Я за - скинусь, навіть не по 10ці Самому тре зара заїхати на яму зняти протитуманку, а в таку погоду щось не хочіцца на вулиці це робити, буду чекати до весни А так би була нагода раз чи 2 на рік заїхати в гараж.
Маю Vag-com 409 з переключенням по лініях. Можу долучити до загальної справи+помогти порадою з електрикою
Вчера была замечена концентрация одноклюбников!=)) Я с Назарием и к нашему удивлению, в верхнем ряду, над нами, находится гараж Саса. Был рад знакомству Можно поискать кто сдает гараж, и нас станет еще больше. Сюда можно повесить 2 простыни, подключить проектор и смотреть футбол или гонки, поД наше любимое пиво "0"=))
Тема ще жива)).Бо часто щось роблю в гаражі,а одному скучно,та й допомога не завадить деколи,як щось важке знімаєш,або ставиш)Є яма,і прямі руки,частково інструмент!
Також піднімлю тему про клюбний гараж. В наявності гараж на 2 машини. Яма, лебідка, напівавомат, інструменту теж хватає. Так що ласкаво просимо, як кажуть. Гараж на єрошенка. Сокіл.
можу допомогти з електрикою. або проконсультувати по питаннях з нею повязаних. крім акустики. в тому ще не розібрався. гаражу немаю