просто Гуркху хочеш ше раз побачити дивився фотки і облизувався. думками був з вами. на наступний раз таки зроблю втулку і поїду з вами.
KIТ, я Тебе не впізнаю! Раніше ставила в приклад всім Твою стриманість. Що сі стрисло з Тобов? Ну, проговорилася дама, ну не стрималася... То що? Відразу такво-во перед всіма ставити на вид? Ійооой... Вчиш-вчиш - самі двійкИ. А, якби в нас у суботу роверистів було хоча би шестеро, було би просто ідеально! Але, з іншого боку, якби було ідеально, то не хотілось би організовувати другого велопробігу автолюбителів (щоб не псувати ідеалу). А так - хто пишеться на другий з"їзд?
Ой КІТ....єх...сказала би я зараз щось....але вкушу себе за язика і промовчу... А то знову щось ляпну і потім буду червоніти...:D Як ти там кажеш..."слово не горобець...." Хлопці просто молодці що поїхали і ми з Чортопхай ними гордимося! Пра, коліжанко?
То ви молодці, що з нами поїхали. Ми то на роверах полюбому би попхали, але чи була б та поїздка ТАКОЮ без двох течиків? Впевнений, що ні Які будуть пропозиції щодо наступних маршрутів? Я маю одну. Між Новояворівськом і Яворовом є декілька великих і малих озер, по обидва боки від траси http://goo.gl/maps/vX3IB. Так от, я вже давно виношую ідею зробити таку собі експедицію, об"їхати всі ті озера, кажуть місця там дуже гарні. Туди трохи далеченько, тож планував їхати автом, лишати його десь на заправці чи шось таке і тоді польовими дорогами робити коло, намагаючись їхати берегами озер. За приблизними розрахунками, довжина маршруту може скласти 30-40км. Ніби не дуже багато, але це в основному легкий офроад з елементами орієнтування на незнайомій місцевості, так що часу може зайняти години три. Але, як на мене, так значно цікавіше, ніж просто по трасі валити вперьод
Стопудово! MARTINI, з озерами ідея класна! І, знову-таки, можна забацати так: приїхали кількома автами (тільки роверистів + сервісна служба!, а то зара набіжать!), роверисти посідали на роверки, поїхали в експедицію, а сервісна служба булькає юшку! Поки роверисти повернулися, юшка вже чіки-піки... Хочу юшки на свіжому півлітрі!
Так це Шкло, я там все знаю, бо рибалю там постійно.. Ще знаю суперове місце де можна купатись, це карєр з чистенькою водою На тій місцевості є багато озер, гарні лісові дороги. ПС маю на стриху два ровера, шосейний і якийсь гірський простенький, на шосейний вже не ризикну сісти а от на гірський..
ну можуть і не роверисти їхати, але мусять собі за транспорт подбати Якщо їдуть, скажімо чортотечик і ше одне авто, то ровери складаються в чортотечик, в нього ж сідають два пасажири. Ще 3-4 пасажири сідають в авто. Тобто якщо їхати тим же складом, що вчора то фактично цього достатньо. Якщо ж роверистів і сочуйствующіх буде більше, тоді треба ще транспорт.
мене в першу чергу цікавить оте найбільше верхнє озеро. Це затоплений сірчаний кар"єр. Я там востаннє був, коли це ще, власне, був кар"єр, а можливість його затоплення і перетворення в рекреаційну зону тільки обговорювалась як проект. От мені дуже цікаво, що вийшло Кажуть, дуже класно
Його і мав на увазі, коли казав про купання в чистій воді. Я знаю тільки один під"їзд, є невеличкий пляж, гарна затока для купання, пригати можна одразу з берега ще там якась річка впадає і такий шум як на водопаді.
моя місцевість, можу провести до озера, знаю заїзди... можемо поїхати на ЯДГХП "Сірка"... хочу теж на ровері, але немаю, може хто продає до 1000грн.
який бюджет нормального... також є варіант поїхати на майдан (Верещиця) http://photo.topdj.ua/37443/ , де в лісі біля озера можна завершити подорож шашличком чи сосисками...
+1. Был на этом Новояворовском море, реально большое. Девчата могу вам персонально взять удочки Если есть желание порыбачить.
щось ти не уважно форум перечитуєш... і фотографії, і враження - все є! навіть, наступний з'їзд уже обговорюємо...)
Немного оффтопа. Кто мне может скинуть в личку номер ser_varnak. Бо я у него оставил мангал и шампура, а завтра нужно ехать на дачу. Сам не ожидал =(((