на мою думку занадто малого розміру лого і написи,їх має бути помітно, а не щоб читати з близька мало не лупою,чи ми негордимося своїми автами і своїм клубом?
Пропоную лого і назву клубу посередині футболки і крупним планом. На спині - крупним кеглем нік і офіційний лого VW, або навпаки. Лого VW треба обов'язково, бо по клубному не зовсім зрозуміло якої марки ми клуб. Я думаю що нам треба візуалізувати пару варіантів і вибрати один і затвердити, бо бачу що дискусія буде.
Приймається: - збільшення лого та ніку - їх перенесення на центр майки Не приймається: - вишивка на спині так як це здорожчує виробництво. Як варіант, можемо замовити друк замість вишивки, тоді у цій ціні буде і напис на спині. Прошу ініціативну групу визначитись.
перенести нік на спину це ше куди не йшло, але якшо на спину ше ліпити логотип VW це вже по-моєму буде перебор, циганщина якась
Да это караз то что надо! Насчет по центру футболки,не уверен:А небудет смотрется по дебильному? Если просто увеличить на пару см. и оставить на прежнем месте. Согласен но только Ник
Полюбому нік на спину великий. Щоб знати ху із ху. Друк так друк. Але в мене нік кириличний, і 3 букви... В варіанті як пропонує Ігор буде не дуже я думаю...
моє бачення 1. нік на спину, можна друком, а не вишивкою 2. спереді - лого там де і було, НЕ ПЕРЕСУВАТИ НА СЕРЕДИНУ - буде ацтой. збільшити його десь в 1,5 рази, не більше, бо тоже ацтой получиться. 3. ну і при можливості на правий рукав оригінальне лого VW