Завтра виставлю тут розміра, і починаймо замовляти. Якщо встигну, то пробну майку, але то десь у вівторок. Постараюсь сюди закинути кольора футболок, як вони в живу виглядають.
І так, любі друзі! Ось так, буде виглядати перід футболки, даю фотку футболки з 2012 року: тобто, розміщення логотипу, напису та їх розмір залишається той самий. Бо якщо почнемо мудрити з тим то піда багато часу. Нагадую, що чоловічі футболки є 4-х кольорів: білий, чорний, червоний і жовтий, ось вони на фото -> Жіночі кольори більш різноманітніші, а саме + салатові, рожеві та рундженджові.(Ельза, маєш до кольоооору та до виборуууу). Ось вам розміра футболок: А тепер саме цікавіше, є великий вибір комбінації кольорів. Ось вам для прикладу в живу виглядає зачьотно (знимкував телєфоном), використовуються так звані "неонові" кольора. Завтра, ввечері (звісно, якщо планети в ряд не стануть у всєлєнной), я закину фотку "пробної" футболки, вона буде чорного кольору з нанесенням яскраво-неоново-салатово-фосфорного кольору логотипом та буквами (то таке зелене, як в Шега ровер), а також на спині буде ось такий VW Golf2 теж того ж зеленого кольору ось, що я мав на увазі під фразою "контурний малюнок власника футболки". Шега, друкувати не будем, а тим паче його бороду, бо потім буде біда, фігушки розрахуєшся до кінця жізні. Отже, ззаді на плечах можна буде розмістити такого плану авта (довжина 20 см, верх - пропорційно малюнку), а хто хоче, можна замість авта розмістити нік, номер машини, паспортні дані, пін-код зарплатної карти, і т.п. Ага, є ще така ідея: нижній рядок букв під логотипом на грудях робити жовтим, а верхній - блакитним......, це для патріотичних патріотів. Мабуть все. Завтра має бути екзампляр. Хто надумав, та бажає замовляти, то пише тут ось так: Тип - чоловіча/жіноча Розмір - S Колір футболки - чорний Колір нанесення груди - білий Колір нанесення спина - жовтий Малюнок*** на спині - нік / гольф 2 / пасат В3 (скинув на емейл) / пусто / і т.п. Примітка - нижній ряд букв жовтий, верхній - синій / немає / і т.п. Подальша процедура така: 1. формєм всі замовлення до 31.05.2015р. 2. уточняєм та підтверджуємо подані дані до 01.06.2015р. 3. сплачуємо бабло за замовлення до 02.06.2015р. (буде номер карти, а також налом при зустрічі) 4. вичікуємо 2-3 дні для тих хто сПІЗДнились. 5. запускаємо на друк. 6. отримуємо: на з'їзді / при зустрічі / через Нову Пошту. Мої контакти є в підписі, мій емейл: stklp.lv@gmail.com *** - в ідеалі повинен бути в Корелі, бо то що буде в форматі jpeg - треба погоджувати, та переробляти в вектор. але помімо того всього ціна буде однакова для всіх. Вартість буде не більше 200 ну і не менше 180. Для початку формуємо замовлення бажаючих. Питання???
:D:D:D бє-бє-бє!!! Martini, ну от як ти знав??? Я дійсно передумала на білу футболку)))) з синьо-жовтим написом...От шайтан Ти чітаєш маі мислі)))
а з правої сторони малюнок VW пів машини з переду (для кожного окремо) буде пуля як казав Прізрак.Я таку футболочку з Джетою в Києві замовляв,але без логотипа.Класно виглядає,червону і жовту я б замовив
Юра, ти про неї мабуть мовиш їх ми робили в Києві, через якогось чувачка з VKontakte, але нажаль його вже давно в мережі немає. Якщо би був такий файл, то можна було б щось думати.