А шо тут обговорювати?))) Хто хотів футболки - має))) Кепки теж. Кенгурушки і дублянки вже не по сехзону. так шо можна закривати тему на пів року знов)
Може й так, але пасувало би і поновити гардероб. Ось таке нарив в неті http://www.fatline.com.ua/polo-men/volkswagen.html хто за!
МАРТІНІ, Ти як російське телебачення разом з путлером і лавровим все перекручуєш. Я мав на увазі поновити гардероб з клубною атрибутикою, а не атрибутикою марки авто. Коню понятно шо можна замовити і на тому сайті, який для прикладу я навів. Шось з Тобою не то робиться останнім часом. Чи Ти часом не залетів. Май на увазі, що діти мають народжуватись у шлюбі!!!
Майтки то труси:DХіба би хтілисьте споднє з атрибутикою клюбу) Але то на людях не продемонструєш з метою популяризації клюбу - хіба між своїми на з"їзді:D
:D:D З тобою теж шось не то))) Тобі треба побільше відпочивати мабуть))) Ато на тих пеньках зовсім запрацювався)
Ну Ти як адвокат. Не раз зауважую, що за МАРТІНІ полюбляєш відповідати. Може між вами той вово...:D:D:D
потрібно знайти місце друку (вишивки) майок, визначитись по ціні, та й замовити. хулі тут переливати з пустого в порожнє? хто не бажає - на свободу з чистою совістю. я б собі взяв зо дві майочки (якісних). а також міг би організувати всю процедуру, щоправда існує одне "но!!!": я в лікарні після операції. То що продовжуємо тему? чи забиваємо?
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ржу німагу!!!! Йов! Обов"язково мені трусєля!!!Ото я буду крутишка!!! Совпадениє??? Не думаву!!! пи.си. але не стрінги, ненавиджу їх:p мені такі спортивні. rvm, дуже дякую, що не забуваєш і переживаєш за мене