Замовлення накінець-то сформовано, перелік надіслано у Польщу. Виробництво розпочнеться сьогодні-завтра.
Дотепер не всі бажаючі здали гроші, відтак я не поставив футболки у виробництво. Панове, я не можу платити за ваші майки своїми грошима, майте совість, це ж як білизна, я не буду її купувати хлопцям на презент, як не просіть!
хтось писав про збільшення розмірів футболок щоб на куртки можна було надіти - треба таки то зробити.... Орест, та будь простішим і серйознішим, хватить ті вагони дочіпляти - вже пройшло більше місяця для закидання бабла... літо закінчується. замовляй для тих, хто замовив і оплатив, бо то вже зовсім не серйозно!
Якщо майки ше не пішли в рух, я б теж замовив колір - чорний розмір - XXL нікнейм - RaZoR кількість - 1шт. номер картки в ПП.
Ух ти ж йо... Я то думав тут вже всі з футболками і Мартіні шукає мене як мені віддати поки я в Росії, а тут ше навіть рух не пішов. От так і живем, кінцева дата завжди відкладається... В вересні в одній футболці вже мабуть явно прохолодно буде. Зразу "кенгурушки" ще замовляти треба.
Угу... пропав запал на футболки... Вже краще робити на наступний рік їх. Зараз же не встигнем потаскати.
Завтра появиться в гаражі автомобілів нове авто з салону ))))))))))))) зароблене на клубних майках ))))))))) жартую !
Ти коли гроші здав? За час, який пройшов від першого внеску до моменту коли ти заплатив, всю касу точно на автомобіль можна було прокрутити, знав би я що так затягнеться . P.S. Я теж жартую. Насправді і після тебе оплати були, ще би і на страховку вистачило.
Та бля, кажу що жартую без жодного сарказму ))))))))))) Що прийшло в голову те й написав, зате людям настрій підняв !