Клубні з'їзди на двох колесах

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Gurkha, 17 бер 2013.

1. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ту велодоріжку відкривали з помпою ще кілька місяців назад. А на ділі там щебінь просто засипаний і ніфіга не просувається той процес

sent from my Galaxy SIII

3. Gurkha

Gurkha Місцевий

Не не=))) Они делают, я сам видел. Мы еще с сыном вечером по гарячему асфальту катались.
    Кто сегодня на покатухи?

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я напевно ввечері знову виїду, але не можу спрогнозувати коли саме і не вирішив ще куди

5. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
  6. Gurkha

Gurkha Місцевий

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
  8. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    то часом не ви мені двірники підняли на машині сьогодні і сігналку включили...:)

9. Gurkha

Gurkha Місцевий

Не-не-не-не! Мы чемні :pardon:
    Мартини и Рулез класно покатались! Нужно на следующий раз придумать придумать маршрут.

10. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Сьогодні придбав собі двоколісного коня. Так що вітайте в компанії.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG]:drinks:

Останнє редагування: 18 тра 2013
  11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    покатались класно, але якось моторошно було коли повз циганський табір їхали)).
    єдиний недолік я тепер повільний пішохід на 2-3 тиждні. кароче на тому бездоріжжі невдало спригнув з ровера(Мартіні знає де) так що аж сьогодні на рентген їздив на топольну. але все ок тільки потягнув, але ходжу як др.хаус)))

12. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    як же часто ця фотографія нагадує мені мої будні:)

13. Gurkha

Gurkha Місцевий

Поздравляю с приобретением! Теперь топтать бездорожье и ездить по диким тропам еще больше народу=))))

Останнє редагування: 18 тра 2013
  14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я якось наткнувся на схожий табір в лісі, коли сам катався, о то було дійсно моторошно :)

15. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Вони що канібали якісь що так страшно?

16. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    нє, ровер заберуть і по морді надають )))

17. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Хто? Та саранча? Та там раз гаркнути і вони розлітаються в різні сторони.

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ну насправді ж не знаєш хто там живе, чому він живе саме в лісі, і шо в нього на умі, чи не прилетить з-за дерева по голові поліном з мотивом заволодіння твоїм телефоном, ровером, грошима і тд. В березні цигани вбили родича, на рік старший від мене був хлопака. В безлюдному місці проломили череп, забрали 200 гривень, куртку і телефон. Так що це не так уже й смішно.

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Мав щойно перше велоДТП. Гарно собі катнувся в Брюховичі, вертаюся назад по Городоцькій вниз. Навпроти ментовського інституту ряд припаркованих машин, я собі їду по дорозі, нікого не чіпаю, швидкість кілометрів 18, аж тут просто в мене перед носом відкриваються водійські двері припаркованого Деу Матіз. Я загальмувати не встигаю, тим більше шо під колесами слизька бруківка (саме почав накрапати дощ), валюсь спочатку в ту дверку правою стороною керма, а далі туди ж правим плечем. Ну і падаю на бруківку. З машини виходить перестрашена фарбована блонда в курсантській формі, белькоче "вибачте" і сідає назад в машину, їй вже нікуди не треба. Так ніби двері вона відкривала спеціально для того, щоб збити мене. Я встаю, забираю ровер з дороги на тротуар, масую плече, яке сильно болить. Тупа п%да при цьому тупо сидить в машині зі своєю подружкою, навіть не підійшовши і не поцікавившить, чи я цілий. Коли відчув що можу їхати далі, постукав в вікно, сказав дурі все шо про неї думаю і забрався геть.

Зараз сиджу, чую, що біль в плечі посилюється, про ровер мабуть доведеться забути на пару тижнів, сильний забій. Але усвідомлюю, що ше пощастило, бо могло б закінчитись переломом ключиці, в торець дверки я вальнувся саме ключицею.

Тішить, що блондинці доведеться рівняти і підфарбовувати дверку, від удару кермом вона нічо так загнулася.

Бережіть себе.

20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Шкода, що Ти їй пробачив, а не викликав мєнтозаврів і не оформив ДТП. Обов"язково зроби знимку плеча. Ну і міг би-с полежати трохи на бруквці, а не зриватися і сідати на тротуар масувати плече. Дивись, і ровер би поремонтував.
    Ку... курка блондиняста! Певно і номера не записав? (((

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)