Тільки диви, вони ж в пятницю можуть приїхати... і нам(без тебе) писки до банок будуть примерзати у -20 :D
Та то дурниця!!! Попримерзають - відхухаєте! Аби приїхали Offline і Elza А потім на мене штраф накладете за неявку на виконання вироку. І так якось перекантуємося до весни
Йой йой, а як все гарно починалось - про допомогу на дорозі. А вийшла знову самопоміч якась, із замерзанням та розпиттям пива
І правильно. Всі все зрозуміли і все пробачили і нема чого Г лити, як в інших темах. Закривати не тре, але повидаляти лєві дописи - так!
Скажу таке, з психологічної точки зору. Можете мені також вліпити мінус в рейтинг! Чому люди вважають, що коли просиш про допомогу, то людина чи люди ПОВИННІ тобі допомогти?! Вони можуть тобі допомогти або НЕ допомогти! Це лише моя думка! В людей є різні обставини щоб відмовити, а іноді бувають навіть в мене такі ситуації, що не готовий розголошувати чому не можу допомогти. Я знаю, що колись чи наступного разу можуть і мені відмовити, але допомога - це дуже потрібна річ, але не обов*язкова! То що мене за це впекло?! Чи "обісрати" на форумах, який я мудачисько?! Зробив висновки і йдеш далі!
Хлопаки, помагайте! "Забиваю любую передачу - глохнет мотор. с кулисой все нормально. 1, 2 ,3 - не двинутся. машина - рычаг в нейтрале - еле котится если толкнуть. тобиж типа на передаче - 4 или 5. Вопрос, че делать ? как достать передачу ?" Щойно почув по телефону. хлопака на Київській трасі. Які є думки ?
шо за машина хоть? у мене колись в гольфі сталася подібна біда, на кулісі тріснула пластмаска одна. То куди б не втикав ричаг, вмикалась тільки 3 і 4 передача
все вже вирішилось. Автомобіль Таврія (в паніці геть забув уточнити), залишилась включена 5 передача. на кулісу не реагувала, хоч куліса була справна. Вскриття кришки КПП показало відсутність масла і вщент злизані шестерні. Закінчилось все тим, що коробка заклинила колеса і решту 250 км шляху машина проїхала на евакуаторі. Дякую за допомогу.