я будівельник.працюю в будівництві 15 років.тому можу визначити яка будівельну а яка автомовільна.заїдь в епіцентр та переконайся.не буду спорити можеш сам перевірити.(може це ти їм втулив як автомобільну)шутка)
Ага, а я касманавт Юрій Гагарін)))) Можеш заїхати і глянути, може ти й професійний будівельник, але тут ти лоханувся)))))
по чому будеш брати цей новий матеріал можу зробити по 70гр.велику партію.(А бізнес)не ображайся я розумію жити за щось усім треба.
))))))) Вже біжу, тільки одна умова, він має відповідати нашому, якщо ні, так ви батєнька просто хвалько))))) З такими всєзнайками щодня стикаюсь)))))
хлопці скажіть цей хлопець розуміеться в машинах.я думю що ні.за скільки ж він вам її продав.я думаю що він брехун!!!!!хто мені не вірить візьміть зразок та звірте в епіцентрі. а ти мене не ображай.на відміну від того як ти розумієшся в авто я розуміюся в будівельних матеріалах. а взагалі він хочаб комусь зробив добре автомобіль.
пацанчік ти тут перед ким пальці вєєром розкриваєш?? про яку лампочку ти тут пишеш? якщо можеш міняти то міняй, я не розумію до чого ти в цій темі ведеш.? створи свою тему "збудую хату за 1 грн" і розписуй які в тебе матеріали дешеві і якісні... логіки в твоїх коментах не бачу.
людина мені доказує зворотнє того що я знаю.а взагалі мені всерівно яка там шумка.хотів підсказати що мав такий досвід.шкода що людина вклала стільки праці на такий короткий час.і треба хамити.
На мою думку це Донецкий комусь серйозну конкуренцію зроби, і хлопака з перестраху шо його будівельні матеріали більше продаватись не будь пише тут всяку єрунду.
Добавити можна двигун від МІГа на задній капот, як прискорювач. Потужність можна в Києві на динамостенді поміряти.
Мухаха)) Гастарбайтери тут панаєхалі)) Куля, ти якусь фігню париш. Де б та шумка не була куплена чи в епіцентрі, чи в автотоварах - один фіг. Це ізоляційни матеріал, він створений для того щоб забрати певні частоти і децибели. Склад ж її абсолютно однаковий, різна тіки консистенція. Автомобільшна, як ти кажеш "спеціальна" прибирає більше зайвих децибел, і має більшу густину і відповідно вагу, а це лишній розхід палива. Бачив сам як і автомобільні "сплени" за пів року розсипаються в крихти, а через шо?? Бо хєрово клеять. В даному випадку цей матеріал клеїть або на мастику, або на бітопласт чи шось того типу, розлітатися їй просто нема чого... А ти тут демагогію розвів. Наразі всі шо тут не ремонтувалися помоєму довольні, раз ще друзів підтягують і друзів друзів...
Щось ніколи над цим не задумувався, але та що продають на автобазарі і та що в будівельних однакові...... або я не побачив різниці. Можу тілько сказати шо оригінальна безшумка... така як в мене на машині зовсім і в принципі інакша. Має вигляд дуже і дуже плотного паралону (можна в нього самонаріз закручувати), але то не паралон. зверху приклеєний самий матеріал коврика. на дверках типу плотного целофану і товщину має сантиметрів 4-5. Ізоляція настільки сильна що практично завжди мушу відкривати чуть вікно щоб чути що робиться на вулиці. а в машині можна горланити пісні на все горло і навіть близько машини майже не чути....
Корочє пан Донєцкий ти попав......:D:D:D "Вдруг от куда не возьмись появился - діверсант" на нашому форумі... Надо шота дєлать.....