такою методикою нанесення зображення, як на майки на кепки не нанасуть. Треба шукати, хто робить саме кепки.
Піднімаю тему! Отже, поступило замовлення організувати друк футболок. Маю намір зробити ось такого плану футболки: Щоправда нанесення зображення не пряме, а сублімований друк (хто не знає, шукайте у вікіпедії, що то таке). В даний момент мене цікавить, чи будуть бажаючі? Якщо так, то: - гамма кольорів. До речі, кольора кузова авто будуть кожному індивідуальні. - які машинки (моделі) робити (схиляюсь до Г2,3,4, Дж2, Пас3,4,5, Скір.1,2), ну і ще Аудюхи. Орієнтовна ціна 300-350грн./штука, але це орієнтовна, може бути менша, але, вищою не буде. Якщо робимо, то відписуємось. Взірець маєте, дивіться. Свою футболочку, покажу на днях, просто зараз не встигаю. Відписуємось !!!конкретно!!!, хто хоче, але, не збирається брати, то краще не пишіть. Щоби не було, як минулого чи позаминулого року одні каталки, а на виході ноль. Якщо робимо, то від себе обіцяю оперативність по виконанню, і не треба буде чекати до листопада.... ))))))).
крута ідея @diesel757 ! Я підтримую і візьму мін 1 футболку, звичайно, з кузовом Пассата Б3 - може бути чорний або темно синій
з пасатом б2 2шт. точно візьму може й 3-5 шт. ідея прекрасна !!! по кольорах самих футболок підтримую чорний , сірий .
Візьму кілька штук сірих з зображенням червоного Сірокко дорестайл. п.с.Роман, молодець, що фб читаєш
Хлопаки, для друку, необхідно фото, нормальне фото автівки, тобто розширення, якість. Щоби було, як на майці вище. Г2 в мене є, а от інших не має. З нету брати не хочу. Раз така справа, то давайте, скидайте на мій емейл свої автівки сфотані спереду і будемо брати їх, як за основу, бо нафіга нам інтернетовські. Колір автівки на футболці буде мінятись, хто який хоче з кольорів, які будуть можливі до вибору. stklp.lv@gmail.com ставтепомітку VW
І так, шановні, прозвітую про хід справ. Дизайнер почав працювати над макетом, коли відпрацює, покажу вам. Майки. Майки є всіх розмірів, і дівчачі і пацанячі. Але, лише білий і чорний колір. Якщо, хто хоче інший колір майки - не засмучуємось.... дозволили принести свою, але вимоги - нова, а також є якісь там вимоги по складу матерії (в то не вникав, коли дойдемо фінішу, тоді взнаю і напишу). Отже, зразу, можете собі прикидувати шо, де, як. Моя крутякова майка, буде чорна з білим Гольфом2 на всю грудну клітину. Нагадаю, кольора автівок можна буде вибирати. П/С/ закидуйте мені на мейл кльовські фотки VW які необхідно буде перенести на майки. Стиль зображення буде тіпа "мальований", а не тупо фотографічний. Ціну, ще не знаю. Тому думаємо, хочемо і ждьомс......