Клубні з'їзди на двох колесах

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Gurkha, 17 бер 2013.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ровер в цій історії не посьраждав взагалі. Злетів ланцюг тіко. Завтра по обстанівці подтвлюся, може зазнимкую плече, як буде зле

sent from my Galaxy SIII

2. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ахах, згадав відео з Ютуба, як крута тойота підрізала УАЗік і зупинилась перед ним. вийшов водій з тойоти (залишивши свої двері відкритими) і почав погрожувати ножем водію УАЗа (який чемно сидів в свому авто і припухав з того, що підрізала його тойота з тротуару - тобто справого боку). Водій УАЗа побачивши ножа, увімкнув інстинкт самозбереження і першу передачу - натиснув на акселератор до відкриття другої камери і стрімко рушив в сторону відчиненої дверки. Ахах, треба було бачити з яким звуком і видовищем загиналась дверка. так, наче з фольги зроблена.

ось, а до теми роверків - все своє дитинство відкатав по центру Львова. випадки були різні. інстинкт самозбереження навчив мене зразу - якшо не встигаєш і маневрувати нікуди - задній тормоз до відказу, руль в бік, виставляєш ногу і повертаєш. в критичній ситуації - тупо кладеш ровер боком і летиш колесами в перед.

3. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Ну ты Кіт, прям эквилибрист=)))
    А по теме! Мартини бро держись! Жаль что меня с тобой не было, то можно было загнуть двери этой блонды еще дальше. И сказать шо так и было=) Печаль что будущие блюстители порядка, еще не начавши свою карьеру нарушают законы. Нужно было сфоткать её номера. Если окажется что у тебя(не дай бог) трещин или еще что то. ТО ты можешь в травматологи сказать что случилась такая ситуация,ДТП. Они обязаны сообщит в ДАИ. Сам не раз так попадал, один раз лежал в военном госпитале с трещинами в тазе. Не дай бог такое пережить=((((

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Все правильно, тільки поля для маневру не було, двері виникли перед мною буквально за долю секунди. Реально так ніби вона мене спецом підстерігала :)

Як хтось побачить жовтий матіз з покоцаною водійською дверкою, відламайте дзеркало, воно тій курці тупо не потрібне

• Подобається Подобається x 1
  5. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А якби хто не знав, де його випадково побачити, то шукайте під мєнтофабрикою.
    MARTINI, без жартів - бігом на знимку! А хто буде в районі того "навчального" закладу, сфоткайте, будь ласка, того матіза і тут оприлюдніть лиця наших "героїв". Цьому треба дати розвиток!

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ніби на ранок гірше не стало. Нарадила мені аптекарка якийсь чудогель, намастився, ніби живий. Больових прострілів нема, просто тупий біль від удару і потягнутих м'язів. Думаю, має пройти за тиждень-другий, якраз поки дощі закінчаться :)

sent from my Galaxy SIII

7. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    ..... фігово, що таке закінчення, я б хотів продовження :cool:, треба було ту діваху розкрутити на рюмку чаю :kiss3:, і ні і далі як карта ляже!

8. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    неуважно читаєш! слухай пісню "Оратанія - Дєвочка мєнт". цитую "я з тобою не п'ю, бо тебе не гребе"

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Чи будуть завтра представники ЛФК на цьогорічному велодні? Я планував взяти участь і плекаю надію, що погода і наслідки вчорашньої травми не завадять мені в цьому. Якщо вранці не лятиме дощ, то я буду там.

Старт об 11 годині від Оперного театру. Маршрут Зелена - Сихівська - Хуторівка - Наукова - Кульпарківська - Антоновича - Крушельницької, ну і фініш знову ж на пр.Свободи. Ось я порахував http://goo.gl/maps/xCVgC виходить десь 22 км.

Найважча ділянка на початку - підйом по Зеленій. Якшо Синоптик не бреше, то вітер під час підйому буде майже в спину [​IMG] Далі ландшафт простіший, а під кінець взагалі донизу з вітерцем :)

Всі на ровери! Покажемо, що нас дохріна!

