька років досвіду комп"ютерного дизайну. До речі, почитай сайт tema.ru , якщо хочеш займатися дизайном, то знайдеш там багато корисного для себе.

Але менше з тим, зара ми логотип клубу не придумаєм. Я взагалі-то навіть не знаю, чи він нам потрібен, якщо чесно.

А наразі нам треба намалювати макет клубної карти.

Варіанти Піонера мені видаються якимись надто розфуфиреним чи шо. Не вистачає тільки ще шоб кожна літера була іншим кольором. Тоді точно вийде кооператив "Веселка".

Потрібно 2-3 основних кольори і чітко виставлені і вмотивовані усі відступи і розміри. Саме цим я керувався, коли малював свій варіант.

Мене у моєму варіанті не влаштовує тільки зображення авто зліва. Треба все-таки підшукати фотку крупним планом морди машини, а не заду, щоб на ній було чітко видно великий логотип VW . Пофіг - жук, пасат чи гольф, головне, шоб ракурс був десь такий самий і було видно ту блямбу. Саме так - логотип концерну можна використовувати тільки якщо це буде фотографія машини.

Ну і ще шрифт "Львівський Volkswagen Клуб" треба зробити Futuris Extra , такий як у нас на сайті. Просто я його у себе на знайшов.

Взагалі, якщо є бажання, поекспериментувати із цим, то ось ісходнік мого варіанту.

Ще важливе питання
    Чи хтось знає стандартні розміри пластикових карток? Яка довжина і ширина? Бо що я , що Піонер малюємо на око, а насправді ж мусить бути конкретний розмір, згідно стандарту.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Приклади левів, які можна було б також використати на карті

А особливо мені подобається щось такого типу http://lms.springbranchisd.com/technology/posters/Landrum-Lion.jpg
    тільки щоб морда була агнесивна. Все геніальне просто

6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ті леви треба використати на емблеу
    а нарахунок клубної карти то варіант Мартіні мені найбільше сподобався

7. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

Давай тут поговорим про картки і вирішим яку друкувати, а потім створим тему про логотип, ну так шо нарахунок картки!!!!!

8. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

пропоную виставити свої картки і зробити голосування!!!!!!!!!!1

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    чекай , ше рано, може на тебе або на мене ще зійде натхнення

Он у Флая дружина художник, чому б не посприяти? Чи то він так близько до серця взяв той дріфт :)

10. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

ну незнаю мені вже нетерпиться мати картку, і твій і мій варіант класний давай поставим на голосування

11. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

може флає поки не рухайти
    хай спочатку переживе поразку

12. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Жовтий лев зачьотний і хижий. :cool:
    Він би гарно дивився на картці.

13. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

я зразу кажу шо то шо мартіні намалював канає полюбому.
    піонер! чого ти фігариш всюди той шрифт странний... і не роби його якимось переливистим і тіпа в тумані...

14. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

будем довго думати воно знов затягнеться
    пропоную робити такі як мартіні зробив1

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Абсолютно погоджуюся, що за основу потрібно брати варіант Мартіні. Не тому що вона подобається більшості, а тому що:

1. Відповідає стилю сайту і форуму
    2. Містить правильні шрифти
    3. Змакетована із врахуванням нових композиційних правил
    4. Не посягає ні на чиє авторське право (не містить прямих логотипів, гербів ітд, права на які можуть бути зарезервовані)
    5. Містить важковпізнаваний елемент авто, що не обмежує зацікавлень власників інших моделей ВВ

Від себе додам, що на картці потрібен номер типу прикріпленого, написаного шрифтом OCR-A_BT (Корел)

Саме тому пропоную більше не сперечатися, а разом подумати про зворотній вигляд картки.

Вкладення:

• card.jpg
      card.jpg
      Розмір файлу:
      24,3 КБ
      Переглядів:
      215
  16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Дякую за схвальні відгуки, я, правда, трохи критичніше ставлюся до своїх дизайнерських здібностей, але на безриб"ї і Martini дизайнер :) Справді, інші варіанти якось надто далекі від того, що хотілося б. У Піонера класно виходить малювати машини, але тут щось його не в ту степь несе :) То не страшно, я наприклад машини зовсім не вмію малювати :) Але хоч тут наче одобрили, я мушу все ж знайти час нині-завтра і трохи переробити.

Про зворотній бік.
    Може Орест візьме свою київську картку і відштовхуючись від того, як написано там, зробить текст для нашої? :)

17. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

думаю зворотній бік має бути білим з імям власника і його статусом в клубі.
    а взагалі мені не дуже зрозуміла юридична сила тих карток - якшо клуб не є зареєстрованою юридичною особою то він не може виробляти офіційні членські картки.

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Випускати картки - право всіх громадян цієї держави :)

Ми собі зробимо картки, щоб нас могли ідентифікувати продавці у тих магазинах, у яких буде домовленість про знижку. Ось і все.

Нік на звороті мабуть непотрібен. Оскільки ми сподіваємося , що наш клуб виросте за межі інтернету. Далеко не всі ходять на сайт і мають нік на форумі. Кожна картка матиме індивідуальний номер, як написав Орест, цього достатньо

19. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Ім'я власника не варто друкувати з таких причин

1. Для кожного нового члена потрібно буде друкувати нову картку у кількості 1 шт, що суттєво вплине на вартість і мінінгітність справи.
    2. Є багато неінтернетизованих бажаючих, які будуть готові придбати картку і не робити з цього епопеї - спочатку давати інформацію про себе, потім гроші, потім приїзджати за карткою.
    3. Біла сторона виглядає дещо непристойно...

Щодо юридичної ваги - конституція говорить, що громадяни мають право збиратися в об'єднання. В даному випадку не бачу потреби реєстрації - картки можуть випускатися не обов'язково клубом у формі юридичної особи, це може робити будь-яка фізична особа.

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Отже чекаю

1. Текст для звороту
    2. В якому форматі і якого розміру має бути макет

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою