Майка не канає до труселів. Треба ліфон і труселя. На літні зїзди Ельзі треба приїзджати і робити фотосесію біля кожної машини. Буде дуже крото, будуть приїзджати багато люду шоб таке запечетлєть на фото, а саме головне такі фото можна використати на клубний календар. """"Совпадениє??? Не думаву!!!""" Такого, напевне ні в одному автоклубі нема!!!
Емммм...Вова, що ти робиш з мене якусь тойво...не порєдну галиць дівчину:pНазивається хотіла футболку замовити...:D:D а тут вже бренд розкрутили!!!!Та, маркетолог ще той,одним махом хочеш і рейтинг клюбу підняти, людей заманити на з"їзди і ще й на календар фоток наробити..Не забагато?)))Та й моя одна і та сама тота..., ем...фейс, на кожному місяці календаря не набридне? а у мене своя інтрига - фольц без спідниці...
А ще можна і без труселів та ліфону!!! Але то вже сі називає арт!!! Але і то не погана тєма!!! Тому тема арт має право на життя. прошу всіх підтримати. А Ельзі ріспект і уважуха за напрвлені думки що до розкрутки клубу та марки Фольксваген. Так шо Ельза думаєш """ Совпадениє??? Не думаву!!!""". Прошу всіх підтримати тему АРТ ромальовки за участтю Ельзи.
Ото весняні гормони фігачать, ще чуть-чуть і можна сценарій до короткометражки написати ))))))))))))))))