Парубки та молодиці
    Розтрусіть свої сідниці
    (с) Тартак [​IMG]

10. Gurkha

Gurkha Місцевий

Аналогично хочу поучаствовать. Если будет дождь, то скорее всего не приеду. Бо силы готовлю на ночную по страйболу. Дай бог, чтоб завтра была хорошая погода!
    зы. Можно запилять фа-фаген команду! Техничка и всё такое=))

11. Gurkha

Gurkha Місцевий

Всеукраїнський Велодень» – загальноукраїнське свято, яке об'єднує тисячі велосипедистів України в спільному велопараді центральними вулицями міст. Учасники акції, незалежно від віку та стилю катання, виступають за здоровий і активний спосіб життя, безпеку та взаємоповагу на дорогах і наголошують на необхідності створення цивілізованих умов для руху велосипедистів у відповідності до європейських стандартів.

За сім років з моменту започаткування акції до неї приєдналось понад півсотні міст, зокрема всі обласні центри України, та десятки тисяч людей. Велосипедисти хочуть привернути увагу влади та громадськості до потреби створення зручної, екологічної та безпечної транспортної інфраструктури в населених пунктах. Масовість «Велодня» демонструє, що проблеми та вимоги людей, котрі надають перевагу велосипеду, не можуть і надалі ігноруватись органами центральної та місцевої влади.

«Велодень» – не політична акція, а ініціатива велосипедистів України. Організаторами заходу в різних містах виступають спортивні та громадські організації, а також велоактивісти.

25 травня 2013 року Громадська організація „Львівський Велоклуб” за підтримки Управління молоді, сім"ї та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради проведе у Львові акцію під назвою "Всеукраїнський велодень".

Акцію підтримують також: Асоціація Роверистів Львова, Клуб велосипедного туризму „Колесо вітрів”, Велоклуб друзів природи „Рух”, Студентська Рада Львова.

Учасники імпрези зберуться з 10:00 до 11:00 на площі перед оперним театром

Старт в 11:00: проспект Свободи, проспект Шевченка, вул. Саксаганського, площа Петрушевича, вул. Зелена, вул. Сихівська, проспект Червоної Калини, вул. Хуторівка, вул. Наукова, вул. Кульпарківська, вул. Антоновича, вул. Митрополита Андрея, вул. Устияновича, вул. Соломії Крушельницької, вул. Січових стрільців, проспект Свободи.

Как прошел велодень в Харькове
    http://ua-travels.livejournal.com/2276342.html

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Завтра погода:
    Вітер:зранку західний (до 10:30) далі переважно південний, з разовою зміною на пвнічний (з 17ї до 18ї).Швидкість: 4-5м/с а під вечір 2 м/с.

Тиск: зростатиме цілий день, повільно.

Температура: до 9ї буде +12. з 12ї буде +15. в обід +18. на вечір +15.

Захмарення: пртягом дня зменшуватиметься, так що з 17:30 ані хмаринки до 21ї.

Опади: малоімовірні (пару крапель можливі до обіду, найбільшімовірні саме в обід).

Останнє редагування: 24 тра 2013
  13. Gurkha

Gurkha Місцевий

Bass вас чекати? Я уже запостил на вело форуме, что мы будем в составе фа-фаген клубу-)

14. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Нажаль маю справи завтра. Дитина у неділю йде до першого причастя будемо купувати плаття (а це, як всі розуміють, питання важливіше життя/смерті)... так що я не лише велодень пропущу а і кваліфікацію, та мабудь і самі перегони в неділю в Монако (самі цікаві перегони в сезоні).

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Фініш

sent from my Galaxy SIII

16. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Ось так все і було...
    КРУТО було!!! )))

• Подобається Подобається x 5
  17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Gurkha, ти де був? Ми тебе всю дорогу виглядали

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 25 тра 2013
  19. Gurkha

Gurkha Місцевий

Ессесвено=))) Был в первой 20-ке=))) Я вас тоже искал, хде мои одноклюбники 0_о

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ми до переду не могли пробитися, чим ближче до голови колони, тим щільніший потік

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)