))) можеш скинути мені той файлик? пошукаю може в нас в районі (Бережани) друкують на оракалі, хоча я дуже сумніваюсь... бо як казав мій знайомий бережани то велике село)
ROS, от відверто питання до Вас: "нафіга Вам наліпка???" Питання в мене виникло тому, що ще раніше, були моменти, коли зустрічав Вашого "америкоса" і блим-блимав неодноразово і тут на форумі в темі писав, а у відповідь "0"! Тепер, бачучи Вашого коника, просто ігнорую.....
файлик є. мені Остап скинув але проблема в тому що у нас у Бережанах ніхто того не друкує... в Тернополі був сьодні але тільки туди і назад забирав колєзі ноутбук, то немав коли шукати де друкують... якшо знаєш де то напиши
Дякую Роману за наклейку! Як пройшла поїздка? =) Якщо комусь потрібно то напишіть у приват мило і я з дозволу Романа (Дізеля) перешлю файлик =)
я тоді скину якщо хтось попросить =) Ше свою не приклеїв, думаю куда ліпити) заднє скло зверху зліва напевно... я надивився в неті як правильно клеїти купу відео то на сухо то на мокро =) Ти свою як клеїв? на сухо? =)
витер скло серветкою, взяв тай приліпив і не парився. Їжджу на любі мийки, травні мився навіть якоюсь хімією за 90грн. і все гуд, наліпки не зриває.