Клубні з'їзди на двох колесах

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Gurkha, 17 бер 2013.

1. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    просто Гуркху хочеш ше раз побачити :)

дивився фотки і облизувався. думками був з вами. на наступний раз таки зроблю втулку і поїду з вами.

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    KIТ, я Тебе не впізнаю! Раніше ставила в приклад всім Твою стриманість. Що сі стрисло з Тобов? Ну, проговорилася дама, ну не стрималася... То що? Відразу такво-во перед всіма ставити на вид? Ійооой... Вчиш-вчиш - самі двійкИ.

А, якби в нас у суботу роверистів було хоча би шестеро, було би просто ідеально! Але, з іншого боку, якби було ідеально, то не хотілось би організовувати другого велопробігу автолюбителів (щоб не псувати ідеалу). А так - хто пишеться на другий з"їзд?

3. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Я, понятне діло! )))

4. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Ой КІТ....єх...сказала би я зараз щось....але вкушу себе за язика і промовчу...:blush: А то знову щось ляпну і потім буду червоніти...:D Як ти там кажеш..."слово не горобець...." Хлопці просто молодці що поїхали і ми з Чортопхай ними гордимося! :cool:Пра, коліжанко?

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    То ви молодці, що з нами поїхали. Ми то на роверах полюбому би попхали, але чи була б та поїздка ТАКОЮ без двох течиків? Впевнений, що ні :)

Які будуть пропозиції щодо наступних маршрутів?

Я маю одну. Між Новояворівськом і Яворовом є декілька великих і малих озер, по обидва боки від траси http://goo.gl/maps/vX3IB. Так от, я вже давно виношую ідею зробити таку собі експедицію, об"їхати всі ті озера, кажуть місця там дуже гарні.

Туди трохи далеченько, тож планував їхати автом, лишати його десь на заправці чи шось таке і тоді польовими дорогами робити коло, намагаючись їхати берегами озер. За приблизними розрахунками, довжина маршруту може скласти 30-40км. Ніби не дуже багато, але це в основному легкий офроад з елементами орієнтування на незнайомій місцевості, так що часу може зайняти години три. Але, як на мене, так значно цікавіше, ніж просто по трасі валити вперьод

6. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Стопудово!

MARTINI, з озерами ідея класна! І, знову-таки, можна забацати так: приїхали кількома автами (тільки роверистів + сервісна служба!, а то зара набіжать!), роверисти посідали на роверки, поїхали в експедицію, а сервісна служба булькає юшку! Поки роверисти повернулися, юшка вже чіки-піки...

Хочу юшки на свіжому півлітрі!

7. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Так це Шкло, я там все знаю, бо рибалю там постійно..:) Ще знаю суперове місце де можна купатись, це карєр з чистенькою водою:) На тій місцевості є багато озер, гарні лісові дороги.

ПС маю на стриху два ровера, шосейний і якийсь гірський простенький, на шосейний вже не ризикну сісти:) а от на гірський..:)

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ну можуть і не роверисти їхати, але мусять собі за транспорт подбати :)
    Якщо їдуть, скажімо чортотечик і ше одне авто, то ровери складаються в чортотечик, в нього ж сідають два пасажири. Ще 3-4 пасажири сідають в авто. Тобто якщо їхати тим же складом, що вчора то фактично цього достатньо. Якщо ж роверистів і сочуйствующіх буде більше, тоді треба ще транспорт.

• Подобається Подобається x 1
  9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    мене в першу чергу цікавить оте найбільше верхнє озеро. Це затоплений сірчаний кар"єр. Я там востаннє був, коли це ще, власне, був кар"єр, а можливість його затоплення і перетворення в рекреаційну зону тільки обговорювалась як проект. От мені дуже цікаво, що вийшло :) Кажуть, дуже класно

10. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Його і мав на увазі, коли казав про купання в чистій воді. Я знаю тільки один під"їзд, є невеличкий пляж, гарна затока для купання, пригати можна одразу з берега:) ще там якась річка впадає і такий шум як на водопаді.

11. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    моя місцевість, можу провести до озера, знаю заїзди...
    можемо поїхати на ЯДГХП "Сірка"...
    хочу теж на ровері, але немаю, може хто продає до 1000грн.

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Нашо тобі ровер за 1000 грн? Купи собі нормальний :)

sent from my Galaxy SIII

13. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    який бюджет нормального...
    також є варіант поїхати на майдан (Верещиця) http://photo.topdj.ua/37443/ , де в лісі біля озера можна завершити подорож шашличком чи сосисками...

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Тут десь є тема про вибір велосипеда
    Донедавна активно обговорювалася
    sent from my Galaxy SIII

15. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    +1. Был на этом Новояворовском море, реально большое. Девчата могу вам персонально взять удочки :) Если есть желание порыбачить.

Останнє редагування: 21 кві 2013
  16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Маєш плюсика за охрещення мого агрегата. А я все думала - ніяк не могла його назвати! Будеш хресним!

17. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    так зїзд відбувся? а де фотозвіт, враження ?

18. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    щось ти не уважно форум перечитуєш...
    і фотографії, і враження - все є! навіть, наступний з'їзд уже обговорюємо...)

19. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    ні сібе фіга скільки сторінок розтарабанили, а я по звичці останню і все, а ні беру слова назад

20. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Немного оффтопа.
    Кто мне может скинуть в личку номер ser_varnak. Бо я у него оставил мангал и шампура, а завтра нужно ехать на дачу. Сам не ожидал =(((

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)