Відповідь: клубна машинка Занятість та підприємливість головного архітектора вчергове підвела Від цього кузова залишився тільки зад Але взамін він обіцяв поцікавитися гольфиком-одиничкою 2,2 16v на чотиридросельному вприску. Каже, що гольф вже готовий, але я попросив дізнатися ціну та технічні дані. Чекаємо.
Відповідь: клубна машинка Народ! Та напишіть прозору ситуацію що відбувається з цим проектом, а то щось змінюється і ніхто нічого не знає. Я так зрозумів по цьому проекту ніхто ні з ким не радиться (не в образу кажучи). Напишіть скільки бабла в нас є в наявності чи немає взагалі, що купуємо, що там є в наявності, що будемо теоретично робити.....
Відповідь: клубна машинка чому ж теоретично? практично також ) Було б файно тримати машину не в далекому Києві, а у Львові. В гаражі якомусь. От вам і буде причина з"їздів - лагодити і налаштовувати машину ))) це буде куди цікавіше ніж зібратись на трасі
Відповідь: клубна машинка Скільки бабла - це до Свистуна, щодо прозорості ситуації - все прозоро. Не знаю, як написати прозоріше те, що я писав вище - зад від машини і клубна машина це різні речі. Покищо є зад від машини. Якщо КІТ хоче, щоб цей зад був у Львові - я організую доставку По темі. За гольф сказали 25 тисяч доларів. Полегшена одиничка 2,2, 4-дросельний вприск, шріки, правильні тракти, кулачкова кпп. Квотер робить до 12,5, чемпіон України у своєму класі. Машина готова до стартів. Якщо хтось має ідеї про спонсорів - викладуйте.
Відповідь: клубна машинка 25 тисяч... на найкрутіших гонках у Львові приз за перемогу у класі = 300 баксів Гонки раз на місяць... Якісь 7-8 років і машина окупиться Є бажаючі інвестувати у проект?
Відповідь: клубна машинка а що хтось робить машину щоб відбити касу ? тоді краще непочинати, бо таких машин нема. І далеко не факт що з часом 12.5 ви взагалі щось виграєте, можливо тільки львівські гонки і то недовго і через рік прийдеться вкладати ще.. Сьогодні в класі драг анлім передній привід 08 їхала в районі 13.7, в класі драг повний привід субару з києва їхала 11.7. помоєму це робиться що показати що ви щось вмієте і можете.. ну ясно за 25к купляти клубну машину то якось не то.. краще її самому зібрати, хай вона буде їхати не 12.5, а хоча би 15.. це теж нормальний час, в класі до 2.1 у Львові зараз з 15 ніхто не виїжджає, до 2.8 вроді також по призових наприклад можу сказати що навіть на драгу в Києві офіційно від ФАУ нема навіть тих 300 баксів призових, їх там взагалі нема, зато є можливість стати кандидатом чи майстром спорту якщо виграєш їхні гонки )), буквально сьогодні це чув від директора якогось там підрозділу по драг-рейсінгу від ФАУ (точно не запамятав).
Відповідь: клубна машинка Цілком згідний з Вовкою - якщо робити проект то не для комерції. І навіть якщо переживати, що він може не принести гроші - то краще дивитися у бік спонсорів а не призів.
Відповідь: клубна машинка На мою думку ця машина мала би зацікавити багато людей приїздити на збори, змагання, її ремонти, її побудову і доведення до ладу, імідж клубу тіпо ми маємо хоч якесь але своє авто, я думаю цей проект має бути не комерційний і причому тут відразу 25 тисяч? Може ми якось по частинах її почнемо збирати? ...викладаючи фото сюди!
Відповідь: клубна машинка Я думаюцей варіант можливий так через років 5, коли ми зберемо гроші, реально з тих хто пообіцяли здати гроші здали далеко не всі. Як би в обовязковому порядку здавати гроші. Наприклад на кожному зїзді по 10-20 грн. з особи, то тоді можна про щось говорити. Вже минув більше ніж рік і що ми бачемо? Ті хто здали з початку так і залишилось до сьогодні. Можна зробити платним куріння кальяну(наприклад). Пропоную ще один варіант. З тих грошей що залишаться після доброчинності запустити їх на винотовлення наклейок і збільшити їх вартість, потім перейдем на футболки, кепки і т.д. Думаю це буде дуже правильно.
я так розумію що це проект чистих клабєрів тому так як я брудний то я невпевнений що достойний брати в цьому участь.. відповідати питанням на питання не красіво!
ну як в тєму??!!! прийшов новий чювак побачив тему.. почитав дописи.. стало цікаво яка там ситуація а йому на їж..