Продовжую фотоотчод)))) проклейка вібропластом салон Проклейка шумо-термо ізоляціею відновлення заслонок пічки
Останні фотки салону Коррадо після знешумлення Це напевно остання машина, зробленна в гаражі.........
Саме в тих боксах)))) Наразі вирішується питання про переїзд в район радіоринку - і приміщення більше, і люди зацікавленні в співпраці))) Також для одноклубників спеціальні ціни на ксенон, сигналки, парктроніки, музику і т.п плюс знижка 10% власникам клубних карт)))) Жизнь налажуется))))0
Шумка бомба!!! Дякую Донецкому!!! Мушу тепер вікно привідкривати, бо з закритим так тихо що аж непривично. І приємно тішить виправлення всяких дрібниць з приборкою, склоомивачем і т. д.
зроби 1 раз але добре ти використовуєш будівельну шумку!!!!вона не посипеться літом.колись клеяв собі таку ж саму по 35гр. м.квадратний.краще не екомити а купити автомобільну.
чувак, я бачив ту шумку і щупав - це автомобільна шумка. з чого ти таке взяв, шо то будівельна?? не пиши дурниць
!!!!! в мене гольф-2 1300 карбюратор.я поставив прямоточний карбюратор з альфа-ромео переробив впускний випускний колектор поставив прямоток.наварив распредвал вихід клапана збільшився на 7мм.добавив в потужності тепер не знаю скільки в мене коней як заміряти.чи можна ще щось добавити.
!!!!!!!!!!!!!!?????????????? Перший раз чую щоб бітумно-каучукові мастіки в будівництві використовувались....... А вібропласт і візол теж будівельні??? А те що на фотках блискуче - то аналог сплену, але з термоізоляціею, новий продукт на ринку......... Всі матеріали на бітумній основі....... Ще щось?